Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 30.930
- 7.861
- 623
Cevap: #14 Mehmet Topal
David Villa'ya selam söyle Mehmet gardaş

David Villa'ya selam söyle Mehmet gardaş

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
David Villa'ya selam söyle Mehmet gardaş![]()
![]()
karakterli oyuncularımızın başında geliyordu çok sevindim kendisi adına umarım kendini geliştirirsin orada göğsümüzü kabartırsın sana tavsiyelerim olacak eğer okursan lütfen dikkate al
1-) ayakkabılarının(krampon) bağcıklarını iyi bağla her an düşecek gibi koşma
2-) topu alınca topla beraber etrafında dönme hiç bi anlamı yok bana inan
3-) nereye pas atayım diye zorda kalınca etrafında dönüp geriye oynama atamasanda sen ilerdeki adamlara silva, villa neyse onlara at o hayvanlar koşar alır zaten
4-) biraz daha yemek ye ayakta kalmaya çalış ikili mücadelelerde
şimdilik bunları yap sen yeter sonra pas, şut çalışmaları için öğüt vericem tekrar hadi kolay gelsin
OO hocam sen yakınmışın Cl maçı olursa gel misafirim ol hem izleriz hem imzalatırız jejejejej![]()
daha önce mehmetle ilgili düşünce ve analizlerimi yapmıştım uzun süre foruma takılamadım eminim cevap veren futbol dahileri çıkmıştır yalnız eski msjlara göz attığımda FETULLAH ACAR diye bir arkadaşımızın topalı karalamak için barcadan tourenin videolarını ve ileri çıkışlarını göstermiş olduğunu gördüm bende 4-3-3 ile ilgili yazımda mehmetin toure görevinde olduğunu yazmıştım galiba buna da cevap vermeye çalışmış olacak
- sayın ACAR kardeşim barcelonada veya üst düzey takımlarda oynayan her oyuncu mevkii özelliklerinin dışında ek özellikler taşıdıkları ve mental açıdan üst düzey oldukları için bu takımlardadır...mesela maiconun barosa yakın belki de eşdeğer tekniği vardır ama sağbekde...
-ikincisi sana bir arkadaşımız dmc oyuncuları mapini çıkarıp cevap vermiş ama öyle oyuncu çıkıp bunu yapmıştı diye youtubedan video alıp benle futbol konuşursan bende sana tanımadığın bir defansın gol videosunu koyup forvet diye yediririm...
- diğer husus tourenin 4-3-3 sisteminde nerde oynadığını bilmemen ...açıp inter maçının başlangıcını izlersen oyun başladığı anda top barcadayken maxvell ve alvesin ileri çıkıp tourenin savunmanın içine girerek 3 defansa dönüştüklerini fakat oyun gidişatına göre inter sahayı daralttığında boş alan yaratmak amacıyla tıpkı neill gibi ileri çıktığını görürsün...
- son olarak futbol izlediğine inancım tam ve bence de sadece izlemelisin...