#14 Omar Elabdellaoui

Mariano'dan sonra ilk kez orta kesebilen bi bek gördüm, mutluyum.

Gayet iyi oynadi, oynuyor. Ofansta gercekten etkiliydi bugun (yms macinda) ancak defansta yer yer aksiyor ki eskiden de boyleydi. Yine azim, caliskanlik ve ozverisi icin koca bir tebrigi/sevgiyi/saygiyi hakediyor.

Yalnız ilginç ilk geldiğinde hiç orta açamıyordu. Ekstra mi çalışmış ne yapmış.

büyük saygı duyuyorum kendisine.

Seneye de bizimle kalacağı için mutluyum

Dogru bi transferdi omar.goz olayi olmazsa şampiyonduk gecen sezon

Çok azimli bir oyuncu yaptığı 2 orta da çok iyiydi ama ben hoca olsam hedefsiz kalınan bir sezonda boeyin üstüne daha çok duserdim..
Bu çocugun önce maç ritmi kazanması sonra da üstündeki sakarlığı atması lazım .. Sene başındaki Boeyi izledikten sonra kesinlikle bir şans daha hak ettiğini düşünüyorum..

maasinda yuzde 50/60 indirim yapip kalmali

Yalnis hatirliyor olabilirmisin, Mariano 5 ortadan birini kesiyordu o'da belki.
Düşün artık o kadar uzun zaman olmuş ki onu bile hatırlamıyorum. En son Donk bi orta kesmişti diye anımsıyorum. Bir de en son adam eksiltebilen orta sahamız sanırım Sneijder di geçen yüzyıl civarları.

Son düzenleme:
Düşün artık o kadar uzun zaman olmuş ki onu bile hatırlamıyorum. En son Donk bi orta kesmişti diye anımsıyorum. Bir de en son adam eksiltebilen orta sahamız sanırım Sneijder di geçen yüzyıl civarları.
Sneijder de dripling ve çalım özelliği gelişkin biri değildi😁
Oyun zekası, daha topu almadan ne yapacağına karar vermesi, çabuk ve etkili pasları ve rakipleri çaresiz bırakan şutlariyla çok değerli bir futbolcuydu ama adam eksiltme özelliği pek yoktu be ya...

Sneijder de dripling ve çalım özelliği gelişkin biri değildi😁
Oyun zekası, daha topu almadan ne yapacağına karar vermesi, çabuk ve etkili pasları ve rakipleri çaresiz bırakan şutlariyla çok değerli bir futbolcuydu ama adam eksiltme özelliği pek yoktu be ya...
Bak işte öyle bi yokluk ki sen düşün. Taa Lincoln'e kadar gittik adam eksilten ortasaha bulamadık.

Bak işte öyle bi yokluk ki sen düşün. Taa Lincoln'e kadar gittik adam eksilten ortasaha bulamadık.
Hele Sneijder' in yerine getirdiğimiz, totalde 4 yıl futbol oynaması kulübe 25 milyondan fazlaya mal olmuş, çalım atamadığı gibi şut ve pas da atamayan, beyinsiz ''Modern'' 10 nnumeromuz aklıma geldikçe hala içim burkulur. Terim hazretleri 9-10 milyonluk teklifi reddetmişti birde, yerini dolduramaz mis?!..Dolduramazdı, evet!..

Hele Sneijder' in yerine getirdiğimiz, totalde 4 yıl futbol oynaması kulübe 25 milyondan fazlaya mal olmuş, çalım atamadığı gibi şut ve pas da atamayan, beyinsiz ''Modern'' 10 nnumeromuz aklıma geldikçe hala içim burkulur. Terim hazretleri 9-10 milyonluk teklifi reddetmişti birde, yerini dolduramaz mis?!..Dolduramazdı, evet!..
@Can Eroğlu

Geri
Üst Alt