#14 Omar Elabdellaoui

Elmizde bilmem kac sag bek var hepsinde bir sorun var, biri kendini sakatlar , digeri kosmaktan baska birsey yapmaz, bir baskasi da yil basi cocuk gibi kendi sagligiyla oynar. Ne lanet bir bölgeymis bu sag bek
Bir dönem sol bekte yaşadığımız sıkıntıları şimdi de sağ bekte yaşıyoruz gerçekten bu takımın adam gibi 5 sene gidecek ne sağ bek ne sol bek düzeni var biri olsa diğeri olmuyor

Dönse de pek birşey beklemiyorum ben, formunu bulması eskisi gibi kendine güvenmesi filan çok zaman alır ayrıca zaten normal oynarken Omar da bizi çok memnun etmiyor idi..

Profesyonel futbolcu adam maytaplarla kendini kör ediyor. Biz de maaşını ödemeye devam ediyoruz. Sözleşmesini feshetmemiz gerekirdi.

Biraz ağır gelebilir ama bence o malûm olaydan sonra sözleşmesini fesh etmeliydik. Bizim için sahada formamız altında futbol oynarken sakatlanmış olsa eyvallah adama vefa gösterilmesini destek çıkılmasını her türlü desteklerdim. Emre Akbabanın sahada bizim için ter dökerken ayağı kırıldığında falan kesinlikle destek çıkılmasına katılıyordum mesela örnek olarak.

Ama bu adam yılbaşında keyfine fişek patlatırken yaşadı bu olayı. Bazılarınıza gaddarca gelebilir ama bizim kulüp olarak ne suçumuz var burada da mağdur oluyoruz? Milyonlarca Euro yatırım yaptığımız adamdan faydalanamıyoruz bizimle alakası olmayan bir olay nedeniyle.

Sen ben böyle bir olay yaşasak iş yerimiz gözümün yaşına bakar mı ki?

Futbolcuların hayat sigortaları bilmem ne sigortaları vardır her şeyleri karşılanır yani maddi bir eksiklik yaşamazlar. Benim aşırı gıcık olduğum şey maddi boyutlarda hep kulübün kaybeden taraf olmasıdır.

Bir oyuncu ile sözleşme imzalarsın oyuncu kötü çıkar sana bir faydası dokunmamasına rağmen herşeyini karşılamak zorunda kalırsın ne olursa olsun. Bu adil değil.

sadece ölüler görür bu gözleri minvalinde takılmayı bırakması gerek

Geri
Üst Alt