- 18 Temmuz 2009
- 80.698
- 225.207
- 5.093
Motz sana girerim.ben ikisini de beğenmiyorum. bence bunlarla şampiyon olamayız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Motz sana girerim.ben ikisini de beğenmiyorum. bence bunlarla şampiyon olamayız
biraz gergin gibisin üstatMotz sana girerim.
Hain planlarını devreye sokarak rakip mi eksiltmeye çalışıyorsun heaa?yine de sene sonu gönderilmeli
Yalnis hatirliyor olabilirmisin, Mariano 5 ortadan birini kesiyordu o'da belki.Mariano'dan sonra ilk kez orta kesebilen bi bek gördüm, mutluyum.
Düşün artık o kadar uzun zaman olmuş ki onu bile hatırlamıyorum. En son Donk bi orta kesmişti diye anımsıyorum. Bir de en son adam eksiltebilen orta sahamız sanırım Sneijder di geçen yüzyıl civarları.Yalnis hatirliyor olabilirmisin, Mariano 5 ortadan birini kesiyordu o'da belki.
Sneijder de dripling ve çalım özelliği gelişkin biri değildiDüşün artık o kadar uzun zaman olmuş ki onu bile hatırlamıyorum. En son Donk bi orta kesmişti diye anımsıyorum. Bir de en son adam eksiltebilen orta sahamız sanırım Sneijder di geçen yüzyıl civarları.
Bak işte öyle bi yokluk ki sen düşün. Taa Lincoln'e kadar gittik adam eksilten ortasaha bulamadık.Sneijder de dripling ve çalım özelliği gelişkin biri değildi
Oyun zekası, daha topu almadan ne yapacağına karar vermesi, çabuk ve etkili pasları ve rakipleri çaresiz bırakan şutlariyla çok değerli bir futbolcuydu ama adam eksiltme özelliği pek yoktu be ya...
Hele Sneijder' in yerine getirdiğimiz, totalde 4 yıl futbol oynaması kulübe 25 milyondan fazlaya mal olmuş, çalım atamadığı gibi şut ve pas da atamayan, beyinsiz ''Modern'' 10 nnumeromuz aklıma geldikçe hala içim burkulur. Terim hazretleri 9-10 milyonluk teklifi reddetmişti birde, yerini dolduramaz mis?!..Dolduramazdı, evet!..Bak işte öyle bi yokluk ki sen düşün. Taa Lincoln'e kadar gittik adam eksilten ortasaha bulamadık.
Ndiaye, Gedson, Belhanda, Lemina, Bilal Kısa vs.vs.. Gerek dripling, gerekse teknik beceri ile adam eksiltebilen bir çok oyuncumuz oldu.Bak işte öyle bi yokluk ki sen düşün. Taa Lincoln'e kadar gittik adam eksilten ortasaha bulamadık.
@Can EroğluHele Sneijder' in yerine getirdiğimiz, totalde 4 yıl futbol oynaması kulübe 25 milyondan fazlaya mal olmuş, çalım atamadığı gibi şut ve pas da atamayan, beyinsiz ''Modern'' 10 nnumeromuz aklıma geldikçe hala içim burkulur. Terim hazretleri 9-10 milyonluk teklifi reddetmişti birde, yerini dolduramaz mis?!..Dolduramazdı, evet!..