Cevap: #14 Mehmet Topal

Böyle yazmak hoş olmuyor ama...

Neyse konu dağılmasın.Ben gayet rahat Mehmetsiz bir ortasaha düşünebiliyorum açıkçası ama asla satılsın demiyorum tabiiki.Bu kadar sakatlığın bol olduğu bir takımın kadrosu geniş olmalıdır.Ayrıca oynadığı zaman Sabri gibi de çok sırıtan(dünü saymıyorum o kırk yılda bir olur) bir futbolcu asla değil ama bence ilk onbir için yeterli potansiyele de sahip değil.

Böyle yazmak hoş olmuyor ama...

Neyse konu dağılmasın.Ben gayet rahat Mehmetsiz bir ortasaha düşünebiliyorum açıkçası ama asla satılsın demiyorum tabiiki.Bu kadar sakatlığın bol olduğu bir takımın kadrosu geniş olmalıdır.Ayrıca oynadığı zaman Sabri gibi çok sırıtan(dünü saymıyorum o kırk yılda bir olur) bir futbolcu asla değil ama bence ilk onbir için yeterli potansiyele de sahip değil.

Sabri konusunda katılıyorum ama Mehmet Topal tam bir joker futbolcu sene başında çok kötüydü ama sonra toparladı sakatlığını üzerinden attı hele ki Linderoth yokken olmazsa olmaz Mehmet!

Werder Bremen maçında müthişti,harikaydı,muhteşemdi,mükemmeldi,süperdi..:) Helal olsun Mehmet Topal..:)

Bence ilk 11 için yeterli potansiyele fazlasıyla sahip.Geçen seneki ve milli takımdaki performansı bunu bize gösteriyor zaten.Belki en sevdiğim oyuncu diye abartıcam ama ben onu yazıp takımı sonra kurardım :D

Forza Spider Topal seni beğenmeyen gözlük numaralarını değiştirsin aslanım!

Suat Kaya'yı 10 tane Mehmet Topal'a değişmem.Bu adamda bu kadar beğenecek ne var anlamıyorum.Tamam iyi niyetli,düzgün bir futbolcu ama uzun bacaktan başka birşey yok.Pas yüzdesi inanılmaz düşük.Çok çalışkan orası da ayrı tabii,yani şu anda takımda olmasının tek sebebi o zaten ama ne olursa olsun Ayhan,Barış ve Linderoth'u tercih ederim.

On liberoda sevdik biz onu...

Suat'a birşey diyen yok da Mehmet kadar iyi top kesen oyuncu kaç yıldır yok bizde.Topu daha olumlu kullanabilir evet ama şu haliyle bile üst seviyede ve verilen her görevi yapıyor.Geçen sene fb maçlarında formda bir Alex'e adım attırmaması ya da milli takımda stopere geçtiğinde bile sergilediği muhteşem performans bunu güzel bir örnek olur sanırsam.İlerleyen yıllarda çok daha iyi bir futbolcu olacak daha yaşı çok genç :)

Kesinlikle katılıyorum azimle çalışsın çok daha iyi yerlerde göreceğiz Spider Topal'ı!

Buna uygun iyi bi atasözü var aslinda sinanim ama uyari felan yeriz demeyelim en iyisi:D

Suat'a birşey diyen yok da Mehmet kadar iyi top kesen oyuncu kaç yıldır yok bizde.Topu daha olumlu kullanabilir evet ama şu haliyle bile üst seviyede ve verilen her görevi yapıyor.Geçen sene fb maçlarında formda bir Alex'e adım attırmaması ya da milli takımda stopere geçtiğinde bile sergilediği muhteşem performans bunu güzel bir örnek olur sanırsam.İlerleyen yıllarda çok daha iyi bir futbolcu olacak daha yaşı çok genç :)

Zaten bende satılsın demiyorum.O mevkiide 2 oyuncu oynattığımız için 4 tane o mevkiide oynamaya hazır oyuncu olması lazım.Ama hepsi sağlam olsa ben Mehmet'i tercih etmem diyorum.Bence iyi bir yedek olur.Ama asla bu takımın oyuncusu değil kötü oyuncu demiyorum.Çalışkanlığı ve iyi niyeti sayesinde(ve tabiiki yeteneği var yani bir Sabri değil) bu takımda görev verildiği taktirde elinden geleni yapar buna eminim...Yani şöyle toparlarsam : Torres ve İbrahimovic in oynadığı takımda Luis Fabiano oynamaz çünkü ilk 11 de oyanayacak kadar yetenekli değildir(o mevkiideki rakiplerine göre).Ayrıca Mehmet'in top kullanamaması beni çok rahatsız ediyor aynı Servet gibi.Servet'i kesebilecek biri olsa onun içinde aynı şeyleri söylerim.

Not:Bazı insanların başka fikirlere saygı göstermemesini,sadece "benim fikrim doğru" demesini gerçekten anlayamıyorum.

Zaten bende satılsın demiyorum.O mevkiide 2 oyuncu oynattığımız için 4 tane o mevkiide oynamaya hazır oyuncu olması lazım.Ama hepsi sağlam olsa ben Mehmet'i tercih etmem diyorum.Bence iyi bir yedek olur.Ama asla bu takımın oyuncusu değil kötü oyuncu demiyorum.Çalışkanlığı ve iyi niyeti sayesinde(ve tabiiki yeteneği var yani bir Sabri değil) bu takımda görev verildiği taktirde elinden geleni yapar buna eminim...Yani şöyle toparlarsam : Torres ve İbrahimovic in oynadığı takımda Luis Fabiano oynamaz çünkü ilk 11 de oyanayacak kadar yetenekli değildir(o mevkiideki rakiplerine göre).Ayrıca Mehmet'in top kullanamaması beni çok rahatsız ediyor aynı Servet gibi.Servet'i kesebilecek biri olsa onun içinde aynı şeyleri söylerim.

İyi diyorsunda bu takımda Mehmet Topal'dan iyi kim var sakat Linderoth mu? ne yaptığı belirsiz M.Güven mi? belli yaşa gelmiş pres özelliği fazla olmayan Ayhan Akman mı?

İyi diyorsunda bu takımda Mehmet Topal'dan iyi kim var sakat Linderoth mu? ne yaptığı belirsiz M.Güven mi? belli yaşa gelmiş pres özelliği fazla olmayan Ayhan Akman mı?

-Linderoth sakat olmasa Mehmet'e tercih ederim.

-Ayhan'ın görevi farklı,ben onu diğer üçünden ayrı tutuyorum yani 2 tane defansif orta saha ile oynarken ilk koyacağım adam Ayhan olur.

-Barış'ın oyun zekası iyi değil ama Mehmet'ten daha fazla ve daha çalışkan,Mehmet'in ise kesiciliği daha iyi.Bu ikisi arasında tercih eden kişi kendi oyun sistemine göre tercih yapar.

-Mehmet Güven'in bu takımda işi yok bence.

Linderoth sakat olmasa daha iyi.

Tamam iyide sakat olmadigi halini unuttuk be firat

O yüzden Linderothu hic koymayalim bu kefeye:)

Topal,Ayhan devam eder ikinci yarı oynamaya.Linderoth dönerse belki kesebilir birini.

Top kullanamaması demek biraz ağır oluyor sanki.O kadar da fazla değil yani.Sadece biraz daha iyi olması lazım.Ben orta sahadaki oyuncularımızın hepsini beğeniyorum ama Mehmet tipinde bir oyuncumuz yok ve çoğu takım böyle bir oyuncunun yokluğunu hissediyor.Biz bulmuşuz değerini bilelim. :) Bide bazı insanlar diye kullanmasak daha iyi olacak sanki.Bende kendi fikrimi dile getiriyorum.Atalarımız ne demiş: Beğenen alır beğenmeyen bırakıp kaçar.

Geri
Üst Alt