#14 Martin Linnes

soldan bindirip tolgaya verdiği anahtar paslar çoğu pozisyonumuzun oluşmasını sağlıyor

helal reise

Valla adamsın Linnes yav

Ulan takımın alt yapısına yedeklerine doldurun Kuzey Avrupa'dan topçuları devşirme usülü Türk yapıp oynatalım

Linnes kadar profesyonel ego'dan uzak çalışkan kaç topçu var bu ligde ?

Bayılıyorum valla böyle kuzey avrupalı topçulara doldurun bu elemanlardan takıma bir yığın ...

Tolga sol açık olmadığı için çoğu zaman sol çizgide durmuyor bile

Tüm yük Linnes 'te hem defans yapıyor hem ofans yapıyor. Tabi Tolga da ciddi şekilde geri dönüp yardım ediyor

Futbol aklı iyi oyuncu basit paslardan bile belli olur
Linnes de fazlasıyla var, baya kilit top da atiyor

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk

Linnes savunma zaafiyeti veriyor, Tolga´nin oraya monte edilme sebebi. Ancak cok iyi hücuma katkisi var, ileri ciktiginda oyun zekasi cok yüksek pozisyon itibari ile. Herseye ragmen kosusu cok kuvvetli bir oyuncu degil, yani gidip gelme konusunda eksikleri var. Asamoah bu konuda ilac olacak, full bek gibi oynayabilecek orada.

Adamin isine saygısı var. Devre arasında kendine cok iyi bakmis. Ciğerli bir arkadaşımız. Boyle isine saygisi olan adamlar basimiz ustune. Katkılarından bahsetmeye gerek yok. Böyle devam aslan

Takımın açık ara en kötü oyuncusu tarık çamdal şans bulsa bundan daha çok katkı verir..hücumu iyi deniyor ama tek bildiği ileri çıkmak orta açma özelliği 0..defansı rezil zaten güçlü bir takımla oynayalım koro halinde küfür yer duracağı yeri bilmez sertliğin s si yoktur..efendi kişiliği ve biraz top sürebilmesi dışında hiç bir özelliği yoktur..nazarımda tarık çamdal dan kötüdür

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takımın açık ara en kötü oyuncusu tarık çamdal şans bulsa bundan daha çok katkı verir..hücumu iyi deniyor ama tek bildiği ileri çıkmak orta açma özelliği 0..defansı rezil zaten güçlü bir takımla oynayalım koro halinde küfür yer duracağı yeri bilmez sertliğin s si yoktur..efendi kişiliği ve biraz top sürebilmesi dışında hiç bir özelliği yoktur..nazarımda tarık çamdal dan kötüdür

(tarık'ı izlememiş taraftar cahilliği)

Yok daha neler. Ben boylelerinin Galatasarayliligindan şüpheliyim. Aramıza sızmis bir kuş gozuyle bakmaktan baska care birakmiyorlar. Linnesi beğenmezsin saygi duyarim mac içersinde çeşitli hataları vardir eyvallah derim. Galatasaray'a yakışmıyor dersin onada eyvallah ama tarik dan daha kötüdür dersen samimiyetini yitirirsin. Tarik be abi zerre faydasi olmayan takima hiç bir katkida bulunmayan çöp oğlu çöp bir adami nasil linnesden iyi dersin. Simdi sana hakaret etsem ceza alirim. O yuzden etmicem. Ama benim gözümde bir kuşsun. Bu hakaret ise senin icin söyleyecek en hafif kelimem budur. Cezamida alirim. Onada eyvallah. .

Herkes Rütbesini Bilecek! ????

tumblr_n15rvuk0lf1sms489o1_500.webp

Takımın zayıf karnı olabilir. En azından orjinal bir sol bek olmamasına rağmen orayı gayet idare ediyor.

Tarık Çamdal dediğin adam hayatımda gördüğüm en beceriksiz, en tembel adamlardan biridir. Geçen sezon Eskişehir'de bile sırıtan adamı Linnes'ten iyi göstermende ayrı bir komedi tabiki.

İzleyerek, bilgi sahibi olarak yorum yapmak en güzeli, tavsiye ederim.

Trollse komik değilse daha komik. Linnes gözleri kapalı oynasa tarigi maymun eder.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Linnes iyi futbolcu ama Galatasaray için yeterli olup olmadığı hakkında herkesin haklı bi şüphesi var.İlk 3 haftada gayet iyi oynadı böyle oynarsa sol bek niye almadık dedirtmez

Yok daha neler. Ben boylelerinin Galatasarayliligindan şüpheliyim. Aramıza sızmis bir kuş gozuyle bakmaktan baska care birakmiyorlar. Linnesi beğenmezsin saygi duyarim mac içersinde çeşitli hataları vardir eyvallah derim. Galatasaray'a yakışmıyor dersin onada eyvallah ama tarik dan daha kötüdür dersen samimiyetini yitirirsin. Tarik be abi zerre faydasi olmayan takima hiç bir katkida bulunmayan çöp oğlu çöp bir adami nasil linnesden iyi dersin. Simdi sana hakaret etsem ceza alirim. O yuzden etmicem. Ama benim gözümde bir kuşsun. Bu hakaret ise senin icin söyleyecek en hafif kelimem budur. Cezamida alirim. Onada eyvallah. .

Herkes Rütbesini Bilecek! ????
Kuş sensin.Benim nasıl GSARAY li olduğumu forumda beni tanıyanlar bilir.Oldu artık kadromuzda bulunan 2 futbolcuyu kıyaslamak bile suçlamak için sebeb olmuş bu nasıl bir demokratik platformda fikre saygı?Evet linnes tarıktan kötü bir futbolcudur bunu eğer tarık kadroda kalırsa linnesin yerine şans bulduğunda ispatlayacaktır.Bu bir tezdir saçma gelebilir katılmazsın ama bunun kuşlukla ne ilgisi var kardeşim.Linnes sırf yabancı diye bu kadar tolerans görüyor yabancı hayranlığı bizde çılgınlık boyutunda.Beni böyle fikirlerini empoze ederek, baskılayarak susturamazsın boşa kürek çekme

Sent from my SM-C5010 using GSCimbom mobile app

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt