Cevap: #14 Mehmet Topal

Herkes orda ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu görecek.

Topal gibi olmak gerek. Oh ne rahat... Koşma, pres yapma, ısırma, girişme, yatma (34 lük Ayhan'ın nasıl yatarak top çaldığını görüyomusunuz), rakip kovalama...Menejerler ünlü avrupa takımlarına transfer dedikoduları yaysın, topal lobisi gs forumlarda 'yetenekli yıldız futbolcu' Topal'ı taraftara pompalasın. Topal daha 10 sene bizimle buraya yazıyorum. Sezon sonu Valencia'ya giderse buraya 'ben aptalım' diye 1000 defa yazacağım.

:asd: :tiphat: Nasıl bir cevap gelecek merakla bekliyoruz :D

Bazıları lokma falan döktürür artık neticede kurtuldular Topal'dan.

Helal olsun sana Mehmet Topal. Dardanelspor'la Güngören Belediyeye karşı oynadıktan 2 hafta sonra Anfield'da Liverpool'a karşı oynamıştın. Heralde dünyada bir futbolcunun bu kadar kısa sürede kariyer açısında yapabileceği en büyük sıçramalardan birini sen yapmışsındır. Şimdi de La Liga üçüncüsüne transfer oldun, Nou Camp'ta Xavi'ye İniesta'ya karşı oynayacaksın. Efendiliğinle, duruşunla sen bunu zaten haketmiştin. Yolun açık olsun...

Bu arada iddaa sahibinden 1000 defa aptalım yazısını bekliyoruz.

Nuri Şahin diyenlere de şunu söyleyeyim, Topal'dan aldığınız 5m avroya Nuri'yi alamazsınız. Üzerine 1-2m daha ekleseniz de alamazsınız, 20den açarlar kapıyı...

O eleman 1000 defa "aptalım" yazmasa da olur. Ne olduğunu herkes çok iyi biliyor zaten.

5 milyona gitmiş ama, taksitle ve Mehmet 500.000$ alacağını silerek gitti.

Herşeyi bir kenara bırakın, beğeneni de vardı beğenmeyeni de. Ancak bu adamın en ufak bir açığını gördünüz mü, magazinsel haberlerde yer aldığını veya gece alemlerinde görüldüğünü. Bir keresinde Ligtv'de bir kuruluş için düzenlenen defilede mankenlik yapmıştı podyumda oda yardım amaçlıydı.

Adam gibi adamdır kendisi, ben bunu bilir bunu söylerim. Her zaman Topal'ı savundum burada. Zaten İspanya'nın en iyi 3. klübüne transfer olması da, kimin futboldan anladığını ortaya koydu. Umarım kendini daha da geliştirir. Mehmet Topal'ın oynadığı bütün fenerbahçe maçlarında Alex'i sahada gören varsa yazsın, Alex direk etkisiz eleman oluyordu Mehmet Topal marke ederken. Defansif olarak çok iyidir. Ofansif yönde de çoğu önliberoya göre isabetli şutlar atar, kaleyi çok güzel yoklar.

Yaptıkların için teşekkürler Mehmet,Valencia gibi büyük bir kulüpte başarılı olmanı diliyorum...

O şutları daha sık atsa valencia ya değilde barca ya falan giderdi:o

Bir tek ben mi sevindim? Ben Mehmet Topali HIC ama HIC begenmedim.

Her ay sakatlanir.

Maclarda korkak oynar, rakip takimlarin oyuncularla arkadas olur.

Sen Essien'e bir bak. Adam hayvan gibi. Appiah gibi. Diarra gibi. Boyle birisi lagzim bize.

Ve adamin sutu COK COK zayif. 4 senede 2 tane guzel sutu var: Dianmo Boekarest ve Hivartistan.

Helal olsun, yolun acik olsun :animation:

Bir tek ben mi sevindim? Ben Mehmet Topali HIC ama HIC begenmedim.

Her ay sakatlanir.

Maclarda korkak oynar, rakip takimlarin oyuncularla arkadas olur.

Sen Essien'e bir bak. Adam hayvan gibi. Appiah gibi. Diarra gibi. Boyle birisi lagzim bize.

Ve adamin sutu COK COK zayif. 4 senede 2 tane guzel sutu var: Dianmo Boekarest ve Hivartistan.

Helal olsun, yolun acik olsun :animation:

puhahaha

kendine iyi baksin, oz guvenini artirsin, sakatlanmasin

ve dil ogrensin

o zmn yararli olabilir valenciaya

yolu acik olsun kendisine cok tesekkur ederim kulubune 5 milyon euro para kazandirarak gidiyor isallah cok basarili olur

dil ve ıyı calıssmak cok önemlı Allah yardımcısı olsun yuz akımız olsun

Herhalde Ispanya'ya gecikmeli olarakak gidecek malum kul bulutlari var ortalikta.:D

Herşeyi bir kenara bırakın, beğeneni de vardı beğenmeyeni de. Ancak bu adamın en ufak bir açığını gördünüz mü, magazinsel haberlerde yer aldığını veya gece alemlerinde görüldüğünü. Bir keresinde Ligtv'de bir kuruluş için düzenlenen defilede mankenlik yapmıştı podyumda oda yardım amaçlıydı.

Adam gibi adamdır kendisi, ben bunu bilir bunu söylerim. Her zaman Topal'ı savundum burada. Zaten İspanya'nın en iyi 3. klübüne transfer olması da, kimin futboldan anladığını ortaya koydu. Umarım kendini daha da geliştirir. Mehmet Topal'ın oynadığı bütün fenerbahçe maçlarında Alex'i sahada gören varsa yazsın, Alex direk etkisiz eleman oluyordu Mehmet Topal marke ederken. Defansif olarak çok iyidir. Ofansif yönde de çoğu önliberoya göre isabetli şutlar atar, kaleyi çok güzel yoklar.

Arda Turan 3-4 kadınla seks yaptığı için mi magazine çıktı yoksa, 20 tane bira içip yerlerde süründüğü için mi çıktı? Bu ülkede başarılı gençler özelliklede Galatasaray cephesine medya bu sene güzel oyunlar kurdu. Mehmet Topal, Hakan Balta, Caner bunlar takımın yıldız oyuncuları değil. Yoksa Hakan Balta'da sigara içiyor fln bunlar kaç ay kaldı gündemde? 1 ay bile değil. O yüzden bu ülkede medyanın m'sine özellikle magazinin m'sine hayatta inanmam değer vermem. (Arda sadece örnek ne alaka demeyin)

Eheheh alıcam formasını isteyen varsa yeni dönemde mesajlaşsın :D S.kayım Villa ya Siempre Topal-amund Topal

Geri
Üst Alt