Cevap: #14 Mehmet Topal

Lincoln'ü harcayan faktörlerden biri de Topaldır. Ne koşuyor, ne pres yapıyor, ne

girişiyor, ne rakip kovalıyor. Bunlar olmayında orta saha presi kim yapacak? yaratıcı futbolcu Lincoln mü? Topal'ı tutanların futbol bilimi açısından bir dayanakları yok. Ancak Topal'ı sempatik buluyorlar, ona aşıklar. İşte bu lobi sayesinde vasat Topal ı gelecek yıl da takımda tutmaya çalışıyorlar.

Rijkaard'dan da iyi biliyorum diyorsun bu işi yani. :rolleyes:

rijkaard ne yapsin adam 4 orta saha adamini 4! (4 faktorial) seklinde kullandi hepsi birbirinden kotu sonuc veriyor.

Cahiller istediğini söyleyebilir. Mehmet Topal 4-3-3 için oldukça iyi bir adam. Futboldan biraz anlayan adam bunu görebilir.

Rijkaard kendisi ne yaptığını biliyor mu acaba?

Senin dediklerine göre; Topal sahada hiçbirşey yapmıyor maç boyu eli belinde geziyor aldığı topların hepsini kaybediyor ya da rakibe veriyor ama Rijkaard bu kadar yararsız hiçbirşeye yaramayan adamı her maç 11'de oynatıyor.

Senin dediklerine göre; Topal sahada hiçbirşey yapmıyor maç boyu eli belinde geziyor aldığı topların hepsini kaybediyor ya da rakibe veriyor ama Rijkaard bu kadar yararsız hiçbirşeye yaramayan adamı her maç 11'de oynatıyor.

Tam üstüne bastın.

"Turkish Viera" deniyordu bir zamanlar ,bir sene kötü oynadı diye yerin dibine sokulmasına ne gerek var.

Kelle avcılığından başka birşey değil.

Lobisi varmışya Topal'ın.. :D Bizler lobi yapıyormuşuz.. Takımda kalmasını istediğim birkaç adam daha var birazdan arayıp söyleyeceğim Frank'a onları da tutsun. Bizi bu kadar dikkate alıp sırf bizler için Topal'ı oynattığına göre beni kırmaz heralde :D

bu laf bana degil ama ben genede kendi fikrimi soyliyeyim

ben oyle demiyorum

ben diyorum ki bu haliyle kafa yapisiyla ve oz guveniyle bu takima hic bir yarari yoktur.

Rijkaard elinde adam olmadigi icin mecbur oynatmaya.

Ama bu sizin bu adam iyi oynuyor demenizi gerektirmez.

Rijkaard yanlis yapiyor demiyorum adam her cesidini denedi

tek bence az denedigi ayhani orada oynatmak

su an iyi oynadigina inaniyorum ayhanin ve o yuku kaldirabilir gibi geliyor bana

onun disinda soyledigim sahsen ben bu adami bu haliyle takima zarar verirken takimda gormek istemiyorum

siz ise farkli dusunuyorsunuz

insallah siz hakli cikarsiniz

Lincoln'ü harcayan faktörlerden biri de Topaldır. Ne koşuyor, ne pres yapıyor, ne

girişiyor, ne rakip kovalıyor. Bunlar olmayında orta saha presi kim yapacak? yaratıcı futbolcu Lincoln mü? Topal'ı tutanların futbol bilimi açısından bir dayanakları yok. Ancak Topal'ı sempatik buluyorlar, ona aşıklar. İşte bu lobi sayesinde vasat Topal ı gelecek yıl da takımda tutmaya çalışıyorlar.

Lincoln buradan kötü futbol oynadı değil profesyonelliğe ayak uyduramadığından,özel hayatı yüzünden gitti.

Ben daha tartışmıyorum konuyu. Topal'ın nerde oynadığını görevini bile bilmeyen adamlarla bu konuyu tartışmam.

bir sene:eek:

kac sene kotu oynicak gondermek icin:)

bir ay demiyorsun renkdas bir sene diyorsun

Renktaş ,farklı bir antrenörle farklı bir dizilişle oynuyoruz.Kimse daha alışamadı ki.

O zaman herkesi gönderelim.Mehmet'i asmaya gerek yok.Takımca çok kötüyüz.

rijkaard ne yapsin adam 4 orta saha adamini 4! (4 faktorial) seklinde kullandi hepsi birbirinden kotu sonuc veriyor.

Ayhan Barış ikilisini hemen hiç denemedi. Her zaman aksayan bize defalarca maç kaybettiren Topal-Sarp ikilisini onlarca kez beraber oynattı.Aynı Zan-Servet ikilisindeki inat ve ısrar gibi. Kaybedilen puanlara yazık. Sabri-Çolak-Arda üçlüsünü aynı anda orta sahaya sürüp orta sahayı rakipten tamamen ele geçirebiliriz. Neden bunu hiç denemiyor? Cevabını merak ediyorum.

Ayhan Barış ikilisini hemen hiç denemedi. Her zaman aksayan bize defalarca maç kaybettiren Topal-Sarp ikilisini onlarca kez beraber oynattı.Aynı Zan-Servet ikilisindeki inat ve ısrar gibi. Kaybedilen puanlara yazık. Sabri-Çolak-Arda üçlüsünü aynı anda orta sahaya sürüp orta sahayı rakipten tamamen ele geçirebiliriz. Neden bunu hiç denemiyor? Cevabını merak ediyorum.

Ara sor.

Renktaş ,farklı bir antrenörle farklı bir dizilişle oynuyoruz.Kimse daha alışamadı ki.

O zaman herkesi gönderelim.Mehmet'i asmaya gerek yok.Takımca çok kötüyüz.

Takım oldukça iyi. Kazandırdığı maçlar ile vasat Topal'ı gönderilmekten kurtaran takımın iyi futbolcularıdır.

Takım oldukça iyi. Kazandırdığı maçlar ile vasat Topal'ı gönderilmekten kurtaran takımın iyi futbolcularıdır.

Sen Topal'ı çoktan kafanda silmişin.Ağzınla kuş tutsa giremeyecek demekki senin gözüne.Daha tartışmaya gerek yok.

Geri
Üst Alt