Cevap: #14 Mehmet Topal | Türk Örümcek

Futbol oynamasını bilmiyor denilen hatta yanındaki oyuncularıda oynatmadığı söylenen ve aynı zamanda avrupadan en çok teklif gelen oyuncumuzdu.İlginç bir durum.!!

Yolun açık olsun Mehmet. İnşallah futbolunu çok geliştirirsin İspanya'da, bizleri de temsil edersin başarıyla.

Türk topçusuna türk milleti olarak gereken;hak ettiği değeri vermediğimiz ancak bu kadar gözler önüne serilebilirdi.Bizde yerli basınından taraftarına değin tutun; bir allahın kulunun Topal'ı öven beğenen bir sözünü görmedim duymadım.Gel gör ki karşımızda Avrupa'nın en iyi takımlarından birisi Valencia var; geliyor bizim ön liberomuza talip oluyor.Nasıl bir durum anlamış değilim.Ya biz çok akıllı olduğumuzu zannediyoruz; yada herşeyine özendiğimiz Avrupa salak..

Cevap: #14 Mehmet Topal

Topal gibi olmak gerek. Oh ne rahat... Koşma, pres yapma, ısırma, girişme, yatma (34 lük Ayhan'ın nasıl yatarak top çaldığını görüyomusunuz), rakip kovalama...Menejerler ünlü avrupa takımlarına transfer dedikoduları yaysın, topal lobisi gs forumlarda 'yetenekli yıldız futbolcu' Topal'ı taraftara pompalasın. Topal daha 10 sene bizimle buraya yazıyorum. Sezon sonu Valencia'ya giderse buraya 'ben aptalım' diye 1000 defa yazacağım.

Nerede lobi ? Nerede menajerlerin sisirmesi ? Nereden kosmayan, pas atmaktan aciz Mehmet Topal ? Kapak tam zamaninda geli verdi artik biraz gururun varsa buralara birdaha mesaj atmazsin.

Ha bu arada gelecek sezon "M. Topal" yazili Valencia formasini beklerim. :heyo2:

Şimdi Lig Tv'ye bağlandı konuşuyor.İspanya'yı Türkiye'ye çok benzetmiş.:o

Gururlandırdın bizi Mehmet Topal.

Kardeşi Ahmet Topal'la 2012'ye kadar sözleşme imzalamışız.93 doğumlu çocuk.

Valenciada 1,2 milyon euro alicak kendisi. Bizde daha cok aliyordu :)

o kadar maas dusmesi normal bence bi ton bonservis bayildilar

topal-valencia-334-3036_334.jpg

maçlarını hiç kaçırmayız artık , forma yakışmış

hala göndermediler enteresean

Geri
Üst Alt