#14 Omar Elabdellaoui

Mariano bu adamdan yetenekli ama mariano istisnasiz her deplasman da patates oluyordu çabuk unuttunuz. Oyuncular giderken niyeyse hep iyi yönleri akilda kaliyor. Her hizli sol acik mariaonun icinden geçiyordu.

Mariano bu adamdan yetenekli ama mariano istisnasiz her deplasman da patates oluyordu çabuk unuttunuz. Oyuncular giderken niyeyse hep iyi yönleri akilda kaliyor. Her hizli sol acik mariaonun icinden geçiyordu.
Omar'ın artısı ne

Karşısında çok iyi açık kim vardı da kimi durdurdu

Hala diyorum , bek oyuncusundan hücumda çok faydalı olmasını bekliyorsanız , kanat oyuncusu çekelim oraya.

Defansı iyi olsun yeter diyorum.

Ama bir kaç defansif hata yaptı bugün , Nwakame ve Djaniny ile çok yalnız bırakıldığından dolayı mı bilmiyorum.
Ozaman Naga kalsaydi Omar ve Naga defansif defansif takilirlardi ki Naga sakatlanmadannonce hucumda da cok iyiydi

Ozaman Naga kalsaydi Omar ve Naga defansif defansif takilirlardi ki Naga sakatlanmadannonce hucumda da cok iyiydi

Valla kadromuzda defansız ön tarafında bulunan tüm oyuncularımızın yerine adam lazımken , Omar gayet de idare eder.

Sağ bek filan alacak durumumuz yok.

Mariano pozisyon hazırlamada çok iyiydi ama kaç kere rakibi arkasına kaçırdığını ve sürünerek takip ettiğini gördüm. Herkes de gayet iyi sövüyordu burada. (Bir benzerini de Saracchi - Linnes ikilisinden gördük Karagümrük maçında.)

Valla kadromuzda defansız ön tarafında bulunan tüm oyuncularımızın yerine adam lazımken , Omar gayet de idare eder.

Sağ bek filan alacak durumumuz yok.

Mariano pozisyon hazırlamada çok iyiydi ama kaç kere rakibi arkasına kaçırdığını ve sürünerek takip ettiğini gördüm. Herkes de gayet iyi sövüyordu burada. (Bir benzerini de Saracchi - Linnes ikilisinden gördük Karagümrük maçında.)
Yaz dönemi Linnes, Sener ve Saracchi ayrildiginda 2 bek alinacaktir. Omar ve Tasdemir'le devam edilir.

Omar gayet iyi bence. İlk oynadığı maçlarda çok iyiydi daha sonra sakatlık geçirdi ve covid oldu, yavaş yavaş formuna da dönüyor. Defansif olarakta Nwakame'yi gayet iyi savundu onun oynadığı maçlarda sağ tarafta bir savunma problemi yaşadığımızı hatırlamıyorum tabi tekniği falan iyi değil ama bu zaten belli bir şeydi. Ben şahsen kendisinden memnunum.

Tercihleri hep yanlis. Pas atacagi yerde atmiyor, atmayacagi yerde atiyor rakip araya giriyor. Bek dedigin adam böyle dümdüz olmamali.

Transfer edildiginde 1 sene izledik falan diyorlardi, bunu 1 sene izleyipte onay veren kimse direkt kulüpten kovsunlar.

Yabancı sınırı gelirse , zor o mevkilerde işimiz.
İsmail Çokçalis , Meraş hamlesi yaparlar.

Ama gelmez ise durum değişir muhtemelen.

Tahmini olarak Muslera, Omar, Luyindama, Marcao, Babel, Feghouli ve Diagne kadroda kalir

Sözlesmesi bitenlerden Donk, Linnes, Belhanda, Etebo ve Saracchi ayrilir. Artik bol vakit varken bu oyunculari degistirmek gerekir. 3'ü zaten senelerdir bizde. Etebo tutmadi. Saracchi'yi bonservis verip almaya degmez, ne zaman sakat- ne zaman saglam belli degil.

Ozornwafor ve Sekidika kiraya verilir.

Kolombiyali bizden para istemeden ABD'ye topuklarsa iyi.

Babel-Feghouli-Diagne üclüsünden birini bir sekilde elden cikarirsak maas bütcesi acisindan rahatlariz. Düzenli olarak bir performans gösterdikleri yok. Babel ve Feghouli'nin 1 sene, Diagne'nin 2 sene daha sözlesmesi kalmis olacak.

Yedekte mümkün mertebe yerli veya cok pahali olmayan yabanci bulundurmak lazim. 2-3 milyon alan yedekler veya verimsiz yabancilar olmasin.

Defansif olarak iyi ama ofansif olarak tarık çamdal bile bundan iyidir

Linnes olsaydı o kanattan 3 golü yerdik

Defansif olarak iyi ama ofansif olarak tarık çamdal bile bundan iyidir

Linnes olsaydı o kanattan 3 golü yerdik
2021 yazinda daha iyi sag bekler bosa cikacak ama bize en acilinden bu sezon icin ilk 11 oynayacak sag bek lazimdi. Omar bence ortalama bir transfer, ne cok iyi ne cok kötü. Defansta saglam duruyor. Önünde kimin oynadigi belli degil, cogu zaman kendi basina savunuyor orayi. Anlasabilecegi bir kanat oyuncusu olsa pas tercihleri daha iyi olabilir. Yalniz orta kalitesi düsük ama top kazaniyor, pres yapabiliyor. Hücumcu bir bek degil, atletik, defansif bir bek.

2021 yazinda daha iyi sag bekler bosa cikacak ama bize en acilinden bu sezon icin ilk 11 oynayacak sag bek lazimdi. Omar bence ortalama bir transfer, ne cok iyi ne cok kötü. Defansta saglam duruyor. Önünde kimin oynadigi belli degil, cogu zaman kendi basina savunuyor orayi. Anlasabilecegi bir kanat oyuncusu olsa pas tercihleri daha iyi olabilir. Yalniz orta kalitesi düsük ama top kazaniyor, pres yapabiliyor. Hücumcu bir bek degil, atletik, defansif bir bek.
Omar fiziki olarak iyi bir oyuncu gibi görünüyor.

Benim en büyük problemim aldığı para ile ilgili. Sanırım imza, menajer vesaire derken yıllık 1.5-2 milyon Euro arasına geliyor aldığı maaş. Bu da bence çok yüksek.

Yazin bunu 2-3 Milyona bir yerlere iteleyip yerine daha fazla ofansif katkisi olan bir bek bulmak lazim.

Günümüz futbolunda ve özellikle bizim ligimizde bu kadar defans odaklı bir beke asla ihtiyaç yok. O bölgeden skor katkısı alsak bugün daha iyi bir konumda olabilirdik, ne oyuna ne skora katkısı var stoper değil ki bu adam sadece defans yapıyor diye iyi kabul edelim.

Omar fiziki olarak iyi bir oyuncu gibi görünüyor.

Benim en büyük problemim aldığı para ile ilgili. Sanırım imza, menajer vesaire derken yıllık 1.5-2 milyon Euro arasına geliyor aldığı maaş. Bu da bence çok yüksek.
Bonservis bedeli verip almaya kalksak böyle bir oyuncuyu 3-4'den asagiya birakmazlar muhtemelen. Yine maas olarak 1.2 falan alirdi. Bence bu duruma yapacak cok fazla bir sey yok. Oyun kuruyor, takimi ayaga kaldiriyor diye defansif zaafiyetleri olan sag bekimizle böyle deplasmanlarda cok patates olmuslugumuz var.

standart bir bek. Gonderip iyisini almak yerine iyi sol bek alalim. Sarachi cok sakatlaniyor

Geri
Üst Alt