- 28 Haziran 2010
- 28.901
- 27.589
- 3.138
Mariano bu adamdan yetenekli ama mariano istisnasiz her deplasman da patates oluyordu çabuk unuttunuz. Oyuncular giderken niyeyse hep iyi yönleri akilda kaliyor. Her hizli sol acik mariaonun icinden geçiyordu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Omar'ın artısı neMariano bu adamdan yetenekli ama mariano istisnasiz her deplasman da patates oluyordu çabuk unuttunuz. Oyuncular giderken niyeyse hep iyi yönleri akilda kaliyor. Her hizli sol acik mariaonun icinden geçiyordu.
Omar'ın artısı ne
Karşısında çok iyi açık kim vardı da kimi durdurdu
Super kupayi getiren ortayi yapmasi bile basli basina baska bi olay Alda at pasi vermisti Jardeli tabi Jardell de hic sevmez birakti iceri.Bu bile yeter bence
Ozaman Naga kalsaydi Omar ve Naga defansif defansif takilirlardi ki Naga sakatlanmadannonce hucumda da cok iyiydiHala diyorum , bek oyuncusundan hücumda çok faydalı olmasını bekliyorsanız , kanat oyuncusu çekelim oraya.
Defansı iyi olsun yeter diyorum.
Ama bir kaç defansif hata yaptı bugün , Nwakame ve Djaniny ile çok yalnız bırakıldığından dolayı mı bilmiyorum.
Ozaman Naga kalsaydi Omar ve Naga defansif defansif takilirlardi ki Naga sakatlanmadannonce hucumda da cok iyiydi
Yaz dönemi Linnes, Sener ve Saracchi ayrildiginda 2 bek alinacaktir. Omar ve Tasdemir'le devam edilir.Valla kadromuzda defansız ön tarafında bulunan tüm oyuncularımızın yerine adam lazımken , Omar gayet de idare eder.
Sağ bek filan alacak durumumuz yok.
Mariano pozisyon hazırlamada çok iyiydi ama kaç kere rakibi arkasına kaçırdığını ve sürünerek takip ettiğini gördüm. Herkes de gayet iyi sövüyordu burada. (Bir benzerini de Saracchi - Linnes ikilisinden gördük Karagümrük maçında.)
Yaz dönemi Linnes, Sener ve Saracchi ayrildiginda 2 bek alinacaktir. Omar ve Tasdemir'le devam edilir.
Yabancı sınırı gelirse , zor o mevkilerde işimiz.
İsmail Çokçalis , Meraş hamlesi yaparlar.
Ama gelmez ise durum değişir muhtemelen.
2021 yazinda daha iyi sag bekler bosa cikacak ama bize en acilinden bu sezon icin ilk 11 oynayacak sag bek lazimdi. Omar bence ortalama bir transfer, ne cok iyi ne cok kötü. Defansta saglam duruyor. Önünde kimin oynadigi belli degil, cogu zaman kendi basina savunuyor orayi. Anlasabilecegi bir kanat oyuncusu olsa pas tercihleri daha iyi olabilir. Yalniz orta kalitesi düsük ama top kazaniyor, pres yapabiliyor. Hücumcu bir bek degil, atletik, defansif bir bek.Defansif olarak iyi ama ofansif olarak tarık çamdal bile bundan iyidir
Linnes olsaydı o kanattan 3 golü yerdik
Omar fiziki olarak iyi bir oyuncu gibi görünüyor.2021 yazinda daha iyi sag bekler bosa cikacak ama bize en acilinden bu sezon icin ilk 11 oynayacak sag bek lazimdi. Omar bence ortalama bir transfer, ne cok iyi ne cok kötü. Defansta saglam duruyor. Önünde kimin oynadigi belli degil, cogu zaman kendi basina savunuyor orayi. Anlasabilecegi bir kanat oyuncusu olsa pas tercihleri daha iyi olabilir. Yalniz orta kalitesi düsük ama top kazaniyor, pres yapabiliyor. Hücumcu bir bek degil, atletik, defansif bir bek.
Bonservis bedeli verip almaya kalksak böyle bir oyuncuyu 3-4'den asagiya birakmazlar muhtemelen. Yine maas olarak 1.2 falan alirdi. Bence bu duruma yapacak cok fazla bir sey yok. Oyun kuruyor, takimi ayaga kaldiriyor diye defansif zaafiyetleri olan sag bekimizle böyle deplasmanlarda cok patates olmuslugumuz var.Omar fiziki olarak iyi bir oyuncu gibi görünüyor.
Benim en büyük problemim aldığı para ile ilgili. Sanırım imza, menajer vesaire derken yıllık 1.5-2 milyon Euro arasına geliyor aldığı maaş. Bu da bence çok yüksek.