- 19 Şubat 2009
- 22.378
- 3.674
- 2.313
Gönderilmeliydi. Çokçalış alınmalıydı. Tabi ne yönetim var şuan ne teknik heyet. Dibe vurmaya devam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Para her şeyin çözümü şu dünyada. Sen ben havai fişek patlatsak bırak kurtarmayı ölsün derlerdi mesela. İbo Tatlıses ölümden döndü.tek göznen top oynayan topçular var şimdi varmı bilmiom da iskoçyada bi herif vardı. ki ömar da sakat gözü ile belli ölçüde görüodur geçenki bir linkte gözüne yapılanlar anlatılıyodu 1 ton operasyon yapmışlar heralde haybeye yapılmamıştır bu operationlar.
Davids yıllarca gözlükle üst düzey top oynadi. Fazla acımasızsıniz. Yarın gözünü bacağını kaybetmeyeceginin garantisi yokken gereksiz tepkiler bunlar.dünyada engelli bir oyuncuyu oynatan tek kulüp biz olabiliriz
Davids yıllarca gözlükle üst düzey top oynadi. Fazla acımasızsıniz. Yarın gözünü bacağını kaybetmeyeceginin garantisi yokken gereksiz tepkiler bunlar.
GscimbomMobile
Göz kapağı diğerine göre kapalı diye tamamen görmüyor diyemeyiz ki. Görüyor raporu çıkmasa oynayamazdi herhalde. O kapak için de ilerleyen dönemde ameliyat olacaktır.olm bu adamin sag gözü kapali la
davidsinki iyilesti tamamen benim bildigim kadariyla ama bu herif hic iyilesmez
bosuna o kadar maas ödedik suna