Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.934
- 10.779
- 2.838
soldan bindirip tolgaya verdiği anahtar paslar çoğu pozisyonumuzun oluşmasını sağlıyor
helal reise
helal reise
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçekten öyle, şu dakika itibari ile takımın en kritik oyuncusu.Çok değerlendi.![]()
Takımın açık ara en kötü oyuncusu tarık çamdal şans bulsa bundan daha çok katkı verir..hücumu iyi deniyor ama tek bildiği ileri çıkmak orta açma özelliği 0..defansı rezil zaten güçlü bir takımla oynayalım koro halinde küfür yer duracağı yeri bilmez sertliğin s si yoktur..efendi kişiliği ve biraz top sürebilmesi dışında hiç bir özelliği yoktur..nazarımda tarık çamdal dan kötüdür
SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok daha neler. Ben boylelerinin Galatasarayliligindan şüpheliyim. Aramıza sızmis bir kuş gozuyle bakmaktan baska care birakmiyorlar. Linnesi beğenmezsin saygi duyarim mac içersinde çeşitli hataları vardir eyvallah derim. Galatasaray'a yakışmıyor dersin onada eyvallah ama tarik dan daha kötüdür dersen samimiyetini yitirirsin. Tarik be abi zerre faydasi olmayan takima hiç bir katkida bulunmayan çöp oğlu çöp bir adami nasil linnesden iyi dersin. Simdi sana hakaret etsem ceza alirim. O yuzden etmicem. Ama benim gözümde bir kuşsun. Bu hakaret ise senin icin söyleyecek en hafif kelimem budur. Cezamida alirim. Onada eyvallah. .Takımın açık ara en kötü oyuncusu tarık çamdal şans bulsa bundan daha çok katkı verir..hücumu iyi deniyor ama tek bildiği ileri çıkmak orta açma özelliği 0..defansı rezil zaten güçlü bir takımla oynayalım koro halinde küfür yer duracağı yeri bilmez sertliğin s si yoktur..efendi kişiliği ve biraz top sürebilmesi dışında hiç bir özelliği yoktur..nazarımda tarık çamdal dan kötüdür
Takımın açık ara en kötü oyuncusu tarık çamdal şans bulsa bundan daha çok katkı verir..hücumu iyi deniyor ama tek bildiği ileri çıkmak orta açma özelliği 0..defansı rezil zaten güçlü bir takımla oynayalım koro halinde küfür yer duracağı yeri bilmez sertliğin s si yoktur..efendi kişiliği ve biraz top sürebilmesi dışında hiç bir özelliği yoktur..nazarımda tarık çamdal dan kötüdür

Trollse komik değilse daha komik. Linnes gözleri kapalı oynasa tarigi maymun eder.Takımın açık ara en kötü oyuncusu tarık çamdal şans bulsa bundan daha çok katkı verir..hücumu iyi deniyor ama tek bildiği ileri çıkmak orta açma özelliği 0..defansı rezil zaten güçlü bir takımla oynayalım koro halinde küfür yer duracağı yeri bilmez sertliğin s si yoktur..efendi kişiliği ve biraz top sürebilmesi dışında hiç bir özelliği yoktur..nazarımda tarık çamdal dan kötüdür
Kuş sensin.Benim nasıl GSARAY li olduğumu forumda beni tanıyanlar bilir.Oldu artık kadromuzda bulunan 2 futbolcuyu kıyaslamak bile suçlamak için sebeb olmuş bu nasıl bir demokratik platformda fikre saygı?Evet linnes tarıktan kötü bir futbolcudur bunu eğer tarık kadroda kalırsa linnesin yerine şans bulduğunda ispatlayacaktır.Bu bir tezdir saçma gelebilir katılmazsın ama bunun kuşlukla ne ilgisi var kardeşim.Linnes sırf yabancı diye bu kadar tolerans görüyor yabancı hayranlığı bizde çılgınlık boyutunda.Beni böyle fikirlerini empoze ederek, baskılayarak susturamazsın boşa kürek çekmeYok daha neler. Ben boylelerinin Galatasarayliligindan şüpheliyim. Aramıza sızmis bir kuş gozuyle bakmaktan baska care birakmiyorlar. Linnesi beğenmezsin saygi duyarim mac içersinde çeşitli hataları vardir eyvallah derim. Galatasaray'a yakışmıyor dersin onada eyvallah ama tarik dan daha kötüdür dersen samimiyetini yitirirsin. Tarik be abi zerre faydasi olmayan takima hiç bir katkida bulunmayan çöp oğlu çöp bir adami nasil linnesden iyi dersin. Simdi sana hakaret etsem ceza alirim. O yuzden etmicem. Ama benim gözümde bir kuşsun. Bu hakaret ise senin icin söyleyecek en hafif kelimem budur. Cezamida alirim. Onada eyvallah. .
Herkes Rütbesini Bilecek! ????