#14 Wilfried Zaha

yaydan sağa çekip plase be...hadi zaha be .. şu pozisyonu izleyelim artık Ağustostan beri ters açıdan izlemesini beklediğim gol bu be.

Yukarıdaki mesajda biri istediği toplar gitmiyor yazmış :) komik
Genel olarak berbat bir performansı var şu performansı güzellemeye çalışmayın komik durumlara düşmeyin.
''Kesinlikle'' bizde olmayacak diyen yok (varsada azdır) garip garip tavırlara girip aslında iyi oynuyor / aslında iyi oynayacakta millet ayak uyduramıyor vs vs saçmalamayın bence.

Eşek yüküyle para alıyor kötü Babel performansı veriyor adam istediği toplar gelmiyor diyor bide.
Zaha'ya sorsanız o bile performansından memnun değildir.

Yukarıdaki mesajda biri istediği toplar gitmiyor yazmış :) komik
Genel olarak berbat bir performansı var şu performansı güzellemeye çalışmayın komik durumlara düşmeyin.
''Kesinlikle'' bizde olmayacak diyen yok (varsada azdır) garip garip tavırlara girip aslında iyi oynuyor / aslında iyi oynayacakta millet ayak uyduramıyor vs vs saçmalamayın bence.

Eşek yüküyle para alıyor kötü Babel performansı veriyor adam istediği toplar gelmiyor diyor bide.
Zaha'ya sorsanız o bile performansından memnun değildir.
Bu denli olumsuz değilim de fiziken hazır olmadığı belli. Rakip oyuncuyu vücut çalımıyla ters ayakta bıraktığı pozisyonlarda bile basıp gidemiyor; bildiğimiz Zaha' ya o adamın dönüp yetişmesi mümkün olmamalı. Bunu bildiği için de o tür aksiyonları pek denemiyor. Önümüzdeki birkaç hafta içinde ritmini bulacağını umuyorum; biraz zor kaynaşan biri olduğu belliydi ama gidişat olumluya döndü bence...

Beşiktaş maçında Kraldi'nin koşu yoluna attığı pozisyondan birkaç tane bulması gayet doğal olacaktır. Ama o topları alıp kopacak ve gol yapacak durumda mı bilemeyyom. BJK maçında yapamadı.

Bu denli olumsuz değilim de fiziken hazır olmadığı belli. Rakip oyuncuyu vücut çalımıyla ters ayakta bıraktığı pozisyonlarda bile basıp gidemiyor; bildiğimiz Zaha' ya o adamın dönüp yetişmesi mümkün olmamalı. Bunu bildiği için de o tür aksiyonları pek denemiyor. Önümüzdeki birkaç hafta içinde ritmini bulacağını umuyorum; biraz zor kaynaşan biri olduğu belliydi ama gidişat olumluya döndü bence...
Üstad bende gelecek adına karamsar değilim katkı vereceğini ara ara eski günlerinden kesitler sunacağına inanıyorum.
Tek sıkıntı yıllık ücreti epey yüksek - yani 15 maçta 1 iyi performansa o para rezillik olur.

Benim asıl takıldığım husus adam yetersizken süper oynuyor yav veya süper oynayacakta yanındakiler batırıyor tarzı mesajlar.

Yani fenerliler falan bu tarz kafa yaşardı bizim taraftarda da belirmeye başladı. Kötüye kötü yetersize yetersiz demek bu kadar zor olmamalı.
Zahanın geldiğinden bu yana performansı net olarak yetersiz. Bunun tabiki sebepleri var ama bunu demeyip aslında iyi diye mesajları görünce tilt oluyorum.

Her an her şeyi yapabilir sahada olmaya devam etmeli

Fildişi de fakir bir ailede yetişmiştir, tıpkı Didier Drogba gibi tırnaklarını kazıya kazıya bu noktaya ulaşmıştır. Fakat futbola olan becerisi, kabilesinde saygı görmesi için yeterli gelmemektedir. Drogba'da bulunan liderlik ruhu henüz kendisinde vuku bulmamıştır.

Belki bu maç gerçek bir erkek olmak için iyi bir fırsattır, Kim bilir Afrika kabile liderlerinde olan o ruh, bu maç ortaya çıkıp maçı kazanmamı sağlayacaktır.

640xauto.jpg

bayern formasıyla oynasa en azından tarafı belli olur çıkar hoca artık

Geri
Üst Alt