Cevap: #14 Mehmet Topal

yanına barış özbek ve ayhan akman'ı da alarak bizleri biraz olsun seviyorsa gitmesi gereken futbolcudur.arda'yı sakatlayarak saha dışında da bir işe yaramadığını gördüğümüz arkadaş kendisi.bu arkadaş, son iki senedir, hiç ama hiçbir şey yapmıyor. elalemin 1.70'lik adamları her duran topta tehlike yaratırken, bu futbolcu kardeşimiz, o kadar boyuna rağmen bir hava topuna çıkıp da vuramıyor. iki ayağıyla da şut çekebilmesine ve bunu her maç en az 5 kere denemesine rağmen, geldiğinden beri attığı gol sayısı 2 ya da 3.

sene sonu takasta kullanılcak futbolculardan birisi...

Bir arkadaş bitik yazmış.Bende fısss yazayım bari.Bu kadar sorumsuz bir oyuncu nasıl bizde oynuyor hala aklım almıyor...

Bir orta saha oyuncusu bir maçta rakip sahaya 3 kez geçmeyecekse futbolu bıraksın.

Maç içerisindeki pozisyonlarda Neill ile Servetin arasında görünce ben ekran başında delirdim. 3 Stoper oynadık maçta. Bu maçın özeti orta sahadaki adamlarımızın beceriksizliğidir.

Para ederken satacaktık çok yanlış yaptık M.Sarp,Barış,M.Topal birbirlerinden hiç bi farkı yok

Mehmet Topal 1-2 maçla değerlendirilebilecek bir futbolcu değil.

Emre Güngör yüzünden Trabzon'a maç kaybediyoruz

kimse ağzını açmıyor,

Emre 1 sene boyunca sakatlanıyor kredisi tükenmiyor,

Linderoth 2 yıl top oynamadan klübü zarara uğratıyor kredisi tükenmiyor,

Mehmet Topal'a bu yapılıyorsa gerçekten

biz taraftar olarak

bazı şeyleri tartamıyoruz ya da

sinirle çok çabuk kararlar veriyoruz.

kimse ağzını açmıyor,

biz taraftar olarak

TS maçından sonra forumda yoktun galiba. Emre yerden yere vuruldu. Ağzını açmamak değil elinden gelse küfür edeceklerdi.

kimse ağzını açmıyor,

biz taraftar olarak

Şahsen ben bir-iki maçla değerlendirmiyorum. 2008 den sonra elle tutulur bir maçı yok. Yani dün bari oynar diye umut ettim hiçbir varyasyonda yok maç içinde. O görüntüler keşke elimde olsa fener atağa kalkıyor önde basması gerekirken Neill ile Servet arasında duruyor böyle birşey olabilir mi ? Bir tane ikinci topu alamayan orta saha oyuncularına sahibiz. Keza M.Sarp ta öyle forması kirlenmeden maçı tamamlıyor. Birdefa topa kayar insan rakibe faul yapar omuz koyar yok.

Şahsen ben bir-iki maçla değerlendirmiyorum. 2008 den sonra elle tutulur bir maçı yok. Yani dün bari oynar diye umut ettim hiçbir varyasyonda yok maç içinde. O görüntüler keşke elimde olsa fener atağa kalkıyor önde basması gerekirken Neill ile Servet arasında duruyor böyle birşey olabilir mi ? Bir tane ikinci topu alamayan orta saha oyuncularına sahibiz. Keza M.Sarp ta öyle forması kirlenmeden maçı tamamlıyor. Birdefa topa kayar insan rakibe faul yapar omuz koyar yok.

Tek bir örnek; be seneki antalya maçı. 2-0 dan 3-2 aldığımız maçta mükemmel oynamıştı. Mehmet'in görevi alanını korumak, yerini kaybetmemek. Pres yapmak değil.

Mehmet'in bulunduğu bir orta sahada total futbol oynamak çok zordur,oynasanız oynasanız hiç ama hiç zorlanmadan Topal futbol oynarsanız.

Alex'e 1'e 1 markaj :D

1980'lerdeyiz sanki...

Alex uyanık adam kendini bizim stoperlerin arasına attı,Mehmet Topal 3.stoper olduğu için orada takıldı,Mustafa'da dedi geri geleyim,hop orta sahayı rakibe verdik bu bir taktik hatasıdır!

Alex'e 1'e 1 markaj :D

1980'lerdeyiz sanki...

Alex uyanık adam kendini bizim stoperlerin arasına attı,Mehmet Topal 3.stoper olduğu için orada takıldı,Mustafa'da dedi geri geleyim,hop orta sahayı rakibe verdik bu bir taktik hatasıdır!

Aynen hocam. Alex çakal adamdır Topal'ı atar stoperlerin arası.

Şu adama 8 milyon dolar para verenler,dünyanın en gerizekalı insanlarıdır.Hemen verselerde satsak

Geri
Üst Alt