Cevap: #14 Mehmet Topal

Ah Topal ah hiç sakatlanmasa şimdi ligde zirvedeydik :(

Mehmet Topal bu takımda oynarsa yediğimiz gol sayısı yarı yarıya düsüyor.Orta sahada Topal Barıs Linderoth yan yana oynayabilirse Avrupada en az çeyrek final garanti olur.Çünkü Topal çok iyi adam marke ediyor.Barıs pres gücü inanılmaz bir futbolcu.Ve linderoth ise oyunu iyi okuyabilen iyi pas dağıtan adamaını kaçırmayan bir adam(ama bi iyilesemedi giitti).Bir de Uğur iyilesebilse tam süper olacak ama.

O zaman Arda-Lincoln-Kewell-Baros'dan birini kesmemiz gerekicek

M.Topal - Barış yada M.Topal - Linderoth

Benim tercihim olurdu

Skibbe iyi hoca olsa Nonda gibi adama 90 dakika tahammül edip yönetime Aydını kiralayın demezdi eger ki yönetim kendi kendine yapmıyor yada yaptırtmıyorsa bunları

Skibbe iyi hoca olsa Nonda gibi adama 90 dakika tahammül edip yönetime Aydını kiralayın demezdi eger ki yönetim kendi kendine yapmıyor yada yaptırtmıyorsa bunları

Nondayı tribünlere yuhalatmamak için çıkartmadıgını düşünüyorum,ayrıca skibbe transfer istemiyorum demişti zaten aydının göndermek istedigi filan yok.

Evet Aydın'ı kiralık yollamak istediğini ve Mehmet Yıldız'ı istediğinide sanmıyorum...!!!

Feldkamp istiyor m.yıldızı skibbenin haberi bile yok takımı bozacak yine bu bunak.. :(

Geri
Üst Alt