Cevap: #14 Mehmet Topal

Gerard insan değil; bu biR,

Nankörlük etmeyelim; bu da iki.

Ve sanırım bu fotograf da Topal'ın kariyerindeki en berbat maçtan bir kare, 3 :)

TOPAL_M_20060927_GH_R.jpg

Mehmet'ime laf söylemeyin, yakarım bu forumu:p Çok seviyorum onu

Kademeye girmekte çok başarılı gizli stoper gibi oynuyor çoğu zaman, komple bir defansif orta saha Mehmet Topal.:007:

Mehmet Topalin onemini bu sezon sakatligi sebebi ile oynamadigi maclarda cok daha iyi anladim.Allah insallah baska bi sakatlik vermez.Mukemmel bir oyuncu

"Ben bir emekçiyim"

Orta sahadaki önemli futbolcularımızdan biri olan Mehmet Topal, "Ben örümcek adam gibiyim. Hocam nerede görev verirse çıkar oynarım" dedi.

Takımımızın orta sahadaki önemli futbolcularından biri olan Mehmet Topal, "Ben örümcek adam gibiyim. Hocam nerede görev verirse çıkar oynarım" dedi.

Malatyaspor karşılaşmasının ikinci yarısında sık sık defansa yardıma gelen Topal, Sivasspor maçında defansta Emre Aşık’ın yanında oynayabileceğini ifade etti. "Futbolda mevki kavramı yok. Her futbolcu her bölgede oynayabilmeli" diyen milli futbolcu, "Ben G.Saray’ın emekçilerinden biriyim. İşveren ne görev verirse yerine getirmek zorundayız" diye konuştu. Öte yandan Skibbe’nin yardımcılarından Burak Dilmen, Sivasspor’un dün Manisaspor’la deplasmanda oynadığı kupa maçını tribünden izledi.

Kaynak: Hürriyet

Sakat sakat oynamış

Takımımızın genç orta saha oyuncusu Mehmet Topal’ın, Malatyaspor maçını sakat sakat tamamladığı ortaya çıktı.

Takımımızın genç orta saha oyuncusu Mehmet Topal’ın, Malatyaspor maçını sakat sakat tamamladığı ortaya çıktı. Karşılaşma sırasında karın adalesinde ciddi bir problem yaşadığı belirlenen milli futbolcunun, buna karşın oyuna devam etmek istediği öğrenildi. Mehmet Topal dünkü antrenmana katılmayarak dinlendi. Kulüpten yapılan açıklamada, genç oyuncunun Sivas deplasmanında forma giymesinde bir sakınca olmadığı vurgulandı.

Kaynak: Fanatik

"Ben bir emekçiyim"

Orta sahadaki önemli futbolcularımızdan biri olan Mehmet Topal, "Ben örümcek adam gibiyim. Hocam nerede görev verirse çıkar oynarım" dedi.

Takımımızın orta sahadaki önemli futbolcularından biri olan Mehmet Topal, "Ben örümcek adam gibiyim. Hocam nerede görev verirse çıkar oynarım" dedi.

Malatyaspor karşılaşmasının ikinci yarısında sık sık defansa yardıma gelen Topal, Sivasspor maçında defansta Emre Aşık’ın yanında oynayabileceğini ifade etti. "Futbolda mevki kavramı yok. Her futbolcu her bölgede oynayabilmeli" diyen milli futbolcu, "Ben G.Saray’ın emekçilerinden biriyim. İşveren ne görev verirse yerine getirmek zorundayız" diye konuştu. Öte yandan Skibbe’nin yardımcılarından Burak Dilmen, Sivasspor’un dün Manisaspor’la deplasmanda oynadığı kupa maçını tribünden izledi.

Kaynak: Hürriyet

Ya bu gazeteler bizi anlama özürlü mü zannediyo?Aynı şeyi 2 hatta 3 kere yazıyolar.Bütün gazeteler böyle.

Sakat sakat oynamış

Takımımızın genç orta saha oyuncusu Mehmet Topal’ın, Malatyaspor maçını sakat sakat tamamladığı ortaya çıktı.

Takımımızın genç orta saha oyuncusu Mehmet Topal’ın, Malatyaspor maçını sakat sakat tamamladığı ortaya çıktı. Karşılaşma sırasında karın adalesinde ciddi bir problem yaşadığı belirlenen milli futbolcunun, buna karşın oyuna devam etmek istediği öğrenildi. Mehmet Topal dünkü antrenmana katılmayarak dinlendi. Kulüpten yapılan açıklamada, genç oyuncunun Sivas deplasmanında forma giymesinde bir sakınca olmadığı vurgulandı.

Kaynak: Fanatik

"Hocamız nerede isterse orada..."

Meira ile Emre Güngör’ün cezalı olması ve sakatlığı süren Servet’in yetişememesi halinde Sivas deplasmanında stoperde görev yapması beklenen Mehmet Topal, kendinden emin. İlk kez Gerets döneminde defansın göbeğinde oynadığını belirten genç oyuncu, “İhtiyaç duyulması halinde, hocamız nerede isterse orada görev yaparım” diye konuştu. Teknik direktör Skibbe’nin, Emre Aşık’ın yanına düşündüğü diğer alternatifler ise Hakan Balta ve Semih Kaya.

Stoper bile oynuyor çok yönlü oyuncu her takıma lazım gerçekten!

Süper bi oyuncu har takıma lazım ama sadece bizde var:) En son kupa maçında ileri çıkışları baya olmuştu özelliklede ilk yarı

O bir Spider Topal gerçekten her mevkide harika oyuncularımız var Topal'ın soğukkanlılığı rakibi acıtmadan topu tereyağından kıl çeker gibi alışına bitiyorum böyle devam eder inşallah!

O bir Spider Topal gerçekten her mevkide harika oyuncularımız var Topal'ın soğukkanlılığı rakibi acıtmadan topu tereyağından kıl çeker gibi alışına bitiyorum böyle devam eder inşallah!

M.topal soğukkanlı değil..

Ama bende çok beğeniyorum kendisini..

geçen sene daha iyi oynuyordu bu sene topayginda oldugu zaman bana guven vermiyor her pas hatasi yapabilir ayrica eskisi gibi sut çekmiyor

Top kapmadaki beceresini, pozisyon almadaki sezisini;

topu kullanmaya yansıtsa, heralde Beyaz Viera olur.

Bugün şaşırdı nerde ki boşluğu yama ile kapatsam diye takım kevgir gibi olmuştu gerçekten!

Topal'da yapabileceğinin en iyisini yaptı.

Bence bugün takımın çoğu iyi oynadı.Hakemlere bu maçı Sivas yensin demişler,onlarda görevini yaptı.Yapılanların başka türlü açıklaması yok çünkü.Topal hatasız oynadı Allah nazarlardan saklasın.

Geri
Üst Alt