#14 Omar Elabdellaoui

Bu adam sakatlanmadan önce neydi ki bunu bu sene yazacak kadar potansiyel görüp listeye dahil ettiler. Bu kadar beceriksiz hain bir yönetimde nasıl bir araya gelir anlamış değilim.

Gs paketini ve evin yıldızını sezon sonuna kadar 15e verdiler. Sonrası gs paketi bitecek evin yıldızı 29a devam edecek.
Bana sporun yıldızı paketini aylik 149 dediler dusuneyim dedim...3 gun sonra aradilar tam dedim..Yerli kurali icin bizim yoneticilerinde baskisi var dedi..Bu sene gs dusmeyecek dedi:) size bu foyat dedi ok anasini dedik

Bana sporun yıldızı paketini aylik 149 dediler dusuneyim dedim...3 gun sonra aradilar tam dedim..Yerli kurali icin bizim yoneticilerinde baskisi var dedi..Bu sene gs dusmeyecek dedi:) size bu foyat dedi ok anasini dedik
Ben zaten izlemiyorum bütün maçları ya taraftar paketi yetiyordu bana

Marianoyu yaşlı diye yolladık yerine Omar yedlin ve boeyi aldık katkı olarak ne aldık şuana kadar 0 marianoyu da maasi fazla diye yolladık giden para daha fazla oldu .
Linnesi yolladık sene başında Fatih hocamız tercihini Omar i tutup yedlini tutup boey i ve Van anholt u alıp gençleştirme operasyonu yaptı Allah aşkına linnes hem Van anholt dan hem de diğer üç sağ bek den daha çok katkı vermedi mi hem sag bek hem sol beki yedekliyordu asist yapıyor arada gol bile atıyordu.
Aynısı donku yollayıp luyindamayi tutma konusunda da yaptık .

Ne omar'mış arkadaş, sanırsın dani alves. Ulan sağlamken ne hayrını gördük te, bu halde bundan yarar bekleniyor. Kendi hatasından o saçmalığı yaptığı an feshedilmesi gerekiyordu.

Omar'ın The Guardian'a verdiği röportaj. Bir kısmı bizim basına yansımıştı. Olay sonrası gözünün halini de paylaşmışlar. Cidden toparlaması büyük mucizeymiş.

"Galatasaray and Elabdellaoui’s Norway teammates have been very supportive, and the club have paid for his treatment."

A strategy was created to get the eye to a state where a corneal transplant could be considered, and the processes had to be fast-tracked to give Elabdellaoui a chance of resuming his career. Holland gave Elabdellaoui a 5-10% chance of getting his sight back because it was one of the worst injuries he had examined in a 35-year career. He described it as four times worse than those suffered by an American soldier he treated who was blinded by a bomb in Afghanistan.

Among the constant treatment and checkups in Cincinnati, Elabdellaoui trained when he could to maintain fitness, despite being able to see only out of his left eye. A fitness coach at the NFL team Cincinnati Bengals, who play in the Super Bowl on Sunday, was enlisted to give sessions suitable for a wide receiver – supposedly the sport’s fittest players – but they were not intense enough.

Gozunu yakindan ilk defa gorebildim cok kotuymus, gecmis olsun ama bu boyle bizde zor oynar.

Geri
Üst Alt