Cevap: #14 Mehmet Topal

Topal yazin avrupaya gitmeliydi. Türkiye de oyunu gittikce geriye gidecek. daha kendini gelistiremez burda. Arda öyle degil mesela. Arda nin oyun zekasi ve teknik kalitesi zaten yüksek. avrupaya gitse ancak fizigini ve temposunu gelistirir. Topal ise bir cok yönden eksik bir oyuncu. bir ara cikis yapti simdi Canakale deki haline döndü. sakatliktan sonra asiri derecede pasif ve korkak oynamaya basladi. bu oyunla da hic bir katkisi yok takima.

ya ayni bolgede cok adamimiz var bu adamlari biraz baska yerde kullanabilsek cok rahatlicaz

Ben formlu olduğu zamanlardada beğenmediğim futbolcu olduğunu söylerdim.Tekniğe ihtiyacı var.Galatasarayında daha kaliteli bir orta sahaya ;)

Asla banko olucak adam değil bizde en iyi halinde bile..Bize ernst gibi adam lazım..TTbi linderoth dönse bunlara gerek olmayacak ama..

Ofansif yönü yok diyebiliriz, hava toplarinda ise berbat.

Sap sap konuşanlar var mevkisi itibariyle TSL nin en kaliteli oyuncusudur M.Topal sakatlığı nedeniyle yazın hazırlık kampı yapmadı ve en önemli idmanlar sezon öncesi idmanlardır.Şuan ki performansından herkes gibi bende memnun değilim ama anlayış gösterilmelidir Mehmet e.İkinci yarı çok daha iyi olacaktır tabi bu devre arasında ki kamplardı sakat olarak geçirmemesi şartıyla...

Geçen seneki en çok güvendiğimiz oyuncuların başında

Mehmet Topal, Ayhan, Hakan Balta, Baros gelirken,

bu sene başından beri en çok eleştiri oklarını üzerine alan

adamlar haline geldiler.

İlk olarak Baros eleştirildi gol atamadığı ve bilhassa ayağında top tutamadığı için.

Sonrasında Hakan Balta eleştirildi, hücuma katılmadığı için.

Ayhan ve Mehmet Topal zaten sakatlardı, iyileşmelerine rağmen

ve hatta geçen seneki muhteşem performanslarına rağmen

eleştiri oklarından kurtulamadılar.

Sanırım bu seneki kadromuz TD başta olmak üzere o kadar muhteşem ki

geçen sene en beğendiğimiz oyuncuları bu kadar rahat eleştirebiliyoruz.

Ya da Mehmet Topal hakikaten berbat bir oyuncu.

Mehmet topal mi berbat?

birakin yaa

iki ayagini da ust duzey kullanabilen bir on libero

fizigi muthis

sutlari super

stoper de oynayabilir

hem yerli

hem cok ucuza alindi

hem de cok efendi.

avrupada olsa degeri en az 6-7 milyon euro

ernst ile ne alakasi var cozemedim.

ikisinin de bolgeleri farkli.

Geçen seneki en çok güvendiğimiz oyuncuların başında

Mehmet Topal, Ayhan, Hakan Balta, Baros gelirken,

bu sene başından beri en çok eleştiri oklarını üzerine alan

adamlar haline geldiler.

İlk olarak Baros eleştirildi gol atamadığı ve bilhassa ayağında top tutamadığı için.

Sonrasında Hakan Balta eleştirildi, hücuma katılmadığı için.

Ayhan ve Mehmet Topal zaten sakatlardı, iyileşmelerine rağmen

ve hatta geçen seneki muhteşem performanslarına rağmen

eleştiri oklarından kurtulamadılar.

Sanırım bu seneki kadromuz TD başta olmak üzere o kadar muhteşem ki

geçen sene en beğendiğimiz oyuncuları bu kadar rahat eleştirebiliyoruz.

Ya da Mehmet Topal hakikaten berbat bir oyuncu.

Çünkü geçen sene takımın omurgası bu sene Servet ve Arda hariç berbat oynuyor.

takımın en önemli adamları;

1.keita

2.arda

3.M.TOPAL(galatasarayın fenev maçlarında adam gibi oynayan dizi titremeyen tek oyuncusu)

2 metrelik adam bi kafa golu atmaz mi, 1-2 kez ofansa cikmaz mi.

o 2 metrelik adam duran topların hiçbirine gitmezse atmaz doğal olarak

ofansa çıkmamakda onun görevi

obi mikel viera yaya toure realdaki diarralar carrick van bommel çok mu çıkıyo ofansa ama dünyanın en iyi ön liberoları

çok basit değerlendiriyosunuz ofansa çıkmıyo

ben m.topal kadar dikine oynayan avrupada bile ön libero görmedim

o 2 metrelik adam duran topların hiçbirine gitmezse atmaz doğal olarak

ofansa çıkmamakda onun görevi

obi mikel viera yaya toure realdaki diarralar carrick van bommel çok mu çıkıyo ofansa ama dünyanın en iyi ön liberoları

çok basit değerlendiriyosunuz ofansa çıkmıyo

ben m.topal kadar dikine oynayan avrupada bile ön libero görmedim

Yaya toure, carrick, diaralar cok SIk gol atarlar. Hele Carrcik. Ofansa olan katkilari tartisilmaz zaten. Cogu Ataklari baslatan onlar oluyor. Topali onlarla karsilastirmak bile dogru olmaz.

Yaya toure, carrick, diaralar cok SIk gol atarlar. Hele Carrcik. Ofansa olan katkilari tartisilmaz zaten. Cogu Ataklari baslatan onlar oluyor. Topali onlarla karsilastirmak bile dogru olmaz.

gol atıyo nasıl atıyo uzaktan şutla atıyolar hepsini m.topalında uzaktan ne kadar muhteşem vurduğunu biliyoruz takımda topa uzaktan şut çeke bilen en iyi oyuncu

Bide sen ofans yapmıyo dedin topala ben o yüzden saydım o isimleri

karşılaştırmadım örnek verdim

gol atıyo nasıl atıyo uzaktan şutla atıyolar hepsini m.topalında uzaktan ne kadar muhteşem vurduğunu biliyoruz takımda topa uzaktan şut çeke bilen en iyi oyuncu

Bide sen ofans yapmıyo dedin topala ben o yüzden saydım o isimleri

karşılaştırmadım örnek verdim

çok mu iyi şut çekiyor :rolleyes: en son kaleyi bulan şutu kaç sene önce acaba :o sert vuruyor isabetli fln vurduğu yok sabri 2

çok mu iyi şut çekiyor :rolleyes: en son kaleyi bulan şutu kaç sene önce acaba :o sert vuruyor isabetli fln vurduğu yok sabri 2

hahaha:D nee isabetli vuramıyomu:eek: bu adam sol ayağıyla vursun arda keita baroş felan sağ ayağıyla vursun yemin ederim m.topal daha isabetli ve daha sert vurur en son ne zmn kaleyi bulan şutu mu var dedin ankara gücü maçında sonradan girdi zaten eskişehir maçında nerdeyse uzaktan tek şutumuzu o çekti kaleyide gayet güzel buldu

hahaha:D nee isabetli vuramıyomu:eek: bu adam sol ayağıyla vursun arda keita baroş felan sağ ayağıyla vursun yemin ederim m.topal daha isabetli ve daha sert vurur en son ne zmn kaleyi bulan şutu mu var dedin ankara gücü maçında sonradan girdi zaten eskişehir maçında nerdeyse uzaktan tek şutumuzu o çekti kaleyide gayet güzel buldu

:D daha fazla bişey demiyorum çünkü adamın 2 golü var 3 senede biri g.birliğine rakibe çarparak gol olmuş diğeri kocaeliye yine rakibe çarparak gol olmuş :o ne hikmetse mükemmel isabetli şutlar atan adamın 3 senede 2 golü var sabrinin bile 3 senede 3 golü var :o

kaleyi bulan şutu bile hatırlamıyorum ben son senelerde hatırlayan varsa yazsın eskişehir maçındada dediğin gibi öle bi pozisyon olmadı gelişine gelen topa sol ayakla vurmaya çalıştı top taca gidiyodu yine graz maçında üstten auta attı

:D daha fazla bişey demiyorum çünkü adamın 2 golü var 3 senede biri g.birliğine rakibe çarparak gol olmuş diğeri kocaeliye yine rakibe çarparak gol olmuş :o ne hikmetse mükemmel isabetli şutlar atan adamın 3 senede 2 golü var sabrinin bile 3 senede 3 golü var :o

kaleyi bulan şutu bile hatırlamıyorum ben son senelerde hatırlayan varsa yazsın eskişehir maçındada dediğin gibi öle bi pozisyon olmadı gelişine gelen topa sol ayakla vurmaya çalıştı top taca gidiyodu yine graz maçında üstten auta attı

Hee öle miii tabi canım o dediğin carrick toure diarra senede 10 gol atıyo dimi:confused:

o dediğin adamlar taş çatlasa 3-4 gol atıyolar senede

sen anlamıyon galiba her oyuncu gol atmak zorunda değil adamın görevi defans yapmak fırsat bulursada çakıyo kaleye ben bu zamana kadar ilk defa senden duyuyorum m.topala şut çekmesini bilmiyo lafını neden acaba

her zaman fenerbeşce maçlarında aslanlar gibi oynayan bi adama haksızlık yapıyosunuz

Acimasizca Mehmet'i elestiriyorlar, inanamiyorum Topal'in biraz zamana ihtiyaci var.1 Mehmet'i 10 mustafa Sarp'a degismem.

Abartma istiyosan :)Biraz değil baya saçmalamışsın :)

Mehmet Topal'ın oynadığı futbolu beğenen hiçkimse onun son 2 sezonki performansında örnekler veremiyor. Bu Galatasaray'daki 4. senesi ve akıllarda kalan tek sezonu da kalli zamanında şampiyon olduğumuz sene linderothun sakatlığından sonra göstermiş olduğu performans. O sezondan beri sakalıklar ve iyileştikten sonra da devam eden formsuzluklardan bir türlü kurtulamıyor ve futbolunun en kötü özelliği olan topu kullanma becerisi her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Birçoğumuzun ondan çok ümitli olduğumuz uzaktan şutları konusunda da hiçbir ilerleme gösteremedi ve bu sebeblerden dolayı artık milli takıma da çağrılmıyor. Mehmet Topal artık 19-20 yaşındaki genç bir yetenek de değil.

Kendisiyle Everton ve Valencia'nın ilgilendiği yönünde haberler yapılıyordu. Umarım bunlar doğrudur ve Mehmet Topal'ı daha fazla değer kaybetmeden elden çıkarırız. Aksi takdirde sonunun Fenerbahçe'de oynayan Selçuk Şahin'den farkının olmayacağını düşünüyorum.

Geri
Üst Alt