Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu denli olumsuz değilim de fiziken hazır olmadığı belli. Rakip oyuncuyu vücut çalımıyla ters ayakta bıraktığı pozisyonlarda bile basıp gidemiyor; bildiğimiz Zaha' ya o adamın dönüp yetişmesi mümkün olmamalı. Bunu bildiği için de o tür aksiyonları pek denemiyor. Önümüzdeki birkaç hafta içinde ritmini bulacağını umuyorum; biraz zor kaynaşan biri olduğu belliydi ama gidişat olumluya döndü bence...Yukarıdaki mesajda biri istediği toplar gitmiyor yazmışkomik
Genel olarak berbat bir performansı var şu performansı güzellemeye çalışmayın komik durumlara düşmeyin.
''Kesinlikle'' bizde olmayacak diyen yok (varsada azdır) garip garip tavırlara girip aslında iyi oynuyor / aslında iyi oynayacakta millet ayak uyduramıyor vs vs saçmalamayın bence.
Eşek yüküyle para alıyor kötü Babel performansı veriyor adam istediği toplar gelmiyor diyor bide.
Zaha'ya sorsanız o bile performansından memnun değildir.
Afrika kupası için ısınma kondisyon kazanma maçları bunlar.
Olum sizi bulurumHee bi de o var dogru
Bu sezon cope gitti diyebiliriz artik zaha icin heralde
Gel Alsancak İzmirOlum sizi bulurum
Üstad bende gelecek adına karamsar değilim katkı vereceğini ara ara eski günlerinden kesitler sunacağına inanıyorum.Bu denli olumsuz değilim de fiziken hazır olmadığı belli. Rakip oyuncuyu vücut çalımıyla ters ayakta bıraktığı pozisyonlarda bile basıp gidemiyor; bildiğimiz Zaha' ya o adamın dönüp yetişmesi mümkün olmamalı. Bunu bildiği için de o tür aksiyonları pek denemiyor. Önümüzdeki birkaç hafta içinde ritmini bulacağını umuyorum; biraz zor kaynaşan biri olduğu belliydi ama gidişat olumluya döndü bence...