Cevap: #14 Mehmet Topal

Mehmet Topal'da müthiş gelişmeler var.Biraz daha geliştirirse kendini elimizde tutamayız onu.:D

aurelio gibi topu iki üç kez dürtmeden pas atamıyor yada adam geçemiyor en büyük eksiği bu ayrıca günümüz futbolunda hızlanma normal hızdan çok daha önemli zaten topun dolaştığı bölge dar orada kimse senin hızlanmanı beklemez sadece atılan uzun toplarda rakip adamı yakalamak için işe yarar. Barışın en büyük artısı da bence bu birden patlama yapıyor çok çabuk hızlanıyor feyk yediğinde çok çabuk geri dönüyor mehmetin bu özellikleri yok geliştirebilir mi bilinmez ama şu haliyle bile çok iyi oyuncu topa nasıl girileceğini biliyor adam nasıl takip edelir, nerede hamle yapılır, nasıl yer tutulur çok iyi biliyor, risksiz oynarken arada da çok klas uzun toplar atıyor, velhasıl kelam iyi topçu

aurelio gibi topu iki üç kez dürtmeden pas atamıyor yada adam geçemiyor en büyük eksiği bu ayrıca günümüz futbolunda hızlanma normal hızdan çok daha önemli zaten topun dolaştığı bölge dar orada kimse senin hızlanmanı beklemez sadece atılan uzun toplarda rakip adamı yakalamak için işe yarar. Barışın en büyük artısı da bence bu birden patlama yapıyor çok çabuk hızlanıyor feyk yediğinde çok çabuk geri dönüyor mehmetin bu özellikleri yok geliştirebilir mi bilinmez ama şu haliyle bile çok iyi oyuncu topa nasıl girileceğini biliyor adam nasıl takip edelir, nerede hamle yapılır, nasıl yer tutulur çok iyi biliyor, risksiz oynarken arada da çok klas uzun toplar atıyor, velhasıl kelam iyi topçu

Geçen seneye göre daha iyi ;) o bölgede risk almayı ögrenmiş geniş alanda beklenmedik şekilde çalım attıgını gördüm bir kaç kere zaten çalım atmasınıda beklemiyorum şu hali gerçekten çok iyi avrupada bile bu tarz ön libero az var..

İspanya deplasmanında Aurello ile yan yana oynamalı bence

Geçen seneye göre daha iyi ;) o bölgede risk almayı ögrenmiş geniş alanda beklenmedik şekilde çalım attıgını gördüm bir kaç kere zaten çalım atmasınıda beklemiyorum şu hali gerçekten çok iyi avrupada bile bu tarz ön libero az var..

İspanya deplasmanında Aurello ile yan yana oynamalı bence

yanlış anlattım adam geçemiyor demiyorum topu iki üç kez dürtmeden adam geçemiyor dedim yani tek pasta tek dokunuşla birden hızlanarak çok basit çalımlar atabilirsin zaten tekniği yeterli ona laf etmiyorum

Bu aralar o kadar formda olduğunu düşünmüyorum.Yada istikrar yok tam olarak.Kendini azcık toparlarsa iyi olur o olmadan düşünemiyorum takımı :)

Bana Göre Orta Sahayı Toparlayan isim Hatta Barışla Beraber Ayhanın Açıklarınıda Kapatıyorlar Diyebilirim :)

Herkesin açığını Topal kapatıyo.Gerçekten çok yararlı.

İstanbulda anadolu takımlarına karşı tek önlibero oynayabilir bence

Tamam abicim mücadele ediyorsun defansif yönün kuvvetli kabul topada sert vuruyorsun onada kabul. Ama kaleyi neden tutturamiyorsun? Birdefada kaleyi tutturdugunu göreyim. Topu kalenin 5 metre üstüne dikiyosun herdefasinda ve halada uzaklardan sut cekiyorsun. Biri bu adama uzaklardan vurmamasi gerektigini anlatsin artik ya!!

Tamam abicim mücadele ediyorsun defansif yönün kuvvetli kabul topada sert vuruyorsun onada kabul. Ama kaleyi neden tutturamiyorsun? Birdefada kaleyi tutturdugunu göreyim. Topu kalenin 5 metre üstüne dikiyosun herdefasinda ve halada uzaklardan sut cekiyorsun. Biri bu adama uzaklardan vurmamasi gerektigini anlatsin artik ya!!

Topal'dan önce Sabri'ye anlatmak lazım.

Sabrinin farkimi var oda ayni. Al birini vur ötekine.

mehmet topal iyi niyetli ama geçen senenin son zamanlarinda daha iyiydi sivas maçinda yedigimiz golde onun hatasi vardi topu esmen teslim etti kamanan'a

Çok pas hatası yaptı bugün kamananında golünde onunda etkisi var kötüydü

Uzaktan bi gol attı (yaklaşık iki yıl önce) o gün bugündür uzaktan kaleye çakıyor inş bi gün tutar :D:D

Yine iyi mücadele etti ama top kaybının en fazla olduğu maçlardan biriydi.

En azından Sabri kadar çok ve kötü vurmuyor :) maçta 1-2 defa vuruyor ondada 5-10 maçta bir kaleyi buluyor :) o kadar da vursun ben karşı değilim

Geri
Üst Alt