Cevap: #14 Mehmet Topal

Dönem sonunda İngiliz bir takımla anlaşacağını duydum.İnşallah doğru değildir...!

gitmesin daha genç bu sartlarda gitse basariliolmasi zor 2 sene daha GS de oynasin sonra gitsin

Sezon içinde çok sakatlanıyor anlamış değilim!

B_3329_04b.jpg

Mutlu Yıllar Mehmet Topal

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncularımızdan Mehmet Topal'ın 23. yaşgününü kutlar, kendisine sağlıklı ve mutlu yıllar dileriz

Galatasaray Spor Kulübü

İyi ki doğdun Topal :)

İyi ki Galatasaray'dasın

Yeni yaşına sakat girmek üzücü olsa gerek.

Mutlu uıllar Mehmet Topal ...

Nice Galatasaray'lı yıllara...

Teknigi son derece kisitli, belini yaklasik 10 dakikaya donduren, binde bir iyi defans yapiyor diye goklere cikarilan bir adam Mehmet Topal. Bu adami sezon sonunda Valencia'ya bir kac milyon euroya satarsak, harika olur. Mehmet Topal on liberoysa, Muntari, Emana gibi adamlar nedir merak ediyorum.

Everton'un 10 küsür milyon euro vererek aldığı Fellaini'nin Mehmet Topal'dan fazlası mı vardı acaba?..O adam 10 küsür milyon euro etmişse Mehmet Topal'da en az onun kadar eder..Valencia'ya bir kaç milyon euroya satmaya gerek yok..İstediğimiz parayı veren çıkarsa satarız..Öyle elimizden çıksın diye baktığımız bir oyuncu değildir Topal..

Teknigi son derece kisitli, belini yaklasik 10 dakikaya donduren, binde bir iyi defans yapiyor diye goklere cikarilan bir adam Mehmet Topal. Bu adami sezon sonunda Valencia'ya bir kac milyon euroya satarsak, harika olur. Mehmet Topal on liberoysa, Muntari, Emana gibi adamlar nedir merak ediyorum.

Binde bir iyi defans yapıyor mu? :mad: yok artık lebron james... şu saydığın muntariden daha iyidir topalın defansı...evet abartmıyorum. Ayrıca başka bir arkadaşımızın da belirttiği gibi hocamız ondan öncelikle defans değil hücüm istese onu da başarıyla yerine getirir. mesela ayhan daha geride dursa topal daha çok ileriye çıksa hücuma da çok katkı yapar.. En azından sabri kadar şut çekse her sezon 7-8 golü olur :m26: ama tabi hem defans hem de hucumu aynı anda yapsa çok daha iyi olur ki ben onu da yavaş yavaş yapacağından, kendisini geliştireceğinden eminim. Elimizdeki oyuncuların kıymetini bilelim... luka modricler,fellainiler 20 milyon € ediyorsa topal da eder. Sakatlık konusuna gelince; servet,mehmet topal gibi oyuncuların bu sene bu kadar çok sakatlanmasının sebeplerinden birisi euro2008 den sonra dinlenmeye pek fırsat bulamamaları diye düşünüyorum.

En kısa sürede takıma dönmen dileği ile...

Yeni yaşına sakatlıklarla boğuşarak girmek ne kadar talihsiz birşey olsa gerek!

Geri
Üst Alt