Cevap: #14 Mehmet Topal

ulan turkiye cek maci var burada haftaya

baros kadroda yok mus

ne sans bizdeki yaaaaa

karakterli oyuncularımızın başında geliyordu çok sevindim kendisi adına umarım kendini geliştirirsin orada göğsümüzü kabartırsın sana tavsiyelerim olacak eğer okursan lütfen dikkate al

1-) ayakkabılarının(krampon) bağcıklarını iyi bağla her an düşecek gibi koşma

2-) topu alınca topla beraber etrafında dönme hiç bi anlamı yok bana inan

3-) nereye pas atayım diye zorda kalınca etrafında dönüp geriye oynama atamasanda sen ilerdeki adamlara silva, villa neyse onlara at o hayvanlar koşar alır zaten

4-) biraz daha yemek ye ayakta kalmaya çalış ikili mücadelelerde

şimdilik bunları yap sen yeter sonra pas, şut çalışmaları için öğüt vericem tekrar hadi kolay gelsin

karakterli oyuncularımızın başında geliyordu çok sevindim kendisi adına umarım kendini geliştirirsin orada göğsümüzü kabartırsın sana tavsiyelerim olacak eğer okursan lütfen dikkate al

1-) ayakkabılarının(krampon) bağcıklarını iyi bağla her an düşecek gibi koşma

2-) topu alınca topla beraber etrafında dönme hiç bi anlamı yok bana inan

3-) nereye pas atayım diye zorda kalınca etrafında dönüp geriye oynama atamasanda sen ilerdeki adamlara silva, villa neyse onlara at o hayvanlar koşar alır zaten

4-) biraz daha yemek ye ayakta kalmaya çalış ikili mücadelelerde

şimdilik bunları yap sen yeter sonra pas, şut çalışmaları için öğüt vericem tekrar hadi kolay gelsin

eklenecek bisey birakmamissin renkdas :yenieek::D

Yanındaki adama pas atamıyor denilen Mehmet Valencia'da. Ahmet Çakar'a sorsalar ne derdi acaba bu transferden önce. Bikiniyi giymişti şimdi.

Umarım İspanya´da tek pas ve fazla düşünmeden ve panik yapmadan hareket etme konusunda kendini geliştirir . Bu konularda kendini geliştirirse değeri 20´ye bile çıkar Başarılar Hakettin Avrupayı

Güle güle Topal'ım başarılar :)

daha önce mehmetle ilgili düşünce ve analizlerimi yapmıştım uzun süre foruma takılamadım eminim cevap veren futbol dahileri çıkmıştır yalnız eski msjlara göz attığımda FETULLAH ACAR diye bir arkadaşımızın topalı karalamak için barcadan tourenin videolarını ve ileri çıkışlarını göstermiş olduğunu gördüm bende 4-3-3 ile ilgili yazımda mehmetin toure görevinde olduğunu yazmıştım galiba buna da cevap vermeye çalışmış olacak

- sayın ACAR kardeşim barcelonada veya üst düzey takımlarda oynayan her oyuncu mevkii özelliklerinin dışında ek özellikler taşıdıkları ve mental açıdan üst düzey oldukları için bu takımlardadır...mesela maiconun barosa yakın belki de eşdeğer tekniği vardır ama sağbekde...

-ikincisi sana bir arkadaşımız dmc oyuncuları mapini çıkarıp cevap vermiş ama öyle oyuncu çıkıp bunu yapmıştı diye youtubedan video alıp benle futbol konuşursan bende sana tanımadığın bir defansın gol videosunu koyup forvet diye yediririm...

- diğer husus tourenin 4-3-3 sisteminde nerde oynadığını bilmemen ...açıp inter maçının başlangıcını izlersen oyun başladığı anda top barcadayken maxvell ve alvesin ileri çıkıp tourenin savunmanın içine girerek 3 defansa dönüştüklerini fakat oyun gidişatına göre inter sahayı daralttığında boş alan yaratmak amacıyla tıpkı neill gibi ileri çıktığını görürsün...

- son olarak futbol izlediğine inancım tam ve bence de sadece izlemelisin...

Valencia'nın Topal'a 5 milyon saydığına inanamıyorum. İyi kazıkladı Rijkaard... :asd:

ama helal olsun, çocuk kimsenin yapamadığını yaptı, ben TSL'den Avrupa'nın gerçek üst düzey takımına böyle parayla transfer olan futbolcu hatırlamıyorum...
congratsm.gif

daha önce mehmetle ilgili düşünce ve analizlerimi yapmıştım uzun süre foruma takılamadım eminim cevap veren futbol dahileri çıkmıştır yalnız eski msjlara göz attığımda FETULLAH ACAR diye bir arkadaşımızın topalı karalamak için barcadan tourenin videolarını ve ileri çıkışlarını göstermiş olduğunu gördüm bende 4-3-3 ile ilgili yazımda mehmetin toure görevinde olduğunu yazmıştım galiba buna da cevap vermeye çalışmış olacak

- sayın ACAR kardeşim barcelonada veya üst düzey takımlarda oynayan her oyuncu mevkii özelliklerinin dışında ek özellikler taşıdıkları ve mental açıdan üst düzey oldukları için bu takımlardadır...mesela maiconun barosa yakın belki de eşdeğer tekniği vardır ama sağbekde...

-ikincisi sana bir arkadaşımız dmc oyuncuları mapini çıkarıp cevap vermiş ama öyle oyuncu çıkıp bunu yapmıştı diye youtubedan video alıp benle futbol konuşursan bende sana tanımadığın bir defansın gol videosunu koyup forvet diye yediririm...

- diğer husus tourenin 4-3-3 sisteminde nerde oynadığını bilmemen ...açıp inter maçının başlangıcını izlersen oyun başladığı anda top barcadayken maxvell ve alvesin ileri çıkıp tourenin savunmanın içine girerek 3 defansa dönüştüklerini fakat oyun gidişatına göre inter sahayı daralttığında boş alan yaratmak amacıyla tıpkı neill gibi ileri çıktığını görürsün...

- son olarak futbol izlediğine inancım tam ve bence de sadece izlemelisin...

Bir kere beni anlamadığın gayet açık ve net bir şekilde ortada.Burada örnek verilen takım hep Barcelona oldu.Neden ? Çünkü oynamak istediğimiz sistem aynı.Ayrıca en çok takip ettiğimiz takım olarak Barça örneği var.

Arkadaşım ben maps olayına karşıyım.Beni ilgilendirmiyor maps resimlerinde hangi bölgelerde olduğu.Bir adam mapste sahanın her yerinde görünür ama sahada 1 tane olumlu hareketi olmaz.Ne anladık mapsten.

Sen karalamak demişsin ama ben karalama yerine eleştiri kelimesini kullanırım.Sen hiç gördün mü Mehmet Topal'ın verkaç yapıp rakip orta sahayı oyundan düşürdüğünü ? Bana bir video koyabilir misin bu yıldan ? Bir çalım atıp rakip oyuncuyu oyundan düşürüp şut çektiğini gördün mü ? Görmedin sanırım. Önü boş olursa 5 metre gidip uzaktan şut çekiyor.Bunu Selçuk Şahin de yapıyor.Ama Topal Türk Milli Takımın ön liberosu olarak daha fazlasını vermek zorunda.Galatasaray gibi üst düzey bir takımda oynayıp sıradan basit Anadolu takımların karşı böyle bir pozisyon yaratamıyorsa bunlar eksikliktir.Büyük takımda oynayan bir oyuncunun kendini geliştirmesi şart ama Topal bunları yapamadı malesef.

Maicon-Baros karşılaştırması da komik olmuş biraz.Böyle çok örnek var.Chivu-Inzaghi,Ian Harte-H.Şükür.Daha da niceleri.

Cevap: #14 Mehmet Topal | Türk Örümcek

Umarım başarılı olursun Mehmet. Yolun açık olsun. Tugay abin gibi kalıcı olman dileğiyle :)

Yolun Açık Olsun Mehmet.

Çanakkale den geldiğin senin için ilk konuyu ben açmıştım ( eski database ) ve çok başarılı olacağına inancımı belirtmiştim.

O zamanlardan seni takip ediyordum. Kişiliğin ve beyefendi tavrınla çok çalışarak başarılı olacağına inancım tam.

Valencia dan daha büyük takımlara transferini izlemek için sabırsızlanıyorum

Başarılı olacaktır Topal.Bize verdiğin emekler için teşekkürler.

Geri
Üst Alt