Cevap: #14 Mehmet Topal

topal ile bu sistem yürümez bu çok net. Topal kesicidir ama gerisi yok maalesef. Hatta bu sene kesiciliği de kalmadı alan savunması yapıcam dıye. Cunku alan savunması yapmayı da bılmıyor. Top ayagına gelecek soyle bır donecek etrafında sonra bakacak sonra da yan tarafa pas verecek. Olmaz boyle bu tarz futbol anadolu takımı veya 2.lig kaldırır. Bi ara dikkat ettıysenız macın baslarında neil orta sahada dıkıne bır pas attı top dırek hucuma gectı. İşte bize boyle dırek ılerıye dıkıne top atacak orta saha lazım. M. topal ile olmayacak maalesef. Zaten aklı da karısmıs artık ıngıltere dıye durup suruyor anlamıyorum arkadas daha 3 sene once dardaneldeydın bu kadar ucuz mu ya Galatasaray forması hemen ingiltere diyorsunuz

Mustafa Sarp gibi bir oyuncu(m) varsa on kere tercih ederim. Pas yüzdesi ne kadar kötü olsada oynadığı süre içinde defansif katkısı vardı en azından boş bırakmıyordu.

Ah ah 2 sene önce keske satsaydik elimizde kalicak adam.

stoperlerin arasından hiç çıkma olur mu.orta sahamız bomboş kalsın.bizim takımdakiler savunma yapmayı kalenin önünü kapatma olarak gördükleri için bomboş kalıyo orta sahamız ve rahatça pozisyona giriyo rakipler.bunun en büyük nedenlerinden biri mehmet topal'dır.bilader senin stoperler arasında ne işin var.önde basıp alan daraltmak gerekirken ne diye girersin ceza sahası içine ve stoperler arasına.sabri-caner-servet-barışı da git topa vurmayı öğren.

Bu kadar siradan oyuncular olduktan sonra Essien gelse en fazla Mehmet kadar oynar.

stoperlerin arasından hiç çıkma olur mu.orta sahamız bomboş kalsın.bizim takımdakiler savunma yapmayı kalenin önünü kapatma olarak gördükleri için bomboş kalıyo orta sahamız ve rahatça pozisyona giriyo rakipler.bunun en büyük nedenlerinden biri mehmet topal'dır.bilader senin stoperler arasında ne işin var.önde basıp alan daraltmak gerekirken ne diye girersin ceza sahası içine ve stoperler arasına.sabri-caner-servet-barışı da git topa vurmayı öğren.

Ön libero işte tam anlattığın. Stoperlerin arasına da sık sık girer ön libero dediğimiz adam. Dünya futbolunu izliyor musun bilmiyorum ama ben böyle gördüm, hatta böyle öğrendim. Önde falan basmaz çünkü asli görevi alan korumaktır. Arsene Wenger'den alıntı yaptırmayın bana, rezil olan siz olursunuz.

Ön libero işte tam anlattığın. Stoperlerin arasına da sık sık girer ön libero dediğimiz adam. Dünya futbolunu izliyor musun bilmiyorum ama ben böyle gördüm, hatta böyle öğrendim. Önde falan basmaz çünkü asli görevi alan korumaktır. Arsene Wenger'den alıntı yaptırmayın bana, rezil olan siz olursunuz.

Dünya futbolunda ön libero diye bir isim bir kavram yoktur. 2 tane Arsenal maçı izleyip millete ahkam kesme burda dünya futbolu diye..

ön libero olmak sade stoperlerin arasına girmek midir yoksa orta sahada rakibi bozmaya yönelik savunma yapmak top kazanmak mıdır.pozisyonlarda elbette stoperlerin arasına girip kademeler yapacaktır da bu adam işin suyunu çıkarıyor.görev bölgesini bomboş bırakıp her pozisyonda stoperlerin arasına girersen orta sahadan gelen adamlara kim savunma yapacak alan kapatacak.bırakalım bu ön liberoların stopoerlerin arasına sık sık girer muhabbetlerini.bizde biliyoruz stoperlerin arasına girmesi gerektiğini de bi gereken pozisyonlarda savunmaya yardımcı olmak için kademeye girmek var bir de sürekli görev bölgeni boş bırakıp stoperler arasına girmek var.başkalarından alıntı yaparak olmuyor futbol.bizde izliyoruz bazı şeyleri.tutturmuşsunuz başkalarının konuşmalarından birşeyler alıntılamayı ısıtıp ısıtıp önümüze sunuyorsunuz.

ön libero olmak sade stoperlerin arasına girmek midir yoksa orta sahada rakibi bozmaya yönelik savunma yapmak top kazanmak mıdır.pozisyonlarda elbette stoperlerin arasına girip kademeler yapacaktır da bu adam işin suyunu çıkarıyor.görev bölgesini bomboş bırakıp her pozisyonda stoperlerin arasına girersen orta sahadan gelen adamlara kim savunma yapacak alan kapatacak.bırakalım bu ön liberoların stopoerlerin arasına sık sık girer muhabbetlerini.bizde biliyoruz stoperlerin arasına girmesi gerektiğini de bi gereken pozisyonlarda savunmaya yardımcı olmak için kademeye girmek var bir de sürekli görev bölgeni boş bırakıp stoperler arasına girmek var.başkalarından alıntı yaparak olmuyor futbol.bizde izliyoruz bazı şeyleri.tutturmuşsunuz başkalarının konuşmalarından birşeyler alıntılamayı ısıtıp ısıtıp önümüze sunuyorsunuz.

Alanını bomboş bırakmak falan yok. Ön yargıyla maç izlemek var.

Hoca bugün mehmete sadece alex i yakın markaja alma görevi vermiş.

Mehmet bütün konsantresini alexe verdi. Aslında bu iyi olmadı, çünkü zaten 3 lü orta saha ile oynuyoruz bi de mehmet sadece alexe takılınca orta saha onlara kaldı. Ikinci yarı bundan vazgeçildi, zannediyorum rijkaard fenerin gol atma ihtimalinin olmadığını gördü, bu yüzden. Sonra hem mehmet hem mustafa takım için fazla olduğundan sarı kartlı mehmeti çıkardı. Dolayısı ile mehmetin bugun sadece kendine verilen görevi yaptı.

Bazen top ayaginda iken, aniden topu kaybetmis gibi durdugu yerden dönerek topu aramasi yokmu, bitiyorum orda )))

Keşke 2008 den sonra satılsaydı..:(Şimdi parada etmez...:(

Erkeklikten kadınlığa geçen Bülent Ersoy, zencilikten beyazlığa geçen Michael Jackson bile değişmemişti Mehmet Topal'ın 2 yıl içerisinde futbolunda geçirdiği değişim kadar..

Aklı Avrupa da....

bkn=Servet,Arda,Semih,Hakan Balta....

Geri
Üst Alt