C. Ayberk Çetin
Parçalı Üye
- 23 Temmuz 2009
- 3.849
- 1
- 288
Cevap: #14 Mehmet Topal
Hani gitmeyecekti Adnan Sezgin
Hani gitmeyecekti Adnan Sezgin

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Topal gibi olmak gerek. Oh ne rahat... Koşma, pres yapma, ısırma, girişme, yatma (34 lük Ayhan'ın nasıl yatarak top çaldığını görüyomusunuz), rakip kovalama...Menejerler ünlü avrupa takımlarına transfer dedikoduları yaysın, topal lobisi gs forumlarda 'yetenekli yıldız futbolcu' Topal'ı taraftara pompalasın. Topal daha 10 sene bizimle buraya yazıyorum. Sezon sonu Valencia'ya giderse buraya 'ben aptalım' diye 1000 defa yazacağım.
:tiphat: Nasıl bir cevap gelecek merakla bekliyoruz
![]()
Bir tek ben mi sevindim? Ben Mehmet Topali HIC ama HIC begenmedim.
Her ay sakatlanir.
Maclarda korkak oynar, rakip takimlarin oyuncularla arkadas olur.
Sen Essien'e bir bak. Adam hayvan gibi. Appiah gibi. Diarra gibi. Boyle birisi lagzim bize.
Ve adamin sutu COK COK zayif. 4 senede 2 tane guzel sutu var: Dianmo Boekarest ve Hivartistan.
Helal olsun, yolun acik olsun :animation:
Herşeyi bir kenara bırakın, beğeneni de vardı beğenmeyeni de. Ancak bu adamın en ufak bir açığını gördünüz mü, magazinsel haberlerde yer aldığını veya gece alemlerinde görüldüğünü. Bir keresinde Ligtv'de bir kuruluş için düzenlenen defilede mankenlik yapmıştı podyumda oda yardım amaçlıydı.
Adam gibi adamdır kendisi, ben bunu bilir bunu söylerim. Her zaman Topal'ı savundum burada. Zaten İspanya'nın en iyi 3. klübüne transfer olması da, kimin futboldan anladığını ortaya koydu. Umarım kendini daha da geliştirir. Mehmet Topal'ın oynadığı bütün fenerbahçe maçlarında Alex'i sahada gören varsa yazsın, Alex direk etkisiz eleman oluyordu Mehmet Topal marke ederken. Defansif olarak çok iyidir. Ofansif yönde de çoğu önliberoya göre isabetli şutlar atar, kaleyi çok güzel yoklar.