Cevap: #14 Mehmet Topal

yan pas geri pas. yan pas geri pas.yan pas geri pas.yan pas geri pas.yan pas geri pas.

Bu adamın şanlı GS tarihi formunda ne işi var? Atın bunu yüz karalarına.

Bu adamın hala ne işi var burada, cidden bi açıklama bekliyorum. Yahu mantığı nedir gerzeklerin arasında oynayan bi topçunun hala burda olmasının..

Şanlı Galatasaray Tarihi deniyor, lütfen bu başlığı kapatalım.

Su oyuncudan 5,5 Milyon gelmesi cidden müthis.

Bence kalmalı bu başlık.. Neticede fb içinde ki Polat Alemdar'ımız. İyi iş çıkardı dün akşam :D

Glatasaraydayken beğenmezdim, Valencia'ya kakaladığımız zaman çok sevinmiştim, şimdi Fenerde olması mutluluğuma mutluluk katıyor :asd:

bize para kazandirip da gitti , ayrica hicbir zaman Fener'de oynamam demedi

Caner'le bir tutmayalim Mehmet'i

Rijkaardın ilk senesi liderken çıktığımız bir Eskişehir maçı vardı yenilmiştik. O günü unutmuyorum çünkü artık Mehmet Topalla ilgili sabrımın taştığı maçtı ve gitsin bu abi yeter yaa demiştim. Fener geri alınca da galiba İspanyada toparladı dedim ama aynı tas aynı topal :asd:

Oyunun iki yönünü de oynayabilen ender oyunculardan: yana ve geri.

Mehmet Topal Galatasarayın Valenciaya attığı Valencianında feneve attığı en büyük kazıktır..

Dün arkadaşı sahada gören oldu mu :D

Adnan Polat'dan Allah razı olsun.

Mehmet Topal gibi futbolla uzaktan yakından alakası olmayan birini 5M €'ya Valencia gibi kulübe satmak, büyük ticari başarıdır.

Olum üzülcem falan şimdi ama hak ediyorsun he. ne leş topçusun lan:asd:

Mehmet Topal'ın mevkisi defansif orta saha, defansın önünde çakılı oynuyor, en önemli -belki de tek- meziyeti top çalmak.En azından bizde böyleydi diye düşünüyorum.4-4-2 ve formasyonlarında Topal'ın ekürisi Baroni'yle orta sahada oyun kurmasını beklemek Polyanna'yı bile isyan ettirir Aykut Kocaman'ı kutlamak gerekiyor :asd:

Geri
Üst Alt