Tunç Atayurt
Sarı Üye
- 6 Ekim 2009
- 191
- 0
- 1.126
Cevap: #14 Mehmet Topal
Git brezilya sahillerine kumda kale yap.
Git brezilya sahillerine kumda kale yap.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
stoperlerin arasından hiç çıkma olur mu.orta sahamız bomboş kalsın.bizim takımdakiler savunma yapmayı kalenin önünü kapatma olarak gördükleri için bomboş kalıyo orta sahamız ve rahatça pozisyona giriyo rakipler.bunun en büyük nedenlerinden biri mehmet topal'dır.bilader senin stoperler arasında ne işin var.önde basıp alan daraltmak gerekirken ne diye girersin ceza sahası içine ve stoperler arasına.sabri-caner-servet-barışı da git topa vurmayı öğren.
Ön libero işte tam anlattığın. Stoperlerin arasına da sık sık girer ön libero dediğimiz adam. Dünya futbolunu izliyor musun bilmiyorum ama ben böyle gördüm, hatta böyle öğrendim. Önde falan basmaz çünkü asli görevi alan korumaktır. Arsene Wenger'den alıntı yaptırmayın bana, rezil olan siz olursunuz.
Dünya futbolunda ön libero diye bir isim bir kavram yoktur. 2 tane Arsenal maçı izleyip millete ahkam kesme burda dünya futbolu diye..
ön libero olmak sade stoperlerin arasına girmek midir yoksa orta sahada rakibi bozmaya yönelik savunma yapmak top kazanmak mıdır.pozisyonlarda elbette stoperlerin arasına girip kademeler yapacaktır da bu adam işin suyunu çıkarıyor.görev bölgesini bomboş bırakıp her pozisyonda stoperlerin arasına girersen orta sahadan gelen adamlara kim savunma yapacak alan kapatacak.bırakalım bu ön liberoların stopoerlerin arasına sık sık girer muhabbetlerini.bizde biliyoruz stoperlerin arasına girmesi gerektiğini de bi gereken pozisyonlarda savunmaya yardımcı olmak için kademeye girmek var bir de sürekli görev bölgeni boş bırakıp stoperler arasına girmek var.başkalarından alıntı yaparak olmuyor futbol.bizde izliyoruz bazı şeyleri.tutturmuşsunuz başkalarının konuşmalarından birşeyler alıntılamayı ısıtıp ısıtıp önümüze sunuyorsunuz.
Erkeklikten kadınlığa geçen Bülent Ersoy bile değişmemişti Mehmet Topal'ın 2 yıl içerisinde futbolunda geçirdiği değişim kadar..
Erkeklikten kadınlığa geçen Bülent Ersoy, zencilikten beyazlığa geçen Michael Jackson bile değişmemişti Mehmet Topal'ın 2 yıl içerisinde futbolunda geçirdiği değişim kadar..
Aklı Avrupa da....
bkn=Servet,Arda,Semih,Hakan Balta....