Cevap: #14 Mehmet Topal

Dün akşam muhteşem oynadı.Kötü oynadı o birkaç maçtan sonra bir de yine garip bir yerde oynamasından dolayı pek birşey beklemiyordum ama Mehmet olmasaydı bence yenilirdik.Helal olsun aslanıma.

Dünkü maçın en büyük yıldızı Mehmet Topal'dır.

Bu çocuk fazla durmaz bu takımda böyle devam etsin Allah sakatlıktan korusun iyi paraya gider!

1172134895E1n47l.jpg

Maşşallah diyelim de nazar etmeyelim. :D

ne var çok yüksek bir bedele satablsek sezon sonunda şu topalı, adnan başkan parayı çok iyi değerlendirir.

alt yapımıza çok güveniyorum muhakkak yerini doldururlar.

Sakatlığı geçtiği günden beri bi ürkeklik var ama her geçen gün biraz daha kendine geliyor.Topa sert girn rakibi korkutan M.Topal'ı ilerleyen günlerde izliyecez inşallah...

Uzaktan nefis şutlarını çok özledik şimdi ne zaman vursa dağa taşa gidiyor entresan!

ne var çok yüksek bir bedele satablsek sezon sonunda şu topalı, adnan başkan parayı çok iyi değerlendirir.

alt yapımıza çok güveniyorum muhakkak yerini doldururlar.

Onu satarak aldığın para ile ne yapacaksın peki?Biz zaten 1 sezon sonra para içinde yüzeceğiz.Gerek yok...

Daha iyi olmalı çok yüksek bir fiyata satılması için mesela birde dikine top sürüp ara paslar atsa paha biçilmez olur!

Mehmet'in yakın takibe alındığı bu günlerde böyle bir gol atması çok iyi oldu...

Yemin ediyorum sen bir tanesin.Tüm takım gitsin sen kal.Şu maçta birşeyler yapmaya çalışan tek adam sendin.Galatasaray'lılığından ziyade adam gibi adamsın.Adını bile anmak istemediğim diğerleri senin yarın kadar adam olsaydı bu takım şimdi şampiyondu.Artık sadece I love you MEHMET TOPAL!!!

bence gol disinda iyi degildi ortasahamiz yol geçen hani idi

Aslan parçasi... Golünü de attin en sonunda uzaktan.. Diğerleri arda ve senin düşündüğünün yarisi kadar bu takimi düşünse şimdi lider olurduk... Böyle devam et aslanim...

Adam defansif orta saha oynuyor,pas dağıtıyor,pas alıyor,topa basıyor,top kesiyor,oyun kuruyor.

Ben anlamıyorum bu görevlerin paylaşılması gerek miyor mu takımımızda?

Geri
Üst Alt