#14 Wilfried Zaha

Zaha, eski temposundan eser yok. Angelino öyle. Ziyech sakat, Afrika cup derken doğru dürüst oynamaz. Dombele sahaya çıkacak durumda değil. Hepsi tepe aşağı gidiyor. Haliyle takımı da eksik bırakıyor.

ben oyununu daha teknik üstünden diye düşünüyodum ama çoğu işi fizik gücüyle hallediyormuş. önce rosier, bugün de mazraoui gibi normal şartta pervane etmesi gereken herifler çok pozisyonda kitledi kendisini. ben hiç palace'taki fiziğini bulamasa bile wakaeme gibi durduğu yerde adam geçerek fark yaratır diyordum ama %100'üne yaklaşmadığı müddetçe 1-2 kilit pası dışında hep beklentinin altında kalacak gibi bu gidişle.

yavaş yavaş hayal kırıklığı yaşatıyor hissine kapılıyorum

süper lig maçlarında keremi sol açıkta oynamya devam etmeliyiz. zaha tete değişmeli sağda oynasın.

zaha derseki ben solda daha iyi perfomans veriyorum. o zaman güleriz

Bunun atletizmi kalmadığı için icardinin arkasına çekip keremi solda oynatsak sanki daha iyi olur.gerçi keremin de savunması berbat iki uçu şeyli değnek

Crystal palaceda oynadığının %30u yok fiziksel olarak bayağı kötü halde.Bu adam 2.forvet gibi birşeyde belki iş yapar.Veya düzgün verkaç yapamıyor takım.

Acayip beğendim

Hayvani efor koydu ve süper paslar attı, pas kalitemizi çok yukarı çekti Bayern'de bile yoktu o pas kalitesi

Fakat 50-60 gibi pili bitti. Hala eskisi gibi uçamıyor ayrıca
Okurken ironi mi yapıyorsun diye düşündüm başta, değilmiş sanırım. İcardi ve Kerem' in çeyreği kadar etki edemedi maça; ne anlattığını anlayamadım. Tete ile kıyaslıyorsan, o da fiyasko idi zaten...

Çok eleştirilen Tete şu maçta 2 kat daha iyiydi en az.

Kapasitesinin yüzde 50 sini bile zorlamıyor. Ya da kapasitesi bu seviyeye düşmüş.

Falcao vibesı alıyorum.

Popüler görüşün aksine ben çok beğenmedim diyemem. Çok gözükmese de attığı paslar oyunun akmasına yardımcı oluyor, doğru yerlere yağ gibi pasları bırakıyor. Ayrıca Icardi’ye attığı yerden pas muazzamdı, o gol olsa şuan yıldızdı mesela.
Adam geçemediği ve fizik olarak ezildiği için bunlar fazla görülmüyor. Fiziğini de toparlayamazsa zaten sene sonu ülkesine döner, her maç aynı şeyleri konuşmanın da alemi yok.
Ek olarak, Mazroui’yi kovalamak için depar attığı ve kestiği pozisyon da hoştu, aidiyet belirtisi.. vurdumduymaz falan değil, güçlenmesi gerek.

zahada pace problemi var başka bi sorunu yok , oyun aklı baya iyi

eski hızına kawuşur mu bilmiyorum ama kanatta kendisini görmek beni mutlu ediyor

bayern tavan bi rakip ayrıca , united kanatları topa bile dokunamıyordu
zaha ikili mücadelelerde fln o kdr kötü değil

Kimi beğenmedin?
Hiçbir oyuncu beğenilmeyecek bir top oynamadı bence. Icardi ve Kerem'e kaçırdıkları yüzünden laf edeyim desem onlar dışında yaptıklarına haksızlık olur. Kazımcan'ı beğenmedim ama öncesinde de beğenmiyordum zaten. Bir de Ziyech girdikten sonra keyfimi kaçırdı

Solda kerem oynamalı artık. Herkes hakettiği değeri görmeli. İsmine methiyeler düzülüyor zahaahaa falan filan. Beyler zaha, cyristal palace efsanesi henüz bir numarasını goremedik bizim kulüpte yaşayacağı başarılar oynayacağı futbol sonucunda bir statü kazanacak gözümüzde. Bir sneijder drogba kadar efsane bir topçu değil açık açık konuşalım bunları. Okan hocanin değişiklik dakikalarını geç tutmasının sebebi bu topçulara gereğinden fazla değer atfedilmesinin sonucunda ortaya çıkıyor.

Geri
Üst Alt