#14 Omar Elabdellaoui

saha dışı sakatlanıp bir de tam parasını istiyorsa oynatmayıp futbol hayatını bitirelim, bi akıllı kendisi sanki

Ulan olm kendi kendine bi gözünü kör ettin yattığın yerden verdik paranı bir de utanmadan oynamadığın maçların parasını mı istiyorsun?

Mustafa Cengiz, "Omar isterseniz sözleşmemde indirim yapabilirim dedi ama biz kabul etmedik" gibi bir şey demişti GS TV'de. Ya Cengiz ya da şimdi bu haberleri sızdıran yönetim yalan söylüyor. Omar'ın tavır değiştireceğini sanmıyorum.
o zaman olayın sıcaklığı ve fesih korkusuyla demiş olabilir 2 yıl baktıktan sonra ben de verin ulan paramı görüp oynuyom işte derim

Feshederiz Yunanistan'a gider. Orada bizden bile sonra kapaniyormus hatta donem

Simdi bu adama kufredebiliyor muyuz haberler dogru cikarsa. Bir de su fesih isini AB Calisma Yasalari'ni bilen biri arastirabilir mi. Avukat falan tanidigi olan

Esas ırz düşmanını koynumuzda beslemişiz… insanlık ölmüş ya… Sneijder, Mancini gibi adam gibi adamların nesli tükeniyor

Ben bu yaşıma kadar karakter sahibi 1 tane bile Arap futbolcu görmedim eski Yıldız oyuncular dahil,sasiranlar futbolu uzun zamandır takip etmiyor olsa gerek

Ben bu yaşıma kadar karakter sahibi 1 tane bile Arap futbolcu görmedim eski Yıldız oyuncular dahil,sasiranlar futbolu uzun zamandır takip etmiyor olsa gerek
Nordin Amrabat

Durmadan ayni haber cikiyor ortaya parami almadan gitmem diye, kimsede cikip yalanlamiyor, hatte yönetim bile yaptiriyordur bu haberi dogru oldugu icin, o vakit bu bize cok saglam bir ders olsun kimsenin gözünün yasina bakmiyacaksin, futbol sahasi disinda yasanan sakatliklari cezalandiracaksin.

Haber dogru ise ozamanda seni adam sandik ama megersem cok baska birseymisin omar derim.

bu herifin gözü yüzünden 1 yada 2 kez ban yedim bi de. şu 1 yıllık alacaklarını da istemiş fesih için. ben şimdi buna ne diyim, abv x999999999 kere

Geri
Üst Alt