Cevap: #14 Mehmet Topal | Türk Örümcek

Mehmet Topal'ın yüzünden 2-2 bitti bugun.

aaaaa transfer oldu lan adam, unuttuk. :o

El Valencia ofrece una mejor cara en su primer test serio - MARCA.com

İspanyolca bilen bi arkadaş var mı burayı okuyup Topal hakkında neler yazılmış haberde ve yorumlarda... Genel olarak, kısaca da olsa yazabilir mi? Hannover'i 2-1 yenmişler hazırlık maçında. Marca gazetesinde de haberin fotoğrafında Topal var, görünce heyecanlandım :) Kelime kelime çevirmeye çalıştım ama hepsinin karışıklarını bulamadım. Anladığım kadarıyla Topal dengeli bi oyun oynadı falan yazmışlar, yorumlarda da pozitif yönlerden bahsedelim derken de Topal'dan başlamışlar anlatmaya..

aston villa macinda oynamamis sakatlandi herhalde, bugun Valencia Fiorentina maci var

b_David_Silva_b-500x357.jpg

Şaşıırmıştır.David Silva olduğunu biliyordur.

Silva'ya forma yakışmış.Mehmet'e de :)

Herkesin içine kazındı bu Ledesma olayı, Ledesma ve Rosicky den başka bişey düşünmez oldu herkes :D

Buradan sesleniyorum.

Valencia'da oturan bir GSC'li var. Bana mesaj atsin. 24 kasimdaki Bursa maçina gitmek istiyorum.

Ismini unuttum, ama beni "az çok" davet etmistin :D

Bizim takımdaki gibi playmakerlık yapması beklenmiyor Mehmetten oda gayet basit ve faydalı oynuyor.

Allah nazardan saklasın. Gayet iyi oynadı, yürüyor diyorlar ama topun olduğu her yere hareketleniyor adam.

Bir önliberonun yapması gereken her şeyi yapabiliyor,yapıyor. Biraz daha hızlandığı takdirde 1.sınıf takımlarda dahi oynayabilir.

Boşuna almaz Valencia gibi takım.Helal olsun diyorum.

Güzel oynadi ve güzelde bir assist yapti

Çok iyiydi bugün. Çok geliştirmiş kendisini "By Mehmet". İleri daha sık oynuyor. Fazla geriye, arkaya pas yapmıyor. Sürekli dikine. Hatta bugün iki kişiyi çok güzel geçti. Tehlikelide oldu :)

Geri
Üst Alt