#14 Martin Linnes

En azından beyin taşıdığını hissettiriyor.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Girdi bir ters feyk attı 2 kişi oyundan düştü

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lakin linnes de bizim oyuncumuz değil
Iyi bir yedek olarak kalmalı

Yalan yok ben geldiğinde Lato'yu daha önde görüyordum hem savunma hem hücum olarak ama mevcut durumda Linnes epey önünde görünüyor. Herkesin dediği gibi Lato dehlenip, iyi bir yedek noktasında opsiyonumuz olur şimdi içinse kendisinden başka alternatifimiz yok saymalıyız zaten.

burada 1 milyon kere söyledik bunu
zeki oyuncu her zaman farkli oluyor

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Müthiş bir sol bek değil tabi, mutlaka transfer lazım o bölgeye. Ama Lato'nun mevcut hali ortadayken sorgusuz sualsiz ilk 11 oynamalı Linnes. En azından takım işlerken belli bir standardı tutturabiliyor.

Daha Trabzon maçında herkes sövüyordu bu adama ne değişti acaba? Ben ilk günden beri söylüyorum sadece iyi yedek olabilir. Sorunsuz,belli standartı olan,düşük maaşlı ve iki tarafta da oynaması sebebiyle.

Yoksa öyle inanılmaz özelliği yok. Düz oyuncu.

Zaten kimse muhteşem bir oyuncu demiyor ama adam her türlü Latovlevici den iyi. Bunu dün bile ikinci golde ki katkısı ile gösterdi.

Kilit nokta takım işlerken, zaten takım iyi değilse hiç bir oyuncu doğru düzgün bir şey yapamaz, Trabzon maçında olduğu gibi.

Ancak Latovlevici takım işlerken bile bir şey yapamıyor. Yahu dün yerde ki adamdan topu alamadı, o top gitti ceza sahasında Penaltı oldu Allahtan özellikle yan Hakem atladı.

Mevcut kadroda daha iyisi yok o yüzden her maçta Linnes oynamalı, durum bu kadar basit. Daha iyisi varsa kim olduğunu söyleyin de biz de ögrenmiş olalım.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Asıl mevkisinde oynadığında skandal işler yapıp yerini Sabriye kaptıran bu arkadaş umarım bir kaç maç sonra Latoyu aratmaz. Aratırsa o zaman arsız taraftar ne yapar merak ediyorum

Quaresmayı harcadığı bir Türkish Super Cup maçı vardı benzer bir maç çıkarmasını dileriz

Lato gelene kadar bu adam gayet iyi oynuyordu,hucumda gol öncesi çok kritik toplar atıyordu dünkü 2. golde olduğu gibi. Medyanın takımda "sol ayaklı oyuncu yok" algısından sonra ne olduysa birden kesildi ve lato denilen amatör küme oyuncusu kadroya dahil edildi. Linnes tek başına tabiki yeterli değil ancak elimizdeki en iyi adam bu. Transfer gelene kadar da her maç oynaması lazım.

Daha Trabzon maçında herkes sövüyordu bu adama ne değişti acaba? Ben ilk günden beri söylüyorum sadece iyi yedek olabilir. Sorunsuz,belli standartı olan,düşük maaşlı ve iki tarafta da oynaması sebebiyle.

Yoksa öyle inanılmaz özelliği yok. Düz oyuncu.
Hâlâ anlamak istemiyorsun sanırım. Sol bek yok takımda herkes Asamoah yı beklerken sonuç olarak Lato denen yetersiz geldi.

Elimizde Lato ve Linnes var. Kimse Linnes'e bayıldığı veya çok iyi bulduğu için oynasın diye savunmuyor. Elimizdeki mal bu. Ya Linnes oynayacak ya da Lato.

Linnes de Lato dan kat kat daha iyi olduğu için o oynasın diyor millet. Yoksa kimse Linnes şöyle iyi böyle iyi diyr bir düşünceye sahip değil. Linnes kötünün iyisi olduğu için oynasın diyoruz.

Anladın mı?

sent via GSC

Linnesi Q7 ile başbaşa bırakmamalıyız

Geri
Üst Alt