#14 Omar Elabdellaoui

İsiklarda para istese dayanamam veririm ne top oynatmasi allah askina...Emekli olsun gitsib yazik...Ne ileri cikti ne top sürdü idareten 15 metrelik alanda bekledi...Karsidaki takimin ofans gucu zayifti zaten..Boey toplasin kendini de bitsin bu çile

adam yere düşünce falan üzülüyorum

Defansif olarak çok iyi bir futbolcu aslında.adam gözünü kaybetti aylarca futbol oynamadi azmetti her şeye rağmen sahalara geri döndü.emegine azmine hayranım. Bu adama saygı duyulmalı ve kesinlikle oynatilmasi gerekli.

Iki gözününde gördüğünü soylemisti diye hatirliyorum ben. Uzun dönemde daha iyi olabileceğini de sözlükte bi paylaşımda okumuştum.

Got gobek salmamış olması da birilerine ders olmalı diyecem ama heriflerin kendilerine saygisi yok ki işlerine olsun.

Iki gözününde gördüğünü soylemisti diye hatirliyorum ben. Uzun dönemde daha iyi olabileceğini de sözlükte bi paylaşımda okumuştum.

Got gobek salmamış olması da birilerine ders olmalı diyecem ama heriflerin kendilerine saygisi yok ki işlerine olsun.
biz ligde işine azıcık saygı duyan adam ligde esiyor. Sonra diyorlar ki yerli oyuncular neden oynamıyor, bir tanesi bile kendine düzgün bakmıyor ki bakan da hemen merih gibi çağlar gibi ozan gibi gidiyor.( bu arada Berkan da fanatik Galatasaray'lı olmasa bu sene italya veya almanya liginde olacaktı)

Geri
Üst Alt