#14 Omar Elabdellaoui

Herkes ovuyordi noldu neden degistiniz 😄evet templu fizikli fakat mariaono Avrupa'nın sayılı bek oyuncularindandi bu Arap kardeşimiz asla ona yaklasamaz

Evet Marinao’nun oyun aklı Omar’da yok ama kabul edelim bugün feghouli de sahada yoktu
çok yalnız kaldı özellikle topla çıkmaya çalışırken

Kendisinin henüz bir numarasını görmedim fiziği dışında.

Ha fiziğiyle de Saracchi kadar etki yapmıyor.

Topu öne taşıması lazım beklerin.

Ardaya cok iyi orta kesti. Koseye vursa asisti vardi. Ilk hafta falcaoya kesti o da atamadi. Defansifte iyi sayilir

Sağdan gelen topların %80ini Luyindama topladı bu değil. Ne ilerde çizgiye indi ne de geride kademeye girdi.
bi ardaya acilan cok güzel orta vardi. O nu Omar yapti diye hatirliyorum su an mesela. Bana bugün Luyi deme valla. Cok sacma islere girdi bugün. Bir muazzam hamleden sonra tuhafti yine. bir kac haftasi var daha.

bi ardaya acilan cok güzel orta vardi. O nu Omar yapti diye hatirliyorum su an mesela. Bana bugün Luyi deme valla. Cok sacma islere girdi bugün. Bir muazzam hamleden sonra tuhafti yine. bir kac haftasi var daha.
Luyi ile rakip 10dan fazla teke tek kaldı, sahada ondan başka bu duruma düşen bir oyuncu oldu mu?

Omar neredeydi mesela o pozisyonlarda?

Omar’dan prime Mariano performansı beklememek lazım. Farklı tipte oyuncular. Ama yine de bir şeyler yapması lazım.

Yapamamasının nedeni kendisinin ve Feghouli’nin berbat performansı maalesef.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Omar’dan prime Mariano performansı beklememek lazım. Farklı tipte oyuncular. Ama yine de bir şeyler yapması lazım.

Yapamamasının nedeni kendisinin ve Feghouli’nin berbat performansı maalesef.

Mariano ilk başta süperdi, adam tek başına hem kanat hem bek görevini üstleniyordu. Olympiacos bizim gibi yavaş kanat almıyor, adamlar işini biliyorlar

Ben bu adama bir şey diyemem savunma anlamında, sağolsun feg kendine 20 m2lik hayali bi alan çizmiş onun dışından çıkmıyor

Çalım atma, adam geçme kabiliyeti olmayan bekleri ben sevmiyorum. Bu arkadaşın çalım atma kabiliyeti yok onu anladık da. Maalesef süratini de adam geçmede kullanamıyor. Bir tek fiziksel açıdan iyi durumda ki bizim idmanları(!) yiyince o da olmayacak.

Geri
Üst Alt