Cevap: #14 Mehmet Topal

İstatistiklerde iyi bir adam sadece. Sahadaki oyunuyla daha iyi olduğunu anlayabiliyoruz.

Topal iyi oynadı Sivas maçında daha neyini tartışıyorsunuz ?

Topal iyi oynadı Sivas maçında daha neyini tartışıyorsunuz ?

bazilarimiz Galatasaraya yararli bir oyuncu diyor bazilarimiz ise rakibin uzerimize cokmesindeki ve ceza sahasina yigilmamizdaki en buyuk etken ta kendisidir diyor.

anladin mi neyi tartistigimizi?

bence topalin ise yaramasi icin onundeki ikilinin hucum ozelliklerinin cok iyi olmasi lazim

cunku onlari golge gibi takip eder ve o ikili top kaptirdiginda arkaya dusen toplari supurebilir

(iyi gunundeyse ve sakat degilse ki bunlar nadir olan seyler zaten genelde kendini sakatlayan dengesiz bir topcudur)

onun disinda rakip barstiririken tek yapacagi is ceza sahasina girip stoperlik yapmaktir ve buda zaten sonumuzu hazirlar

Büyük felaket 2.Terim'in Galatasaray'a giderayak kakaladığı vasat futbolcu. İstediği kadar 31 top çalsın, 31 şut çeksin. Yinede zarardan başka bir şey vermiyor takıma çünkü kapasitesi sınırlı. Mekinenin dişlilerini bozan bir futbolcu.

Maçları dikkatli izleyenler Topal'ın ne kadar yararlı bir oyuncu olduğunu görüyorlar zaten.

Topal aşkı büyük bir aşk olsa gerek. Aşktan da üstün!

Büyük felaket 2.Terim'in Galatasaray'a giderayak kakaladığı vasat futbolcu. İstediği kadar 31 top çalsın, 31 şut çeksin. Yinede zarardan başka bir şey vermiyor takıma çünkü kapasitesi sınırlı. Mekinenin dişlilerini bozan bir futbolcu.

baksana dobi emre 5 top calmis 53 pas atmis macin yildizi herkese gore tarafli tarafsiz

bu zati muhterem 31 calmis guya ama takima zerre yarari olmadigini dusunuyoruz:)

biz kacirmisiz demekki takima verdigi yarari:)

benim tek gordugum rakip hizli hucum edeken yaklasik 1 bucuk metre yaninda ceza sahasindaki yaya kadar takip etmesi.

Ha rakip zaten baski kurmussa ve hizli hucum degilse o zmnada defansin icinde stoperlik yapiyor

sanirim o bahsettikleri 31 de bundan kaynaklaniyor

sahsen ben rakip hucumlarini kesip bir is ypatigini gormedim

cok da abartmiyayim

1 pozisyonda kesti atagi ve sag aciga defansin arkasina bir top atti, aklimda kalan tek o. onu da keita stop edemedi geri donmek zorunda kaldi

hesap et iste koca macta bir tane

Bu büyük Topal aşkına engel olunamaz. Pes ediyorum. Daha fazla Topallar transfer edilmeli. Cihanlar geri gelmeli, fb den Selçuklar kapılmalı.

Emre Belözoğlu iki yönlü orta saha oyuncusu Mehmet Topal defansif orta.

baksana dobi emre 5 top calmis 53 pas atmis macin yildizi herkese gore tarafli tarafsiz

bu zati muhterem 31 calmis guya ama takima zerre yarari olmadigini dusunuyoruz:)

benim tek gordugum rakip hizli hucum edeken yaklasik 1 bucuk metre yaninda ceza sahasindaki yaya kadar takip etmesi.

Ha rakip zaten baski kurmussa ve hizli hucum degilse o zmnada defansin icinde stoperlik yapiyor

cok da abartmiyayim

1 pozisyonda kesti atagi ve sag aciga defansin arkasina bir top atti, aklimda kalan tek o. onu da keita stop edemedi geri donmek zorunda kaldi

Emre Belözoğlu belki tek başına fb yi şampiyon yapacak

zuhahahah istatistige bak

ben sana istatistik verimmi bak emre belozoglu maca damgasini vurmus

53 isabetli pas 5 top calma

sen diyorsunki topal 31 top calmis

demekki neymis kazanilan topla top calma ayni sey degilmis

Güncel Haber - Fener'in Tek Kişilik Ordusu: Emre! - Guncel Haber, haberler

bu ikinci kez kapak taktigini sayiyorsun

ama delik var kapakta

bu adamin takima zerre faydasi olmadigini bu haliyle anlamak zor degil

bu kadar mi futbol bilginiz

31 topmu calmis diyorsun sen topal

gulermisin aglarmisin

biz baska mac seyretmisiz gorememisiz 31 top caldini:)

bana sorarsan ben topali izleyince baska 31 goruyorum:)

bak onunde bi dobi emre bide appiah yada okan suat olsun o zmn arkaya dusen toplari supurur falan iyi oynar belki

ama bu haliyle rakibi golge gibi takip ederek birsey olmaz

farkinda degilmisiniz bu adam 3 senedir ne ekledi futboluna

:D

Takmışsın Mehmet Topal'a... Gerçi Frank Rijkaard'a bile sallamışsın bu sene ayak bağı oldu demişsin, Topal'a sallaman gayet normal. Ayrıca bırak artık artık bu Topal lobisi sözlerini.. Topal lobisi ne demek? Burda bazıları Topal'ın iyi futbolcu olduğunu, iyi oynadığını, beğendiğini söyleyince bu lobi mi oluyor... Dur dur hatta Frank ve yardımcıları burayı okuyor "ulan bu adamın ne lobisi var bee biz bunu kesin oynatmalıyız" diyor ve Mehmet o yüzden oynuyor dimi?

cok da abartmiyayim

Çok haklısın

İyice saçmaladınız bence. Bu adam iyi oynadığı maçtan sonra bile eleştiriliyorsa kötü oynadığında neler diyceksiniz.

Emre Belözoğlu iki yönlü orta saha oyuncusu Mehmet Topal defansif orta.

adam iki yonlu ama savunmasi topal a bin basar:)

ne anladim topalin tek yonunden

sanki adam bir ernst gibi orta sahayi toparliyor saga sola top dagitiyor az pas hatasi yapiyor

bu adamlari form duzeyleri 3 senedir bir gidim artmadigi halde koruyarak sampiyonluk beklemeyin

elimizdekilerin en iyisi diyin anlasalim belki kabul edilir o.

balta topal baris falan bunlarla bir yere gidecegimizi saniyormusunuz gercekten

Topal paf takımına yollanmalı. Topal lobisine ambargo uygulanmalı. Güzel günler biz Galatasaraylıları bekliyor.

Topal aşkı büyük bir aşk olsa gerek. Aşktan da üstün!

Takmışsın Mehmet Topal'a... Gerçi Frank Rijkaard'a bile sallamışsın bu sene ayak bağı oldu demişsin, Topal'a sallaman gayet normal. Ayrıca bırak artık artık bu Topal lobisi sözlerini.. Topal lobisi ne demek? Burda bazıları Topal'ın iyi futbolcu olduğunu, iyi oynadığını, beğendiğini söyleyince bu lobi mi oluyor... Dur dur hatta Frank ve yardımcıları burayı okuyor "ulan bu adamın ne lobisi var bee biz bunu kesin oynatmalıyız" diyor ve Mehmet o yüzden oynuyor dimi?

adam iki yonlu ama savunmasi topal a bin basar:)

ne anladim topalin tek yonunden

sanki adam bir ernst gibi orta sahayi toparliyor saga sola top dagitiyor az pas hatasi yapiyor

bu adamlari form duzeyleri 3 senedir bir gidim artmadigi halde koruyarak sampiyonluk beklemeyin

elimizdekilerin en iyisi diyin anlasalim belki kabul edilir o.

balta topal baris falan bunlarla bir yere gidecegimizi saniyormusunuz gercekten

Ernst ile Emre iki yönlü oyuncu arkadaşım ve bizim takımda bu arkadaşların görevini yapıcak 2 oyuncu var. Ayhan ile Elano.

Lincoln'ü harcayan faktörlerden biri de Topaldır. Ne koşuyor, ne pres yapıyor, ne

girişiyor, ne rakip kovalıyor. Bunlar olmayında orta saha presi kim yapacak? yaratıcı futbolcu Lincoln mü? Topal'ı tutanların futbol bilimi açısından bir dayanakları yok. Ancak Topal'ı sempatik buluyorlar, ona aşıklar. İşte bu lobi sayesinde vasat Topal ı gelecek yıl da takımda tutmaya çalışıyorlar.

Geri
Üst Alt