Cevap: #14 Mehmet Topal

Eğer Topalımız ofansif özelliklerini geliştirmezse Edirne'den öteye geçemez diye düşünüyorum...

bir ön libero oyuncusu için yeterli ofansa sahip diye düşünüyorum

Mesela??Uzaktan şut deme bir iki tane direkten dönen ve bir oyuncuya çarpıp giren golün dışında şutlarla etkili olduğu pek maç olmuyor ve vuruş stili çok düz bu yüzden girmiyor da olabilir çektiği şutlar.

M.topalın hücümda harikalar yaratmasına gerek yok..Bence biraz daha soğukkanlı olup pası doğru dağıttımı avrupanın sayılı ön liberolaından olucaktır çünkü m.topal fiziğinde her iki ayağını müthiş kullanan oyuncu çok çok az..

Ayrıca geniş alanda hızlıda..

Kıymetini bilin avrupadan 15 mn euro verseniz bu yaşta böyle adam alamazsınız..

M.topalın hücümda harikalar yaratmasına gerek yok..Bence biraz daha soğukkanlı olup pası doğru dağıttımı avrupanın sayılı ön liberolaından olucaktır çünkü m.topal fiziğinde her iki ayağını müthiş kullanan oyuncu çok çok az..

Ayrıca geniş alanda hızlıda..

Kıymetini bilin avrupadan 15 mn euro verseniz bu yaşta böyle adam alamazsınız..

Pasları gayet iyi çok yerinde paslar atıyor ama hücüm gücü zayıf...

Pasları gayet iyi çok yerinde paslar atıyor ama hücüm gücü zayıf...

Evet bir tek o eksiği var yoksa mükemmel bir ön libero çift ön libero oynadığımız için hücum gücüne çok gerek yok Linderoth daha çok ileri giden bir oyuncuydu galiba :D o eksiğimizi kapatabiliriz,ayrıca Ayhan'da var...!!!

Mehmet Topal hücüm yapması gereken bi konumda değil şu an için.Ama kendisi için bu özelliğini geliştirmeli.O zaman çok büyük takımlarda oynar.

Mehmet Topal hücüm yapması gereken bi konumda değil şu an için.Ama kendisi için bu özelliğini geliştirmeli.O zaman çok büyük takımlarda oynar.

Gerekiyor kardeşim gerekiyo.Yeri gelince 30 metre top sürmesi bir e iki yapıp gol araması gereken anlar oluyor ama yeteneği yetmiyor buna.

Kendisi tam bir ortasaha oyuncusu olursa ozaman Arda dan bile daha çok para eder...

Gerekiyor kardeşim gerekiyo.Yeri gelince 30 metre top sürmesi bir e iki yapıp gol araması gereken anlar oluyor ama yeteneği yetmiyor buna.

Kendisi tam bir ortasaha oyuncusu olursa ozaman Arda dan bile daha çok para eder...

Maçlarda 2.topları pek toplayamıyor çok geride durduğu için buda çok önemli eğer ön liberonuz 2.topları alamazsa rakip üstünüze kolay gelir baskı kuramazsınız rakip kalede atak anında biraz ön tarafta dolaşsa hücumu tazelemek açısından çok önemli olur...!!!

Maçlarda 2.topları pek toplayamıyor çok geride durduğu için buda çok önemli eğer ön liberonuz 2.topları alamazsa rakip üstünüze kolay gelir baskı kuramazsınız rakip kalede atak anında biraz ön tarafta dolaşsa hücumu tazelemek açısından çok önemli olur...!!!

Takımda 2.topları en çok toplayan adam barış özbek hem ofansif hem defansif olarak bence en iyi barışla anlaşır m.topal..

Ayrıca linderothun gelmesiyle pas dağıtmasınada gerek kalmayacak..:)

Takımda 2.topları en çok toplayan adam barış özbek hem ofansif hem defansif olarak bence en iyi barışla anlaşır m.topal..

Ayrıca linderothun gelmesiyle pas dağıtmasınada gerek kalmayacak..:)

Katılıyorum Barıs daha çok gezinen oyuncu ama şanslıyız ki çok değişik yetenekleri olan oyunculardan kurulu takımımız...!!!

Ben çoğu kişinin aksine Mehmet'in ilk onbir oyuncusu olmadığını düşünüyorum.Barış,Ayhan ve Linderoth'u her zaman Mehmet'e tercih ederim.Çok iyi niyetli ve sevdiğim bir futbolcu tabii orası ayrı.

Mehmet Topal daha çok defansıf yönü iyi olan bir futbolcu...

Birşey sölyeceksen söyle kardeşim yoksa böyle küfür eder gibi imalı cevaplar yazma.Herkesin kendi fikri vardır,buna saygı gösteremiyorsan zaten senle tartışılmaz.

:D Yok be hocam ben küfretmeyi sevmem senin fikrindir yani Mehmet Topal'sız bir orta saha düşünemem ben senin fikrin böyleyse hayırlı işler ne diyim!

Geri
Üst Alt