Cevap: #14 Mehmet Topal

Haftalardır nerelerdeydin? :)

ne top oynadı be helal olsun.

Yoksa izlemeye gelen takımlara kendini göstermek için miydi...herneyse umarım hep böyle olur...

7384514.jpg

Çok teklif aldım

Galatasaraylı futbolcu, sezon başında ve ara transfer döneminde aldığı tekliflerin kendisinin başını döndürdüğünü belirterek, " Bu benim futbolumu olumsuz yönde etkiledi" dedi.

GALATASARAY’ın orta sahadaki yıldızı Mehmet Topal, gelecek için farklı planlar yapıyor. Genç futbolcu özellikle Avrupa Futbol Şampiyonası’ndan sonra bir çok teklif aldığını belirterek, " Galatasaray ile sözleşmem devam ettiği için gelen teklifleri resmi olanları kulübüme ve yöneticilerime ilettim. Gerçekten çok cazip ve iyi kulüplerden gelen tekliflerdi. Ancak kararı yalnızca ben veremezdim. Yöneticilerimiz böyle uygun gördü ve böyle devam ediyor" dedi.

Kararı bana bıraktılar

Ara transfer döneminde de Avrupa’nın hatırı sayılır 2-3 kulübünden direkt olarak teklif aldığını sözlerine ekleyen Mehmet Topal, "Ara transfer döneminde Galatasaray’ı bırakıp gitmek bana yakışmazdı. Çünkü menajerlerim ve teklif gelen kulüplerin yöneticileri ile yaptığımız görüşmede bana, " Sen sözleşmeni düşünme. Biz bonservisinde hiç bir sorun çıkmadan alabiliriz. Burada senin kararın çok önemli. Sen gelirim de gerisini bize bırak" dediler.

Kafası karışık

Gerçekten de kafasının bu gelen teklifler nedeniyle çok karıştığını ifade eden Mehmet Topal, "Benim oynadığım futbolu da olumsuz olarak etkiledi. Ancak kabul etmedim. Böyle bir zamanda ve özellikle takımımın bana ihtiyacı olduğu bir dönemde gidemezdim.

Onun için yöneticilerime veya kulübüme bir şey iletmedim ve teklifleri geri çevirdim. Şimdi yalnızca Galatasaray’ın başarısı için ter dökeceğim. Kafamdaki soru işaretlerini bir kenara bıraktım" dedi.

Zamanı gelecek

Sezon bittikten sonra düşünmek için önünde çok uzun bir zaman olacağını belirten Mehmet Topal sözlerini şöyle tamamladı: "Avrupa’da oynamak istediğimi daha önce de söylemiştim. Hatta Galatasaray ile sözleşme uzatırken de bunu basın önünde de söyledim. Yöneticilerimizde böyle bir düşüncem olması halinde yardımcı olacaklarını söylediler. Geleceğim ile ilgili bütün kararları sezon sonuna bıraktım. İngiltere benim hayallerimi süslüyor. Çocukluğumdan beri Premier Lig takımlarının hayallerini kurdum. Ama öncelikle Galatasaray ile Avrupa’da başarılı olmak, Milli Takım’da zaferlere ulaşmak istiyorum. Avrupa Şampiyonası’ndaki günlerimi unutamam. Ama bir gün Premier Lig takımlarından birinde beni forma giyerken görecekler. Buna yürekten inanıyorum."

hürriyet

Resmen döktürdü bu maç, helal olsun sana. Sene sonu Mehmet'i tutamayacağız böyle giderse. :D

Bugünkü performansın dolayı tebrikler

Kafasındaki soru işaretlerini bir kenara bırakması hem takım için hem kendisi için hayırlı oldu. Bravo Mehmet kulübü yarı yolda bırakmak sana yakışmazdı.

helal olsun mehmet'e ama topu çok zor kontrol ediyor, bazende pas hatasi yapiyor

yinede helal olsun geçen seneki mehmet'i hatirladim

Cevap: Mehmet Topal: Çok teklif aldım

791931023.jpg
Çok teklif aldım

Galatasaray'ın genç futbolcusu Mehmet Topal, sezon başında ve ara transfer döneminde aldığı tekliflerin kendisinin başını döndürdüğünü belirterek, " Bu benim futbolumu olumsuz yönde etkiledi" diye konuştu.

Galatasaray’ın orta sahadaki yıldızı Mehmet Topal, gelecek için farklı planlar yapıyor. Genç futbolcu özellikle Avrupa Futbol Şampiyonası’ndan sonra bir çok teklif aldığını belirterek, "Galatasaray ile sözleşmem devam ettiği için gelen teklifleri resmi olanları kulübüme ve yöneticilerime ilettim. Gerçekten çok cazip ve iyi kulüplerden gelen tekliflerdi. Ancak kararı yalnızca ben veremezdim. Yöneticilerimiz böyle uygun gördü ve böyle devam ediyor" dedi.

Kararı bana bıraktılar

Ara transfer döneminde de Avrupa’nın hatırı sayılır 2-3 kulübünden direkt olarak teklif aldığını sözlerine ekleyen Mehmet Topal, "Ara transfer döneminde Galatasaray’ı bırakıp gitmek bana yakışmazdı. Çünkü menajerlerim ve teklif gelen kulüplerin yöneticileri ile yaptığımız görüşmede bana, "Sen sözleşmeni düşünme. Biz bonservisinde hiç bir sorun çıkmadan alabiliriz. Burada senin kararın çok önemli. Sen gelirim de gerisini bize bırak" dediler.

Kafası karışık

Gerçekten de kafasının bu gelen teklifler nedeniyle çok karıştığını ifade eden Mehmet Topal, "Benim oynadığım futbolu da olumsuz olarak etkiledi. Ancak kabul etmedim. Böyle bir zamanda ve özellikle takımımın bana ihtiyacı olduğu bir dönemde gidemezdim.

Onun için yöneticilerime veya kulübüme bir şey iletmedim ve teklifleri geri çevirdim. Şimdi yalnızca Galatasaray’ın başarısı için ter dökeceğim. Kafamdaki soru işaretlerini bir kenara bıraktım" dedi.

Zamanı gelecek

Sezon bittikten sonra düşünmek için önünde çok uzun bir zaman olacağını belirten Mehmet Topal sözlerini şöyle tamamladı: "Avrupa’da oynamak istediğimi daha önce de söylemiştim. Hatta Galatasaray ile sözleşme uzatırken de bunu basın önünde de söyledim. Yöneticilerimizde böyle bir düşüncem olması halinde yardımcı olacaklarını söylediler. Geleceğim ile ilgili bütün kararları sezon sonuna bıraktım. İngiltere benim hayallerimi süslüyor. Çocukluğumdan beri Premier Lig takımlarının hayallerini kurdum. Ama öncelikle Galatasaray ile Avrupa’da başarılı olmak, Milli Takım’da zaferlere ulaşmak istiyorum. Avrupa Şampiyonası’ndaki günlerimi unutamam. Ama bir gün Premier Lig takımlarından birinde beni forma giyerken görecekler. Buna yürekten inanıyorum."

hürriyet

Boyle adamların 20 sınden once oynadıgını gorursek eger basarıyı yakalarız.

Tartışmasız maçın adamıydı bence..Müthiş oynadı..Helal olsun..

Sezon sonu biraz zor tutarız :o

Dün çok çok çok iyiydi ama, hala eksikleri var. Mehmet güçlü gözükmesine rağmen pek güçlü bir oyuncu değil, sadece yapışıyor kene gibi (: adamı futboldan sğutacak kadar yapışıyor :D

Dikkat ettiyseniz Mehmet Topal çok düşüyor. Sürekli yerde, gerçi bunda oynadığı mevkinin de etkisi var ama biraz güç antremanı yapması gerekiyor. Bacakları uzun olduğundan dolayı fazla kaslı değil, yere sağlam basmıyor. Ayrıca pas yüzdesini daha çok yükseltmesi lazım. Uzun pasları da geliştirmesi gerekir. Topal sürekli kendini geliştiren bir oyuncu. Bunları gerçekleitirdiği taktirde, dünyanın en iyi ön liberosu olabilir

İnşallah ufak tefek bedellerle elimizden kaçırmayız.

Dün akşamda Örümcek gibiydi. Yapıştığını koparıyor top kaybetmedi.Helal olsun çok beğeniyorum umarım uzun yıllar bizde kalır.

Son haftalarda çok kötüydü..Ama dün gerçekten harrikaydı..

Dün çok çok çok iyiydi ama, hala eksikleri var. Mehmet güçlü gözükmesine rağmen pek güçlü bir oyuncu değil, sadece yapışıyor kene gibi (: adamı futboldan sğutacak kadar yapışıyor :D

Dikkat ettiyseniz Mehmet Topal çok düşüyor. Sürekli yerde, gerçi bunda oynadığı mevkinin de etkisi var ama biraz güç antremanı yapması gerekiyor. Bacakları uzun olduğundan dolayı fazla kaslı değil, yere sağlam basmıyor. Ayrıca pas yüzdesini daha çok yükseltmesi lazım. Uzun pasları da geliştirmesi gerekir. Topal sürekli kendini geliştiren bir oyuncu. Bunları gerçekleitirdiği taktirde, dünyanın en iyi ön liberosu olabilir

kesinlikle sana katiliyorum

Biraz kuvvetlenip, tekniğini geliştirirse mevkiisinde Dünyaca ünlü bir oyuncu olabilir. Topu oyuna sokarken çok oyalanıyor ve bazen gerçekten berbat pas dağıtıyor. Diarra'dan 3 kat daha iyiydi dün. Diarra kadar kuvvetli olduğunda çok çok iyi para kazanabilir Galatasaray.

Galatasarayım için çok mücadele ediyor fakat birazdaha teknik olsaydı dünya yıldızı olurdu bence..Çünkü mücadelesi büyük fakat teknik yok bunu rekor hatalı paslardan,ayağına veya kafasına gelen topu bakmadan dikmekten ve karşı takıma kontrolsüz basmaktan anlayabiliriz.Ama koşması vemücadelesi bence kalitesiz olmadığını gösteriyor..

Takımda yapılan güç antremanlarında Servet'le beraber M.Topal en güçlüleri çıkıyor...

kesinlikle sana katiliyorum

Bence topal görünenin aksıne güçlü bir oyuncu özellikle dengesi iyi..Dünkü maç sizi yanıltmasın..Üstelik kontra yakalandığımız bir pozisyonda koşma hızı uzun mesafede ne kadar hızlı olduğunu gösterdi..

Topalın stili bu fizik olarak hiç bir problemi yok tek eksiği topu oyuuna hızlı sokmak ve pas dağıtımını düzgün yapmak ama bunları kapatabilir..

Geri
Üst Alt