Forumun yeni üyesiyim, böyle bir durumda derdimi anlatacak mercinin neresi olduğunu bilmediğimden buradan yazıyorum.
Bu başlık altında, yani Mehmet Topal başlığı altında emek harcayarak 3-4 tane mesaj yazmıştım. Foruma üye olurken kuralları okumuştum. O 3-4 mesajımın hiçbirinde okuduğum kuralları ihlal etmedim. Edebimle, adabımla kendi düşüncelerime göre gerekçelerimi sıralayarak Mehmet Topal'ın iyi bir topçu olmadığını anlatmaya çalıştım. Şimdi topiği incelediğimde benim yazılarımla beraber Mehmet Topal için olumsuz görüş bildiren diğer bazı mesajların da silindiğini gördüm. Mehmet Topal için uygulanan bu sansür niye? Bu başlık altında hep "Mehmet Topal çok iyi bir futbolcudur, dünyanın da bir numarasıdır" tarzı mesajlar mı yazmalıyız. Diğer bir deyimle biz koca koca adamlar forum kuralları dışında bir de moderatörlerin görüşleriyle de mi bağlıyız? Yazdığımız yazılar objektif kurallar dışında subjektif kurallara da mı tabi?
Benim emek harcayıp fikir beyan ettiğim yazılarım neden silindi? Bu soruma bir cevap bekliyorum. Eğer bu forumda üyelerin de bir değeri varsa ben bu cevabı istiyorum, yoksa zaten burada da işimiz yok. Saygılarımla...