Cevap: #14 Mehmet Topal

Bence Mehmet Topal ileride ÇOK Ünlü Olacak Görecek Siniz Adam orta sahanın Gçilmezz Kapısı Resmen Hastayım ben Onun Oyununua

UEFA kupası 3, tur eleme maçında Bordeaux karşılaşmasında sakatlanan Mehmet Topal'ı ziyarete gittiğini ifade eden Hakan Şükür şunları söyledi;

"Dün Mehmet'in ziyaretine gittim biraz daha iyi idi. İnşallah kısa sürede iyileşip sahalara döner. Mehmet'i ciddi bir klüp istiyor ve klübü ile görüşüyormuş. Buradan şuan takım ismi vermem doğru olmaz ama bir İspanya takımı ile ciddi olarak görüşüldüğünü biliyorum"

Hakan Şükür'ün bu açıklamasının ardından gözler Sarı Kırmızılı yönetime çevrildi.

18 mn € dan assagıya giderse yönetim beceriksizligi olur. Su kıcıkırık aurelio bileyi almaya niyetlensek 30 kusur yasındaki 10 mn € para ister betis

En az 20 olmalı. 20'den aşağı giderse çok hemde çok yazık olur.

57908244.jpg

Kesinlikle Valencia.

Ama gidipte Mestalla'da kendini batırmanın bir manası yok be Mehmet. Otur oturduğun yerde abi. Valencia'da şu an ben bile olmak istemezdim yani. :D

Benim bildiğim Valencia'nın en yüksek teklifi 10 milyon € olur çünki onlarında mali durumu pek iç açıcı değil!

20 milyon €'su olan gelsin :)

TOPAL'A DA VALENCİA KANCASI

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın, mali kongrede yaptığı, "Futbolcu satabiliriz" açıklamasının ardından, Mehmet Topal'a gelen ciddi teklifler de su yüzüne çıktı.

Sezon başında İngiltere'nin Everton takımının ilgilendiği Mehmet Topal için, sarı-kırmızılı kulübe son günlerde önemli tekliflerin geldiği bildirildi. İspanya'nın Valencia kulübünün, milli futbolcu için önemli rakamları telafuz ettiği ve 7 milyon Euro’yu gözden çıkardığı belirtiliyor.

Sezon başında Everton'ın 10 milyon Euro’luk teklifini kabul etmeyen Galatasaray yönetimi, şimdi aynı rakamı İspanyol kulübünden istiyor. Konuyla ilgili olarak Valencia ile Galatasaray arasındaki pazarlığın bir süredir sürdüğü öğrenildi.

Maraton

Valencianın neyine m.topal..Allahın züğürtleri..

M.topala gelice pas dağıtımını hızlandırırsa müthiş bir oyuncu olur..

Ne 10 mn € mu? hadi lan sakın sakın haaaa baskan sen akıllı adamsın 10 mn € topalın seyini vermeyiz en az 15

Luka modric bile 20milyon € ya tothenama transfer oluyosa mehmet topal için 10 milyon € az diye düşünüyorum... Bu takımlar da romanya'dan, bulgaristan'dan, hırvatistan'dan futbolcu alırken kesenin ağzını açarlar bizim topçulara gelince 5-6 milyon € verirler. Acaba bizim oyuncularımızı biz mi abartıyoruz diyeceğim ama modric topaldan ne kadar daha iyi bir futbolcuki?

Valencia gibi dengesiz bir takıma gideceğine Türkiye'den hiç ayrılma bu takımın efsanelerinden ol.

10 mn € Mehmet Topal için az bence.

Villa'yı 40'a satıp 25'e Topal'ı alsınlar. :D

Ancak David Villa ile takas olur..Başka türlü kabul etmeyiz :):)

Ne 10'undan bahsediosunuz lan siz kurtarmıyor abicim ben zaten 10 a getiriyorum bunu bize gelişi 10 zaten:D 25 den assagı gidemez.

Geri
Üst Alt