Cengiz Avcı
Sarı Üye
- 22 Haziran 2013
- 133
- 0
- 706
Yarın Sevgililer Günü
Sevdiğini söyleyecek yada belirtebilecek kadar değerli bir sevgilisi olanlar için..
:inlove: :rose: :heart:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunun için özel bir güne gerek yok, gereksiz.
Bunun için özel bir güne gerek yok, gereksiz.
Yılın 364 günü yaptığını bugün yapmazsan işler karışabilir.
Beklenti meselesi..![]()
Asilik aforizmalarinin allahini bize bahsettigin icin teskurler ^^
^amaalive^
Ya var bence. tamam her bu tip gün mevzunun altında kapitalizm muhabbeti, bir gün değil her gün geyiğ falan döner ama bu günlerin de tadı başka oluyor şimdi. Varlık amaçlarının para harcatmak olduğunu herkes biliyor ama bunu tekrar tekrar yazarak can sıkmanın da anlamı yok, amacı her neyse, vardığı sonuç nispeten güzel en azından. Sevgi odaklı her organizasyona, güne sonsuz destek.
Hediye de alın ayrıca. Duruş koyacağım diye insanları kırmayın çünkü herkes bekler, beklentiye girer. Kapitalizm falan diyeceksiniz o zaman para harcamayın, kendiniz emek gösterip bir şey ortaya koyun emin olun çok büyük paralar dökeceğiniz hediyelerden daha kıymetli ve kalıcı olacaktır.
Hiç bir şey yapasınız yoksa içinizden gelip, ağzınızdan çıkamayanları yazın, o da yeterli.
Ya var bence. tamam her bu tip gün mevzunun altında kapitalizm muhabbeti, bir gün değil her gün geyiğ falan döner ama bu günlerin de tadı başka oluyor şimdi. Varlık amaçlarının para harcatmak olduğunu herkes biliyor ama bunu tekrar tekrar yazarak can sıkmanın da anlamı yok, amacı her neyse, vardığı sonuç nispeten güzel en azından. Sevgi odaklı her organizasyona, güne sonsuz destek.
Hediye de alın ayrıca. Duruş koyacağım diye insanları kırmayın çünkü herkes bekler, beklentiye girer. Kapitalizm falan diyeceksiniz o zaman para harcamayın, kendiniz emek gösterip bir şey ortaya koyun emin olun çok büyük paralar dökeceğiniz hediyelerden daha kıymetli ve kalıcı olacaktır.
Hiç bir şey yapasınız yoksa içinizden gelip, ağzınızdan çıkamayanları yazın, o da yeterli.
Kapitalizm ve para harcama olayı değil de yani böyle günlerde birilerini hatırlamak bana göre özel bir durum değil.
Bir şey yapılmasın demiyorum ama normalde hatırlamayıp sırf belirli günlerde yapmak doğru değil.
"En azından.." diye başlayan cümleler kurulabilir bu duruma. Herkesin kendiniz gibi olduğunu düşünmekten ileri geliyor bu durum. Seni seviyorum demeyi dahi kendine yediremeyen danalar varken, 1 gün olsun iki satır yumuşasın insanlar.
Kapitalizm ve para harcama olayı değil de yani böyle günlerde birilerini hatırlamak bana göre özel bir durum değil.
Bir şey yapılmasın demiyorum ama normalde hatırlamayıp sırf belirli günlerde yapmak doğru değil.
Karşı tarafı daha enelden yoklayıp yılbaşı, yaş günüleri vs falan ne kadar değer verdiğini anlayabildiysen duruma göre taktik-strateji yapmak lazım.
Böyle işlere düşkün birisiyse beklentisini boşa çıkarmak geçici olumsuz risklere sebep olabilir.D