14 Şubat - Sevgililer Günü

orgu-eldivenler-1.jpg

Her gün başka bir sevgili.

2000 avro değerinde ismi lazım olmayan telefon ile artistlik yapmadan tapatalk'ta imzayı kaldırmanın mümkün olduğunu hatırlatarak gönderdim

14 Şubat için çok heyecanlıyım. 14 Şubat 1876 ABD'li bilim adamı Alexander Graham Bell telefonu icat etti. :D

Valla ben spora/fitnesse giderken saat tam 12 de nişanlımı aradım kutlamak için. Alındı baya ve üzüldü kırıldı bu özel günde böyle mi yapılır ben bi hafta hazırlık yaptım diye. Ben almanyada o türkiyede. Güzel hediyeler almış fotorafini çekti yolladi bide kendi elleriyle bişey hazırlamış yazı yazmış kagit parcalariyla, nerdeyse aglayacakti. Bende dayanamadim eve gittim yoldan döndüm kendisini aradım. B u sefer de olmadı malesef.. bi türlü kaçamiyosun abi. Kadınlar çok değer veriyor bu günlere ve hatirlanmak onemsenmek istiyolar. Nefret ediyorum özel günlerden..

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk

Bu tarz günler bize saçma geldiği için pek kutlamıyoruz. Ama yine de ben dayanamayıp bişe alıyorum :)

13'ü doğum günü, 14'ü sevgililer günü. 12'sine de düğünü sıkıştırdım mı. :m26::m26:

Günün tarihine inersek kavuşamayan aşıkların günü. Yani evli olan nişanlı olanların günü değil. Çok iyi bir müdafa sözü bunlar aklınızda tutun derim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün her özel gecede olduğu gibi yine sahnedeyim. Bu tür özel günleri hayatta kutlamam ama severim, extra para kazandırıyor. :D

Sadece bir kere özel bir hediye hazırlamıştım sevgililer gününde, o da Çin'de yaşadığım yıl, sokakta önüme gelen her Çinli ve yabancı'ya Türkçe veya Çince "seni seviyorum" dedirtip videoya kaydetmiştim, sonra onu klip yapıp sevgilime göndermiştim. Güzel bir hediye olmuştu.

Sevgiliniz Fenerbahçeli ise Galatasaray müzesine götürüp UEFA Kupasini yakından gösterin.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:D

bu sarkinin orjinali nedir?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=wSTXqrwBB60[/media]

Geri
Üst Alt