Cevap: # 14 Mehmet Topal

paslarını ve oyun mantalitesini geliştirmesi lazım, sadece defans yaparak olmaz bu iş..

iyi top çalıyosun, fiziğin iyi, uzaktan iyi şutların var her ne kadar sadece 1i gol olsa da deneme cesaretin yeter..

dediğim gibi hızlı ve doğru paslar atabilmelisin, senden Xavi Alex Pique olmanı beklemez kimse ama bi Ayhan kadar atabilmelisin Avrupada oynamak istiyorsan..

Ama öyle deme renkdaş arkadaş gece kulüplerinde yapılan koşulardan bahsediyodur..

ya adam yine sakatlanmış. kurban mı kestirceksiniz toplu dua etcekseniz ne yapacaksaksanız yapında şu bela gitsin üstümüzden. insan abidik gubidik şeylere inanır oldu üzüntü ve sinirden. geçmiş olsun topalımıza.

Türkiyenın aradağı ön libero bence Mehmet topaldıR uzun yıllar milli takımda oynayabilecek yeteneğe sahip:gs::005::f50:

Şimdi öncelikle bunu bir duyum olarak söylemiyorum, karamsarlık yaratmak veya moral bozmak gibi bir niyetim de yok. Galatasaraylı bir arkadaşımın aklına korkarak gelmiş bir olasılığı buraya taşımak istedim sadece.

Acaba, Mehmet Topal'ı Avrupa'da bir kulübe satma ihtimalimiz olduğu için mi UEFA maçlarında oynatmıyoruz? Yani, gittiği takımda Avrupa kupalarında oynayabilmesi için. Resmi açıklamalara göre Mehmet Topal'ın sakat olduğunu ve takımdan ayrı çalıştığını, bunun da önceden açıklandığını biliyorum. Ancak, bu sakatlık konusunun sadece taraftarlar arasında karamsar bir gündem yaratmamak için politik bir taktik olması da ihtimal dahilinde. Dediğim gibi bu bir duyum değil, sadece Galatasaray'lı bir arkadaşımın aklına gelmiş mantıklı bir ihtimal. Bugün Barcelona'nın talip olduğu da basında yer alınca aklıma biraz daha takıldı bu durum.

Siz ne dersiniz? Kulübün içinden haber alabilen ve Mehmet Topal'ın durumunu yakından öğrenebilecek isimler var mıdır acaba aramızda veya tanıdık olarak? Öyle değilse bile bilgileriniz dahilinde bu durumu ne kadar olası buluyorsunuz?

Bence büyük olasılık hem de. İyi bir paraya satılıp yerine Auerilonun alınması da ihtimal dahilinde. 6 ağustosu bekliyor olabilirler bunun için. Yeri doldurulcaksa ve iyi bir paraya satılacaksa aslında bence de mantıklı.

Aynı Gökhan Semiz'in daha az yakışıklı hali. Rahmet istedi heralde. Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun Gökhanın

Şimdi öncelikle bunu bir duyum olarak söylemiyorum, karamsarlık yaratmak veya moral bozmak gibi bir niyetim de yok. Galatasaraylı bir arkadaşımın aklına korkarak gelmiş bir olasılığı buraya taşımak istedim sadece.

Acaba, Mehmet Topal'ı Avrupa'da bir kulübe satma ihtimalimiz olduğu için mi UEFA maçlarında oynatmıyoruz? Yani, gittiği takımda Avrupa kupalarında oynayabilmesi için. Resmi açıklamalara göre Mehmet Topal'ın sakat olduğunu ve takımdan ayrı çalıştığını, bunun da önceden açıklandığını biliyorum. Ancak, bu sakatlık konusunun sadece taraftarlar arasında karamsar bir gündem yaratmamak için politik bir taktik olması da ihtimal dahilinde. Dediğim gibi bu bir duyum değil, sadece Galatasaray'lı bir arkadaşımın aklına gelmiş mantıklı bir ihtimal. Bugün Barcelona'nın talip olduğu da basında yer alınca aklıma biraz daha takıldı bu durum.

Siz ne dersiniz? Kulübün içinden haber alabilen ve Mehmet Topal'ın durumunu yakından öğrenebilecek isimler var mıdır acaba aramızda veya tanıdık olarak? Öyle değilse bile bilgileriniz dahilinde bu durumu ne kadar olası buluyorsunuz?

Yerine Cakma Mehmeti alip satabilirler Valla Topali.

Cunki Topalin akli basi avrupada, yani kendisi cok istiyor gitmeyi.

Galatasaraya güzel teklif gelmis ise satarlar yuzde yuz.

Kaldiki Marcoyu aldi aliyorlar ve ayrica Topal kadar iyi olmasada ayni tip diye bilicegimiz Sarp da var kadroda.

Yani senin ve arkadasin dusunncleri cok mantikli.

Aslında Sarpı o bölgede yeterli buluyorsa Rijkaard gayet mantıklı bir düşünce gibi geliyor. İyi bir bonservisle satıp bunu gelecek olan stoper ve forvet transferinde kullanmak isteyebilirler, maddi açıdan anlamlı bir seçenek olur.

Güya Tobol maçının rövanşına yetişcekti hala takımdan ayrı düz koşuyla yetiniyormuş anlamadım gitti..

Sezon basi "hic beklemediginiz oyuncular ayrilabilir takimdan" demisti biri.

Topal olmasin bu...

Bu seneyide sakatlıklarla geçirecek geliyor bana..Anlamıyorum yahu bize gelen hiç sakatlanmasa bile havasından suyundan bi süre sonra müzmin sakat oluyor..

Emre güngör

linderoth

m.topal

vs..

bu adam orta sahamız da olmazsa olmaz arda elano keita ve kewellın aynı anda oynaması için m.topalın oynaması şart

Bana kalırsa hala oynatmamalarının nedeni tam olarak iyileşmesini beklemeleri.Geçen sene bu yüzden birçok oyuncu tam düzeldi derken bir daha sakatlandı.Mehmet bizim ortasahadaki sigorta görevini bu sezon tam anlamıyla yerine getirecektir bu konuda bi şüphem yok.

Hocanın gözüne gireyim oynayayım maçta diye zorlarsa kenidi böyle olur futbolcu biraz mantıklı düşünmeli.Şimdi daha kötü oldu daha çok sahalardan uzak kaldı.

Yine ayrı çalışmış ne zaman düzelecek bu adam?

Geri
Üst Alt