Cevap: #14 Mehmet Topal

Barcelonanın 4-3-3 oynuyorsak evet en uygun adam.Gerçi şuan bizim oynadığımız 4-3-3 felan değil ya neyse.

Uzun bacaklı adam ön libero için şart bu dizilişte..

Busquets denen adam mesela m.topaldan iyi adam değil ama sırf bu özelliklere sahip diye barcelonada oynayabiliyor.M.topal önünde oynayan iki adamın birşey yapmamasından sorumluluk almamasından oynayamıyor.Yoksa getir busquetsi bize m.topaldan daha fazla küfür yemezse ne olayım.

Mevzuu budur. Mehmet alan kontrolü iyi olan yerini kaybetmeyen ve bu bölgede iyi top kapabilen bir adam. Ve bu saydığım özellikleri de üst düzey.

Mevzuu budur. Mehmet alan kontrolü iyi olan yerini kaybetmeyen ve bu bölgede iyi top kapabilen bir adam. Ve bu saydığım özellikleri de üst düzey.

işte geçen sene yapıyodu bunları bu sene tamamen fos bence,formda bi mehmet e hiç laf etmem,abartmıyorum avrupa nın en iyi ön liberoları arasına girer,eli ayağı birbirine girmemeli tabi:)

işte geçen sene yapıyodu bunları bu sene tamamen fos bence,formda bi mehmet e hiç laf etmem,abartmıyorum avrupa nın en iyi ön liberoları arasına girer,eli ayağı birbirine girmemeli tabi:)

Tamamen sistemin başarısız uygulanmasından. Mehmet'e yapmaması gereken işler düşüyor maç içinde istemese de. O zaman da eli ayağına giriyor. Hele bir de rakip takım baskı yapıyorsa kaçış yok oraya kimi koyarsan koy saçmalar. Çünkü boşa kaçan yok. Birisi sağ kanada açılmış biri sola. Elano nerede belli değil. Mustafaya versen o kaybedecek. Bizim adamlar nerede duracağını bilmiyor. Buna Mehmet de dahil. Rijkaard iyi benimsetemedi bence futbolculara olayı maalesef.

Diyorum ki bırakalım şu total futbolu, bize en uygun sistemle çıkalım. Yoksa bir yere varamayacağız.

Mehmet ne göre verilirse onu yapıyor.

Fenerbahçe maçında saçma sapan bir sarı kart gördüğü için oyundan çıktı.

90 dakika kalsaydı eğer orta saha daha farklı olabilirdi.

Mustafa Sarp, Mehmet Topal kadar geniş düşünebilecek bir futbolcu değil.

Topal her tarafı görüp pas yapabiliyor.

Pres yapan futbolculardan topu saklayabiliyor.

Tek eksiği az pres yapıyor.

Mustafa Sarp ise tam tersi.

Diyorum ki bırakalım şu total futbolu, bize en uygun sistemle çıkalım. Yoksa bir yere varamayacağız.

Bırakalım abiciğim.Sonra gelsin Trömsöler elesin bizi.Helsinborglu,Paninos'lu gruptan Bordeaux sayesinde çıkıp Almanya'nın orta sıra takımından 5 yiyelim.Ohh ne güzel hayat.

aynen katılıyor,sonuna -di ekliyorum sadece...2008 yeterince eskide kalmadı mı?...mehmeti son birkaç maça kadar hep banko saymış bir taraftar olarak söylüyorum bunu...sakatlığı geçer,form tutar falan diye hep umut ettim ama kimsenin sonsuz kredisi olamaz futbolda ki koca FT in bile olamadı...zaten bu form durumuyla epl den filan talip çıkmaz,seneye alternatif önlibero olarak kalır,inşaalah adam gibi biri alınır da mehmetin keyfine duacı olmayız yine...

Geçen sene daha başarılıydık Avrupa'da. Rijkaard da yoktu.

1.si geçen senede pas futbolu oynuyorduk.Tüm Avrupa'nın oynadığı ama her takımda küçük değişiklerle oynanan sistem.

2.si sadece bir tur fazla gittik oda Bordeaux ligi düşünüyor diye.Eğer Bordeaux isteseydi nah geçerdik o turu biz.

1.si geçen senede pas futbolu oynuyorduk.Tüm Avrupa'nın oynadığı ama her takımda küçük değişiklerle oynanan sistem.

2.si sadece bir tur fazla gittik oda Bordeaux ligi düşünüyor diye.Eğer Bordeaux isteseydi nah geçerdik o turu biz.

Yok artık Lebronjames... Bordeaux iki maçta bir tane gol pozisyonuna girebildi. Pas manyağı yaptık, maymun ettik adamları. Turu son saniyede almamız tamamen bireysel hatalardandı. Yoksa oyun olarak iki maçta da ezdik fena şekilde.

Unutulmaması gereken bir konuda geçen sene oyuncularımızın hepsi formunun zirvesindeydi.

Yok artık Lebronjames... Bordeaux iki maçta bir tane gol pozisyonuna girebildi. Pas manyağı yaptık, maymun ettik adamları. Turu son saniyede almamız tamamen bireysel hatalardandı. Yoksa oyun olarak iki maçta da ezdik fena şekilde.

ekolay >Spor >Blanc: 'Önceliğimiz Fransa Lig şampiyonluğu!..'

Maç öncesi basın toplantısında bu açıklamayı yapmış bir T.Dnin takımdan zaten o maça asıılması beklenemez.Ki ilk maçın 1.yarısında çok iyi oynadılar hatta bir topları direkten döndü.2.maç sistemin en önemli adamını İstanbul'a getirmediler normal bir lig maçı öncesi dinlendirmek için.

Maç öncesi basın toplantısında bu açıklamayı yapmış bir T.Dnin takımdan zaten o maça asıılması beklenemez.Ki ilk maçın 1.yarısında çok iyi oynadılar hatta bir topları direkten döndü.2.maç sistemin en önemli adamını İstanbul'a getirmediler normal bir lig maçı öncesi dinlendirmek için.

Pozisyon pozisyon mu inceliyoruz artık? Öyleyse Harry Kewell çok net gol kaçırmıştı Bordeaux'daki maçta.

Mehmet ne göre verilirse onu yapıyor.

Fenerbahçe maçında saçma sapan bir sarı kart gördüğü için oyundan çıktı.

90 dakika kalsaydı eğer orta saha daha farklı olabilirdi.

Mustafa Sarp, Mehmet Topal kadar geniş düşünebilecek bir futbolcu değil.

Topal her tarafı görüp pas yapabiliyor.

Pres yapan futbolculardan topu saklayabiliyor.

Tek eksiği az pres yapıyor.

Mustafa Sarp ise tam tersi.

Can pas alışverişi hanı dıyorum nasıl bilirsin topalı?

1. maçta onların direkten dönen topları pozisyon bile değildi. Adam çok zor pozisyonda inanılmaz yükseldi en iyi yere vurdu o da direkti. Asıl ondan 6-7 dakika sonra Kewell'ın kaçırdığı %999'luk gol pozisyonuydu. Kalecinin ayağına vurdu dibindeyken. Blanc'ın yaptığı açıklamayı da biliyorum ama sonuçta fransa da tam kadro çıktı. Sami Yen'e de sadece Gourcuff'u getirmedi. Her türlü elerdik. Bizimkilere büyük haksızlık olur diğer türlü söylemek.

çok yükleniyoruz mehmete.çocuk şu aralar formsuz,(ancak bütün yerli oyuncular için de geçerli bu).ama unutmayalım kaç tane sakatlık geçirdi. Sezon başı kampında bile yoktu,sakatlık yüzünden.

üçlü orta sahada olması gereken biridir mehmet. Bütün orta sahanızı tekniği yüksek hızlı adamlardan kuramazsınız.carrick .diarra toure çok mu hızlı çok mu teknik. Geldiğinden beri hiç bu kadar kötü bir sezon geçirmemişti.ama ısrarla üstünde durulması gereken şey bütün yerlilerin formsuz, isteksiz,inançsız oyunları.bu kadar tesadüf olmaz!mutlaka bir şey var takımda huzuru bozan.

Geri
Üst Alt