Cevap: #14 Mehmet Topal

Rahat bırakın len örümceğimi. :D

Adamı dağıttılar maçta zaten ağız burun diz dağıldı haftaya oynar umarım.

Önde baskıyla alakası yok Mehmet'in. 4-3-3 ön liberosu rakibi üzerine bekler, rakibin üzerine gitmez.

stoperlerin arasına girmesini kastediyorum,rakip ceza alanına girsin falan demiyoruz öne yaklaşsın biraz daha,o yaklaşınca savunmada daha öne gelmek zorunda kalmaz mı?

biraz daha öne çıkmasını bekliyoruz hocam:o,takımın önde baskı yapmasını istiyosak mehmet in stoperlerin arasına girmemesi lazım sürekli

Ön libero stoperlerin arasına girer yerii gelince normaldır.Ama diğer ortasaha oyuncularının yapmaması gerekir bunu.

Ön libero dediğiniz adam zaten Savunur,Top çalar,markaj uygular ve basit oynar.Diğer geri kalan şeyler extra dır.

Ön libero stoperlerin arasına girer yerii gelince normaldır.Ama diğer ortasaha oyuncularının yapmaması gerekir bunu.

Ön libero dediğiniz adam zaten Savunur,Top çalar,markaj uygular ve basit oynar.Diğer geri kalan şeyler extra dır.

önde oynamak istiyorsak çok gömülmemeli geriye dediğim bu hocam,biliyorum ön liberonun görevini,cl müziğini dinliyorum zaten efkarlandım ya gelmeyin üstüme:D

Topal paf takımına yollanmalı. Topal lobisine ambargo uygulanmalı. Güzel günler biz Galatasaraylıları bekliyor.

sivas maçında süper oynadı bence.barış ve sarpın bütün hatalarını tek başına kapattı.kesinlikle kalmalı

Allahinizi seviyorsaniz biri bana su macta kac top caldigini bir yerlerden bulsun:)

Topal neler yapmış ya Sivas maçında,ben neden göremedim acaba.2 yıl önce Sivas'ı 5-3 yendiğimiz maçı bulun bi yerden izleyin Topal ve Barış neler yapmış görün.Bir de şimdiki hallerine bakın.Eskiden şut çekerdi şimdi şut nedir unuttu garibim.Ön libero mevkisi takımın beyninin olduğu yerdir.Gerektiğinde takımı ileri çıkarır,gerektiğinde savunmaya çeker,yani oradaki adam takımı yönlendiren oyuncu olmalıdır.1 ön libero 5 maç üst üste 1 tane bile öldürücü pas atmıyorsa ya da hücuma destek vermiyorsa büyük takımda işi yoktur.Rakip üst düzey bi takım olur çıkmazsın anlayışla karşılarım ama senin rakibin Eskişehir-Sivas-Trabzon vs sen bizim yarı sahadan çıkmama gibi bir yeminle maça başlıyorsun.Ne beklediğim gayet açık değil mi ?

Bu Topal'a ne oldu ya eskiden orta sahada basmadık yer bırakmazdı kaptığı topları iyi kullanırdı uzun bacakları sayesinde çok top kapardı.O çocuk gitmiş yerine başkası gelmiş sanki.Stoperlerin önünde çakılı olarak oynamaya başladı acaba Rijkaard'tan mı kaynaklanıyor?

Bu Topal'a ne oldu ya eskiden orta sahada basmadık yer bırakmazdı kaptığı topları iyi kullanırdı uzun bacakları sayesinde çok top kapardı.O çocuk gitmiş yerine başkası gelmiş sanki.Stoperlerin önünde çakılı olarak oynamaya başladı acaba Rijkaard'tan mı kaynaklanıyor?

Mehmet hala bu orta sahada en iyi elemandır. En kısa sürede toparlar.

Mehmet hala bu orta sahada en iyi elemandır. En kısa sürede toparlar.

İNŞALLAH hacı bu adamda kesinlikle güven sorunu var.Top kaptırcam diye çok korkuyor, acele ediyor ve doğal olarakta saçmalıyor.2008'de kazandığımız şampiyonlukta çok büyük payı vardı.İNŞALLAH en kısa zamanda aramıza döner.

bu haliyle sirf zarar

kac haftadir ardasiz oynuyoruz bu dengesiz adam yuzunden

Orta sahamız o kadar kötü ki geçtimiz sezon harika maçlar çıkartan M.Topal bile döküluyor,top kapmaktan başka hiç bir işe yaramıyor bu sezon M.Topal

m.topalın yanına adam gibi adam verin eski formuna geri nasıl dönüyor.

Kırılgan ve zayıf bir yapısı var. İstikrarsızlığıda bundan sanırım. 24 yaşına girmişken güçlenmek için ekstra çalışmalar yapmalı.

Orta sahamız o kadar kötü ki geçtimiz sezon harika maçlar çıkartan M.Topal bile döküluyor,top kapmaktan başka hiç bir işe yaramıyor bu sezon M.Topal

Ön libero budur. Fazlasını istiyorsanız bir ön liberodan, paraya kıyacaksınız. Tabi orta sahaya acil takviye şartken ön libero alınırsa, salaklık olur.

zuhahahah istatistige bak

ben sana istatistik verimmi bak emre belozoglu maca damgasini vurmus

53 isabetli pas 5 top calma

sen diyorsunki topal 31 top calmis

demekki neymis kazanilan topla top calma ayni sey degilmis

Güncel Haber - Fener'in Tek Kişilik Ordusu: Emre! - Guncel Haber, haberler

bu ikinci kez kapak taktigini sayiyorsun

ama delik var kapakta

bu adamin takima zerre faydasi olmadigini bu haliyle anlamak zor degil

bu kadar mi futbol bilginiz

31 topmu calmis diyorsun sen topal

gulermisin aglarmisin

biz baska mac seyretmisiz gorememisiz 31 top caldini:)

bana sorarsan ben topali izleyince baska 31 goruyorum:)

bak onunde bi dobi emre bide appiah yada okan suat olsun o zmn arkaya dusen toplari supurur falan iyi oynar belki

ama bu haliyle rakibi golge gibi takip ederek birsey olmaz

farkinda degilmisiniz bu adam 3 senedir ne ekledi futboluna

Mehmet Topal sadece top kapıp önündekine pas versin seneye yeter.

Seneye Elano'nun yanına Sissoko gibi adam aldık mı tamam.

----------Topal----------

----xxxx---------xxxx----

şu düzen bence son derece iş yapar.. xxxx'lere alınıcak 2 oyuncu bence en önemli konu şuanda..

Geri
Üst Alt