Cevap: #14 Mehmet Topal

Mehmet bu ara çok formsuz. Türk futbolcuların nerdeyse hepsi formsuz. O zaman suç başkalarında aranmalıdır. Mehmet bu takımda ön liberoda oynayabilecek tek futbolcu ama yanında Mustafa olmayacak. Ayrıca benim görüşüm. Mehmet çıkmasa orda Selçuk'a basardı.

Alı samıyene topal yerıne bır adet agac dıkseydık Alexi daha ıyı konturol ederdı,Selcuk en azından topa ole rahat vuramazdı kaleyı zor gorurudu....:(

Tamam :coffee: Yedek kulubesinden yada soyunma odasından gelip topu keserdi. Herşey güllük gülistanlık olurdu ağaca gerek kalmazdı. Ortasaha bitik tek bir adama b.k atmayın.

Ne oldu bu çocuğa ya halbuki kumaşı çok kaliteli

ya bu cocuk cok kaliteli ama bilmiyorum niye boyle korkak oldu hani kendisine guveni mi kayboldu resmen 3ncu stoper gibi oynuyo rijkaard heralde istiyor cunku barcada ise yaya toure 3ncu stoper gibi oynuyo ve ataga cikmiyo acaba ondan mi fazla destek vermiyo

Herkesin aksine,bu adamın kaliteli olduğunu düşünmüyorum.Çok düz bir oyuncu.Pas yapma yeteneği çok düşük.Pres yapmaz.Ne yapar bu adam

ya bu cocuk cok kaliteli ama bilmiyorum niye boyle korkak oldu hani kendisine guveni mi kayboldu resmen 3ncu stoper gibi oynuyo rijkaard heralde istiyor cunku barcada ise yaya toure 3ncu stoper gibi oynuyo ve ataga cikmiyo acaba ondan mi fazla destek vermiyo

Arkadasım sen hiç birşey yapmayan Elano'yu alıp 3 milyon maas verirsen, Ayhan'ı da , Mehmet'i de Barışı'da küser.

Herkesin aksine,bu adamın kaliteli olduğunu düşünmüyorum.Çok düz bir oyuncu.Pas yapma yeteneği çok düşük.Pres yapmaz.Ne yapar bu adam

Alan savunucusu. Pas yapmayı bilmiyor değil, imkan olunca pas yapar. Dinamo Bükreş maçında 77'de 77 pasla %100 isabet oranıyla oynamıştı. Geçen sezon Lincoln'e attığı iyi pasları hatırlıyorum. Elano için yeni bir terim ürettiler, "asist pası" benzeri bir şey. Geçen sezon deplasmanda 3-1 yendiğimiz Gençlerbirliği maçını açın izleyin. Sağ koridordaki Lincoln'e bekletmeden pas verdi ve o da içerideki Baros'a asist yaptı. Boşta adam varsa veriyor pası yani. Herkes rakibin arkasına saklanırsa, yapabileceği bir şey yok. Markaj altındayken pas verilirse, hata yapması muhtemel. Ama oynadığı süre içerisinde, defans ve orta saha arasını çok iyi kapatıyor. 4-3-3 sisteminde de böyle bir adam olmalı zaten. Pres yapmaz dediğin de doğrudur. 4-3-3'te oyayan ön libero pres yapmaz. :icon_twisted:

Mehmet Topal şu an elimizdeki en iyi orta sahadır. Defansif anlamda çok iyidir, her yere koşar rakibe basar top çalar ve iyi paslar atar. İki ayağınıda iyi kullanır.

benim paramlA bes gayme etmez

zekA yok

hiz yok

guc yok

ben sahsen ne oynadini bilmiyorum

ayaklar uzun iste o kdr

yanlış mı hatırlıyorum yoksa gol attıkları pozisyonda topu taça müsait pozisyonda mehmet topal mı attı?

ceza sahasina girmedigi zamanlarda o tarz seyler de yapmiyor degil

gecinizzzzzzz

yollasinlar avrupaya

bize uymaz

siz cidden bizim futbolculardan herhangi birinin avrupa ya gitme ihtimali olduğunu düşünüyorrmusunuz,buna arda da dahil

Topal ile Arda iyi oynadımı Premier Liglik oyuncular ama kötü oynadılarmı formsuz oldularmı böyle saçma yorumlar yapılıyor hep.

ya siz futboldan anlamıyorsunuz yada ben.teklif gelecekte yönetim satmayacak mehmet topalı.bir dakika bile düşünmezler,gecen sene nasıl sattılar meira yı topalıda satarlar.premier lig maçında koy bakayım arda yı 45 dk dayanabiliyormu?serveti bile satamadık çünkü avrupalı bizim gibi salak değil biliyor adamın ne olduğunu.bize göre bizim türk oyuncuların hepsi yıldız ama hepsi yerinde sayıyor.

ya siz futboldan anlamıyorsunuz yada ben.teklif gelecekte yönetim satmayacak mehmet topalı.bir dakika bile düşünmezler,gecen sene nasıl sattılar meira yı topalıda satarlar.premier lig maçında koy bakayım arda yı 45 dk dayanabiliyormu?serveti bile satamadık çünkü avrupalı bizim gibi salak değil biliyor adamın ne olduğunu.bize göre bizim türk oyuncuların hepsi yıldız ama hepsi yerinde sayıyor.

Arkadaşım hepsinin bi kapasitesi var bu oyuncuların ama biz nedense değerini bilmiyoruz.

Ne değeri ya,değerini bilmek için daha ne yapacak klüp sırtında taşısın beyfendileri.yanındaki adama top atmaktan aciz hale gelen futbolcu ya ne değer veriyorsun.

İlk geldiğinde çok ümitliydim.Fakat hiç bir şekilde kendisini geliştiremedi.

Ön libero pas yapmaz ne demek yahu..pasın kralını yapmalıdır.Birde top çalması konusunda abartmayın.Ben maç izlerken deliriyorum,rakip ile gidiyorlar ya faul yapacak yada adam onu geçicek..

Hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayacaksın.İyi olan topçu bu kadar hata yapmaz..Bu taraftarıda artık kimsenin üzmeye hakkı yok.Kesinlikle satılmalıdır.şampiyon olsakda olmasakda satılmalıdır.

Ne değeri ya,değerini bilmek için daha ne yapacak klüp sırtında taşısın beyfendileri.yanındaki adama top atmaktan aciz hale gelen futbolcu ya ne değer veriyorsun.

Topal, Arda iyi oynadıkları zaman gelip burada yazma renkdaş o zaman. Kötü oynadıklarında da değerini bilip sahip çıkmalıyız burda oyunculara.

İlk geldiğinde çok ümitliydim.Fakat hiç bir şekilde kendisini geliştiremedi.

Ön libero pas yapmaz ne demek yahu..pasın kralını yapmalıdır.Birde top çalması konusunda abartmayın.Ben maç izlerken deliriyorum,rakip ile gidiyorlar ya faul yapacak yada adam onu geçicek..

Hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayacaksın.İyi olan topçu bu kadar hata yapmaz..Bu taraftarıda artık kimsenin üzmeye hakkı yok.Kesinlikle satılmalıdır.şampiyon olsakda olmasakda satılmalıdır.

imza

Mehmet bu ara çok formsuz. Türk futbolcuların nerdeyse hepsi formsuz. O zaman suç başkalarında aranmalıdır. Mehmet bu takımda ön liberoda oynayabilecek tek futbolcu ama yanında Mustafa olmayacak. Ayrıca benim görüşüm. Mehmet çıkmasa orda Selçuk'a basardı.

Kafana takma gürhan, 23-24 yasındaki türk oyuncular formsuz iken söverler,

29luk Elano formsuz iken savunurlar, boyle bir millet işte...

Elanocu arkadaslar, yanına 2 adam alsak duzelir belki M.Topal, neden öyle demiyorsunuz, ELano'ya o bahaneyi bile buldunuz ya...

Geri
Üst Alt