#14 Martin Linnes

balkanların en iyi sağ kanadı viscaya karşı görelim bi

Çeptalk

ben bu kadar haksızlık edilen bi futbolcu görmedim.

Bizim adimiza Muslera ile birlikte sahanin en iyisiydi.

Sabri denen gerizekalinin 2 defa kademesine girdi sol bek oynamasina ragmen. Kritik müdalelerde bulundu ve galibiyet getiren golde frikigi kazandi.

bir tane final pası veremiyor bu adam, ceza sahasına girerken hep batırıyor ama hakkını yemeyelim; sag bek olmasına ragmen bes para etmez carole'den bes kat daha iyi sol bek. normalde bu takımda yedek olarak tutulabilir hem sag hem de sol bek oynayabildigi icin ama ilk 11 oyuncusu olmaz. yıllardır sabri, carole, tarık, cavanda gibi capsızları izledigimizden bir bekin iki olumlu hareketine tav olabiliyoruz. söyle coentrao, clichy, zabaleta gibi oyuncular düsse de bek nasıl olur bi hatırlasak keske.

Son düzenleme:
İyi özellikleri var fakat yerini çok fazla kaybediyor. İyi bir takım kuracaksak ilk 11 oyuncumuz olmamalı.

Iyi niyetli bir oyuncu ve yeteneklide ama hucum oynayamadigimiz maclarda karsisinda Kim olursa olsun zorlaniyor

Visca karsisinda ne hallere düstü mesela

Iyi niyetli bir oyuncu ve yeteneklide ama hucum oynayamadigimiz maclarda karsisinda Kim olursa olsun zorlaniyor

Visca karsisinda ne hallere düstü mesela
Elimizdeki bütün savunma oyuncuların ortak bir yanı var. Hepsi defansif açıdan çok kötü.

Savunmayı sil baştan komple değiştirsek kimse hayır demez herhalde.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Elimizdeki bütün savunma oyuncuların ortak bir yanı var. Hepsi defansif açıdan çok kötü.

Savunmayı sil baştan komple değiştirsek kimse hayır demez herhalde.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

tesbite kesinlikle katiliyorum , linnes carole, hatta semihin ,ched in hepsinin hucumsal yonu savunmalarindan iyi , fakat adamlar defans elemani ... boyle kadro planlamasi mi olur

tesbite kesinlikle katiliyorum , linnes carole, hatta semihin ,ched in hepsinin hucumsal yonu savunmalarindan iyi , fakat adamlar defans elemani ... boyle kadro planlamasi mi olur

Carole geçen sezon bu kadar çok kritik hata yapmıyordu yalnız.

Bu sezon açık ara en kötü bekimiz

kurduğum cümlede sorun yok

okuma özürlü değilsen ne yazdığımı anlardın

değilsen tabi (!)
"hollandalı veya ispanyol takıma kiralamak lazım" demişsin doğru bir anlatımla; hollanda veya ispanyol takımına kiralamak lazım olması lazım.Hatta ispanyol takımı da yanlış ispanya olmalıydı.
küçük detaylar bunlar ben takılmam ama türkçe takıntılı çok arkadaş var naçizane düzeltmek istedim.

Yani elde tutulmalı Linnes bence

hem sol hem sağ beki yedekler sakatlık sıkıntısı yok çok kötü oynadığı maç azdır iyi yedek olur norveçli reis

DAaMhz0W0AAY69o.jpg

görülen oki bek oyuncusu kolay yetismiyor. linnes'te bir sene daha ısrar etmekte fayda var.

Geri
Üst Alt