#14 Martin Linnes

Tek çaremiz Fernando döndükten sonra şu adamı bir orta sahada denemek en azından kötü olsa bile Tolga-Selçuk-Donk 'un oynadığı oyundan daha kötü olmaz sanırım

14/15 sezonunda da kimse Hamit 'in öyle bir performans vereceğini düşünmüyor du

Bir denemekten yanayım bu adamı orta sahada
çizgi de oynar bu anca, tek çare olması yanlış solda nago'nun yerine oynasin gayet iyi son zamanlarda

1.

Bir kesim var. Bunu D. Alves - Alaba karışımı birşey sanıyor.
Biraz Overrated bir imajı var.

2.

Yinede mevcut durumda şans bulabilir
Mariano ile önlü / arkalı...
Nagatomo kötü oynarsa vs...

Son düzenleme:
tamam kabul cok kolay calim yiyor ve pozisyon almakla kanatta bir hayli zorlaniyor ama bu adam her mac en az 1 golluk pas veriyor.

Mariano çok formsuz Linnes almalı formayı.

TT Arena'da bazı maçlarda Fernando yokken arkasında Tolga olmak koşuluyla ortaya çekilebilir.

Hep söylüyorum, bu adamın fizik gücü nerdeyse 0. Omuzu koyan alıyor topu.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Iki kere rakibini kaçırdı biri gol oldu ama golün yüzde yüz suçlusu kendisi değil. Feghoulinin yaptığı pas hatası ve Hakan Baltanın çok kolay çalım yemesi. Bunun dışında iyi bir ilk yarı çıkardı.

Iki kere rakibini kaçırdı biri gol oldu ama golün yüzde yüz suçlusu kendisi değil. Feghoulinin yaptığı pas hatası ve Hakan Baltanın çok kolay çalım yemesi. Bunun dışında iyi bir ilk yarı çıkardı.

Latoya yerde yatan adamdan top alamadı diye serdarın yaptığı penaltıyı ihale etmemiş miydin renktaş...........

Rezaladdı yaw,buda böyle işte bir maç niye oynamıyor la dedirtir bir maç bunun gibi kabiliyetsizin ne işi var Galatasarayda dedirtir.

bu oyun zekasıyla bek olması üzücü. Çünkü bek için çok güçsüz bir heriw kesinlikle ön alanda oynamalı.

Defansı kötü hucumu iyi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ayağı çok kötü bugün ya teknik kasmasi lazım

Latoya yerde yatan adamdan top alamadı diye serdarın yaptığı penaltıyı ihale etmemiş miydin renktaş...........
Evet, yerde yatan adamdan alamadı topu, yalan mı anlamadım şimdi? Linnes oyuncu ile koşacağına topa kaydı, zamanlama hatası yaptı ve rakibi kaçırdı. Ancak golde tek hatalı kendisi değil, yalan mı? Bunun dışında adamın bir yarıda verdiği ofansif katkıyı Latovlevici oynadığı bir sürü maçta veremedi, yalan mı?

Evet, yerde yatan adamdan alamadı topu, yalan mı anlamadım şimdi? Linnes oyuncu ile koşacağına topa kaydı, zamanlama hatası yaptı ve rakibi kaçırdı. Ancak golde tek hatalı kendisi değil, yalan mı? Bunun dışında adamın bir yarıda verdiği ofansif katkıyı Latovlevici oynadığı bir sürü maçta veremedi, yalan mı?

Serdarin adama basmasinda sanki lato basmis gibi lanse edip linnesin adami kacirmasinda digerlerinin de sucundan soz etmeyi hatirlamani soyluyorum. Adalet ve tutar pls

Geri
Üst Alt