Cevap: #14 Mehmet Topal

Ne çabuk oyuncu siliyoruz ya.Illa yabanci mi olcakti.

Türkiyede mevkisinde oynayan Avrupa takımlarının gözdesi başka bir oyuncu var mı?

2-3 maçla silmeyin hemen

Sildigim yok :) Ama cıkıpta mevkisindeki tek tabanca demek cok agır bir laf. Mehmet Topal iyi oyuncudur ama Linderoth veya Appiah gibi komple bir ön-libero asla hic bir sekilde degil. Hersey bir yana "Mehmet Topal pas hatası yapmıyor" diyorlar ya, iste en cok da buna gülüyorum.

Sildigim yok :) Ama cıkıpta mevkisindeki tek tabanca demek cok agır bir laf. Mehmet Topal iyi oyuncudur ama Linderoth veya Appiah gibi komple bir ön-libero asla hic bir sekilde degil. Hersey bir yana "Mehmet Topal pas hatası yapmıyor" diyorlar ya, iste en cok da buna gülüyorum.

Mehmet Topal,bu kadar coskulu oynayan bir takımı dengeleyebilecek tek unsurdur.Ama kendisinden bir Patrick Viera veya Fabregas,İniesta yaratma hevesine düserse olmaz.Çünkü tekniği çok kötü olmamasına ragmen,ayakları yavas,topla hızlı değil.Mehmet Topal bu takımda Suat Kaya gibi sessiz ama derinden oynamaya devam etmeli.Ayrıca son maçta ikinci devre özellikle ilk defa bu sene bu kadar iyi ve istekli gördüm.İnsallah toparlar.Ona güvenim tam.2 yıldır onun olmadığı maçlarda ne kadar sıkıntı çektik herkes biliyor.Ama yanına Mustafa Sarp değil Ayhan'ın olması gerekiyor.Çünkü Ayhan rakibi çok iyi kapatıp,ayağına topta yakıstırabilen bir oyuncu,ama underrated muamelesi gördü,hep Emre Asık gibi.2002 yılında bu takım Victorialar ile Fleurqinler ile Batista'lar ile çeyrek finalin kapısından son anda döndüyse Ayhan,Hasan Sas,Ergün ve Emre Asık,Ümit Karan sayesinde idi.Kısaca benim ideal kadrom da hangi isimler banko 11 baslar deseler

1)Leo Franco

2)Ugur Uçar

3)Hakan Balta

4)Servet

5)Mehmet Topal

6)Ayhan

7)Arda

8)Keita

9)Kewell

10)Baros derim.Geri kalan oyuncu maçın zorluk derecesine göre ya Sarp olur ya Elano(her ne kadar çok büyük bir futbolcu olsa da,değisilmez olması için özel bir seyler yapması lazım.)

Bu aralar berbat oynuyor bir orta saha- özellikle defansif olan- bu kadar pas hatası yapamaz.Takımın başını yakmadan düzelmeli yoksa hazırlasın çekirdekleri.

Forumun yeni üyesiyim, böyle bir durumda derdimi anlatacak mercinin neresi olduğunu bilmediğimden buradan yazıyorum.

Bu başlık altında, yani Mehmet Topal başlığı altında emek harcayarak 3-4 tane mesaj yazmıştım. Foruma üye olurken kuralları okumuştum. O 3-4 mesajımın hiçbirinde okuduğum kuralları ihlal etmedim. Edebimle, adabımla kendi düşüncelerime göre gerekçelerimi sıralayarak Mehmet Topal'ın iyi bir topçu olmadığını anlatmaya çalıştım. Şimdi topiği incelediğimde benim yazılarımla beraber Mehmet Topal için olumsuz görüş bildiren diğer bazı mesajların da silindiğini gördüm. Mehmet Topal için uygulanan bu sansür niye? Bu başlık altında hep "Mehmet Topal çok iyi bir futbolcudur, dünyanın da bir numarasıdır" tarzı mesajlar mı yazmalıyız. Diğer bir deyimle biz koca koca adamlar forum kuralları dışında bir de moderatörlerin görüşleriyle de mi bağlıyız? Yazdığımız yazılar objektif kurallar dışında subjektif kurallara da mı tabi?

Benim emek harcayıp fikir beyan ettiğim yazılarım neden silindi? Bu soruma bir cevap bekliyorum. Eğer bu forumda üyelerin de bir değeri varsa ben bu cevabı istiyorum, yoksa zaten burada da işimiz yok. Saygılarımla...

Forumun yeni üyesiyim, böyle bir durumda derdimi anlatacak mercinin neresi olduğunu bilmediğimden buradan yazıyorum.

Bu başlık altında, yani Mehmet Topal başlığı altında emek harcayarak 3-4 tane mesaj yazmıştım. Foruma üye olurken kuralları okumuştum. O 3-4 mesajımın hiçbirinde okuduğum kuralları ihlal etmedim. Edebimle, adabımla kendi düşüncelerime göre gerekçelerimi sıralayarak Mehmet Topal'ın iyi bir topçu olmadığını anlatmaya çalıştım. Şimdi topiği incelediğimde benim yazılarımla beraber Mehmet Topal için olumsuz görüş bildiren diğer bazı mesajların da silindiğini gördüm. Mehmet Topal için uygulanan bu sansür niye? Bu başlık altında hep "Mehmet Topal çok iyi bir futbolcudur, dünyanın da bir numarasıdır" tarzı mesajlar mı yazmalıyız. Diğer bir deyimle biz koca koca adamlar forum kuralları dışında bir de moderatörlerin görüşleriyle de mi bağlıyız? Yazdığımız yazılar objektif kurallar dışında subjektif kurallara da mı tabi?

Benim emek harcayıp fikir beyan ettiğim yazılarım neden silindi? Bu soruma bir cevap bekliyorum. Eğer bu forumda üyelerin de bir değeri varsa ben bu cevabı istiyorum, yoksa zaten burada da işimiz yok. Saygılarımla...

Sitede bir sorun var herhalde. M.Topal değil dünkü bütün mesajlar silinmiş galiba.

Biraz alıngan davranmışsın. Benim diğer konulardaki mesajlarda gitmiş.

Amma önyargı varmış hocam herkesin mesajı silindi bi tek senin değil ki (server değişikliği felan ) herkes gayet objektif burada

Bu sezon çok formsuz. Sarp - Ayhan ikilisiyle devam...

Topal kötü'de Sarp cokmu iyi?? Yapmayin Sarp, Topal gibi oyunda okadar gözükse simdi onun icin ne yazildigini hepimiz biliyoruz, hem Topal hazirlik dönemini gecirmedi bildiginiz gibi. Biraz SABIR ve Rijkaard futbolu benden iyi biliyor diyelim ve bekleyelim.

Topal kötü'de Sarp cokmu iyi?? Yapmayin Sarp, Topal gibi oyunda okadar gözükse simdi onun icin ne yazildigini hepimiz biliyoruz, hem Topal hazirlik dönemini gecirmedi bildiginiz gibi. Biraz SABIR ve Rijkaard futbolu benden iyi biliyor diyelim ve bekleyelim.

Hazır olana ve ben burdayım diyene kadar Sarp... :cool:

neden bu Mehmet'e "topal" diosunuz takımda başka Mehmet mi var

Geri
Üst Alt