Cevap: #14 Mehmet Topal

Mehmet Topal aynı Mehmet Topal. Asla yanında ikinci bir ön libero veya orta saha ile oynayamaz. Tek ön libero olarak 4 3 3 te defansın önüne koyarsan çok yararlı olur. Bizde oynarken de en başarılı oynadığı zamanlar tek ön libero oynadığı zamanlardı. Ne zaman yanında Ayhan falan olsa tökezlerdi.

4 3 3 için iyi bir ön liberodur, kapasitesi belli... Selçuk Şahin daha fazla özelliği olan bir oyuncu ona göre. Fenerbahçe son derece gereksiz para harcamıştır Mehmet'i alarak.

şu kazmanın konusunu güncelleyipte yukarlarda görmeyelim. kilitleyelim silelim bu TOPalı

Mehmet Topal Aslanımsın. Dün akşam ki görevini aslanlar gibi yerine getirdin. Fenerden aldıgın paralar helali hoş olsun, güle güle harca onları. Aziz'in paraları deniz yemeyen keriz. Arenada ki derbide görüşürüz, o zamana kadar sağlıcakla kal :asd:

Çok vasat bir performans sergiledi. Utandım valla:(

box to box:asd:

tskler TOPal sayende biz valencia'ya, valencia fenere, fener'de kendine kazik atti

sahada var mı yok mu belli değil... hiçbir hareket yok adamda.

Adam olmadigini belli ettide,aptal oldugunu bilmiyordum,yetenekleri kisitli olan bir futbocunun Valenciayi birakip üst düzey bir futbolcu olan Belezoglunun yerine Fenere gelmesi gercektende aptallik,isliklanan ilk futbolcu olacak,ohhhhhhhhhhhhh.

yakın zamanda selçuk şahin ile kıyaslanarak kariyerinin zirvesine erecek futbolcu..........

Adam olmadigini belli ettide,aptal oldugunu bilmiyordum,yetenekleri kisitli olan bir futbocunun Valenciayi birakip üst düzey bir futbolcu olan Belezoglunun yerine Fenere gelmesi gercektende aptallik,isliklanan ilk futbolcu olacak,ohhhhhhhhhhhhh.

2 milyon avronun üstünde para alıyo Topal'ın yaptığı değil fenerin yaptığı aptallık.

Geri
Üst Alt