#14 Omar Elabdellaoui

Bu seneki en nitelikli patlağımız bu arkadaş gibi. Rakiplerden örnek vermeyi pek sevmem ama hakikaten Rosier'i bunun yerine almış olsak çok daha iyi bir ticaret etmiş olurmuşuz.

Bu çöpü ovenler vardı burada
Ozamanda demiştim.bitik mariano bunu top diye oynar

Sağlık olarak mı kalite olarak mı?
soyle ustat
herifin sozlesme 2022de bitiyor, bu sene satmak icin son sansimiz ve malesef sakatliktan donup yine sakatlandi 8 milyona aldik beklentimiz fazla ldama 20-30 milyon falan cekiyo millet burada ama sureklilik yok o performansi yakalamasi icin yarim devre falan kaldi. bizle sozlesme de uzatacagini sanmiyorum iyi para vermezsek belese giderse falan sasirmam bunlari gerci yazmistim onun konusunda

soyle ustat
herifin sozlesme 2022de bitiyor, bu sene satmak icin son sansimiz ve malesef sakatliktan donup yine sakatlandi 8 milyona aldik beklentimiz fazla ldama 20-30 milyon falan cekiyo millet burada ama sureklilik yok o performansi yakalamasi icin yarim devre falan kaldi. bizle sozlesme de uzatacagini sanmiyorum iyi para vermezsek belese giderse falan sasirmam bunlari gerci yazmistim onun konusunda

Evet sağlık durumu bu haldeyken ben de kalitesi iyi pazarlanıp çift haneli ilk teklife satılması taraftarıyım. Sağlığından emin olamadığın oyuncunun kalitesi de bir yere kadar gönül eğliyor. Marcao'nun da misal sağlığından daha eminim ama özellikle savunma tarafındaki kalitesi bana çok şaibeli geliyor. O yüzden düzgün teklifle onun da gönderilmesine hayır demem. Artık Avrupa yolları da engebeli olduğu için Türkiye Ligi'nde bu adamların palazlandığı ölçüde pazarlanması gerektiğine katılıyorum. Söylediğinde absürd bir şey yok.

Eleştirdim fakat milli takımda bazı.maclarini izledim orada ciddi iyi oynuyor fark ne acaba cozemedim

Önündeki kanat Feghouli , içerde Falçao , takım bok gibi oynuyordu. Bunun oynadığı maçlarda.
Falcao'ya mı orta yapacak , Feghouli danası ile mi pas oyunu yapacak.

Bir de iyi oynamaya devam ederse Oğulcan ile görelim. Oğulcan geriye iyi yardım ediyor.
4 senedir gömdüğümüz Linnesin altında oyuncu değil kesinlikle.

Bir sabırlı olmayı başarsak.

Geri
Üst Alt