Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.804
- 21.831
- 523
ustadin fotosunda gozukmuyor ama ben o masada 2 cay bardagi goruyorum icilmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha nitelikli patlağımız var ama diyince sanal zorbaliga maruz kalıyorumBu seneki en nitelikli patlağımız bu arkadaş gibi. Rakiplerden örnek vermeyi pek sevmem ama hakikaten Rosier'i bunun yerine almış olsak çok daha iyi bir ticaret etmiş olurmuşuz.
daha nitelikli patlağımız var ama diyince sanal zorbaliga maruz kalıyorum
Bu adama bir ton para gömdük patlamasın yaw.tam patlak diil de patlayacak diyelim
luyindama
tam patlak diil de patlayacak diyelim
luyindama
soyle ustatSağlık olarak mı kalite olarak mı?
Oglum herseyin tersine savunmak icin yaratilmisin resmen seni cozemedik gittitam patlak diil de patlayacak diyelim
luyindama
Oglum herseyin tersine savunmak icin yaratilmisin resmen seni cozemedik gitti
soyle ustat
herifin sozlesme 2022de bitiyor, bu sene satmak icin son sansimiz ve malesef sakatliktan donup yine sakatlandi 8 milyona aldik beklentimiz fazla ldama 20-30 milyon falan cekiyo millet burada ama sureklilik yok o performansi yakalamasi icin yarim devre falan kaldi. bizle sozlesme de uzatacagini sanmiyorum iyi para vermezsek belese giderse falan sasirmam bunlari gerci yazmistim onun konusunda
Oglum herseyin tersine savunmak icin yaratilmisin resmen seni cozemedik gitti
@Hayri Cund semih reisin hüzünlü hikayesi ustatBaba ismimi Semih Koymus Galatasarayda defans oynuyormus sonra Fenere gitmis Buda Fenerli bi Galatasarayli Kaya var ondan da bi bok olmaz hic adam gibi bi Galatasarayli Semihe rastlamadik.Tekrar uzunlendim